Mit forgat a fejében Simicska?

Vona: Elmeorvosnak kellene vizsgálnia a mindenkori kormányfőt

Minden eddiginél komplexebb átvilágítást írna elő a kormánynak a Jobbik
Speciális átvilágítást írna elő a Jobbik a kormány tagjainak és vezetőjének, szerintük vizsgálni kellene az ország vezetőit még elmeorvosnak is. Vona Gábor pártelnök ezt a havonta ismertetett kormányzati vállalásai között jelentette be, és közölte, ha kormányra kerülnek, meg is valósítják.

Egy egészen új, úgynevezett „D” típusú átvilágítást írna elő a kormányfőnek és a kormánytagoknak a Jobbik, ha megszerzik a hatalmat – közölte a szokásos kormányzati vállalásai között Vona Gábor. A pártelnök szerint a cél, hogy az ország vezetőit semmilyen módon se lehessen zsarolni, vagy sarokba szorítani.
Ez az újfajta – mint Vona Gábor fogalmazott – minden eddiginél szigorúbb és komplexebb átvilágítás három pilléren állna. Egyrészt jelente egy nemzetbiztonsági átvilágítást, ami vizsgálná az érintetteknek a hazai vagy esetleges külföldi titkosszolgálatokkal való kapcsolatát csakúgy, mint a pénzügyi körökkel, érdekcsoportokkal való esetleges összefonódást. A második pillére az átvilágításnak a pénzügyi, vagyoni helyzetet mérné fel, ez vonatkozna a családtagokra és a „szűk környezetre” is, illetve, ha van ilyen, akkor a külföldi gazdasági tevékenységre. Ezt összekapcsolnák az évenkénti vagyonosodási vizsgálattal is.
A harmadik pillére a Vona Gábor által bejelentett átvilágításnak egy elmeorvosi vizsgálat lenne, ami a mentális, pszichés alkalmasságot vizsgálná. A Jobbik elnöke szerinte ugyanis fontos kérdés, hogy a kormánytagok képesek-e lelkileg ellátni egy ennyire fontos feladatot. Ráadásul mivel az ember mentális állapota változhat, a pártelnök véleménye szerint évente vagy kétévente ezt meg is kellene újítani.
Vona Gábor a terveik szükségességét azzal indokolta, hogy a magyar belpolitika kapcsolata a társadalommal vészesen megromlott, mert a politika elvesztette a hitelességét, azt az eredeti célját, hogy a közösséget szolgálja.
(mno)
Bal-Rad komm: Nem röhög a hír olvastán!
Ha hinni lehet az urbanlegendnek, Döbrögi vajda válltól fölfelé komoly problémákkal küzd! (Persze ez a MI BAJUNK!)
Továbbá ha másik urbanlegendnek is hihetünk, akkor a Jobbik összebútorozott Simicskával, aki NAGYON SOKAT TUD, és nagyon dühös Döbrögire.
Vana ma ismét csavarintott egy kicsit a présen, ami a vajdát szorítja! Jelzett: TUDUNK ERRŐL IS, ÉS HA ELJÖN AZ IDEJE…! ÉS MÉG SOK MÁSRÓL IS BORÍTUNK!
Persze sokra nem megyünk vele, ha PAPÍR IS LESZ ESETLEG ARRÓL, HOGY DÖBRÖGI ORVOSI ESET!
Hacsak Vonáék a FELELŐSSÉGRE NEM VONHATÓSÁGÁT KÉSZÍTIK ELŐ!
Mert az kizárt!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mit forgat a fejében Simicska? bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Balázs szerint:

  Anno Orbánt Grázban kezelték, miután az szdsz árulása miatt bukta a választásokat.

 2. Köves István szerint:

  Hazánk illetékesei orbán viktor miniszterelnök vezetésével jelentős mértékben érdekeltek a bankok bűnös tevékenységének a lehetőségeik szerinti legalizálásában. Korábban nem mertem volna le írni, hogy ebben jelentős mértékben anyagilag is érdekeltek! Az MNB forintosításí akciója egyértelműen ezt a legfelsőbb szintű bűncselekményt bizonyítja. A NEM LÉTEZŐ DEVIZÁT FORINTOSÍTOTTÁK! A “DEVIZA HITELESEK” FORINT MILLIÁRDJAIT ELLENŐRIZHETETLENÜL SZÉTOSZTOTTÁK!!! Egyértelműen és világosan mindannyiunknak meg kell értenünk, hogy orbán viktornak és bűntársainak személyes büntető jogi érdekük a jelenlegi viszonyok fenntartása, a bankok védelmének a biztosítása. Ezért a velük történő tárgyalásoknak semmi értelme. Csak időhúzás és még több tragédia a devizás családoknál. Ezért lenne rendkívül fontos MINDEN DEVIZÁS CSALÁD ÖSSZEFOGÁSA, EGYÜTTMŰKÖDÉSÉNEK A LÉTREHOZÁSA A 2018-AS VÁLASZTÁSOKRA! 1,5 MILLIÓ CSALÁD KÉT TAGGAL ÉS EGY BARÁTTAL TÖBB MINT HÁROM MILLIÓ SZAVAZATOT EREDMÉNYEZNE. EZZEL A TÖMEGGEL MÁR LEHETŐSÉGE LESZ EGY ÚJONNAN MEGALAKULÓ SZAKÉRTŐ KORMÁNYNAK A DEVIZÁSOK TELJES ANYAGI ÉS ERKÖLCSI KÁRTÉRÍTÉSÉRE EGY FÜGGETLEN ÉS IGAZSÁGOS ÜGYÉSZI VIZSGÁLAT ÉS BÍRÓSÁGI ÍTÉLET UTÁN!!!

  AKI HALLJA, ADJA ÁT 1956 – 2018!!!

  A DEVIZAHITELTŐL TRAGIKUS HELYZETBE KERÜLT 1,5 MILLIÓ CSALÁD VÉLEMÉNYE! = MIN. 3 MILLIÓ SZAVAZÁSRA JOGOSULT ÁLLAMPOLGÁR 2018-BAN!

  EZ MÁR,NEM IS DEMOKRÁCIA! HAZA ÁRULÁS, NÉPELLENES BŰNTETT. Teljes mértékig tudatosan a bankok mellett már BIZONYÍTOTT kormányzati és politikai együttműködéssel! Első számú felelős ma már: Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke!
  Ezért nem várhatunk a jelenlegi rendszerben konkrét segítség! Ezt kizárólag csak a 2018-as rendszerváltozást biztosító választást követő SZAKÉRTŐ KORMÁNNYAL LEHET ELÉRNI.
  Tudomásul kell vennünk, hogy a jogi diplomával rendelkező Orbán Viktor se hülye, csak bűntárs! Ő, valamint minden bűntársa, szakértője tisztában van és ismeri mindazokat a tényeket, írott és íratlan törvényeket, szabályokat, amikkel már mi is rendelkezünk ügyvédeink, szakértőink eredményességének köszönhetően.
  Viszont ha Orbán Viktor és bűntársai ezt elismerik, és igazságot, teljes körű anyagi, erkölcsi kártérítést biztosítanak a számunkra, akkor automatikusan megítélik önmaguk részére az ÉLETFOGYTIG TARTÓ BÖRTÖNT TELJES VAGYONVESZTÉSSEL! HAZAÁRULÓK!!!

  You Tube – Mácsai Pál: „DICSŐSÉGES NAGYURAK…!”

 3. Tarna szerint:

  Vona és a bukfencező pártja bekerül egyáltalán a parlamentbe a 2018. évi választások után?

  • Smith szerint:

   Nem kicsinálta, hanem újrapozicionálta a pártját Vona Gábor. Nagy különbség. A Jobbik azért mérséklődött, hogy a Fideszből kiábrándult szavazókat magához vonzza. A jobboldali értelmiség számára egyre kevésbé vállalható a Fidesz jelenlegi bolsevik politikája (hangot is adnak a nemtetszésüknek), ráadásul az utánpótlása sem megoldott a pártnak. A Fidesz a dinoszauruszok sorsára fog jutni. A Fidesz egyre jobban elszigetelődik, mert megváltozott a politikai környezet az EU-ban. Nem lett nacionalista fordulat, sőt egyáltalán nem kérnek belőlük az európai polgárok. Az osztrákoknál buktak a nacionalisták, a párt népszerűsége folyamatosan csökken. A németeknél az AFD a támogatóik felét elvesztették. Hollandoknál buktak a Wildersék, valamint Le Pen is nagyon ki fog kapni. Az őszi németországi választásokat is a föderalisták fogják nyerni. Orbánnak ilyen környezetben semmi esélye hatalmon maradni, mert kicsinálják majd.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Tarna te hülye vagy. Menj Orbánnal a grazi klinikára te is. 🙂

 4. rotyibá szerint:

  mondja a főbolond Gáborka, a 3-masban vonatozó langyi, radiátor masiniszta..

 5. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Teljesen igaza van Vona Gábornak.
  Szakembereknek kell minösiteni az ilyen magas felelöségteljes poziciot betöltö vezetöket.

  Jobb a bajt csirájában megelözni.

  Megfelelö magas beosztásba csak az arra rátermet ember kerülhessen.

  Kádár ilyen rátermett ember volt.

 6. dum dum szerint:

  Vona már elintézte a jobbikot. Az országot a törzse más tagjai most intézik.

 7. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Valamit nagyon tudhat Simicska Orbánról, ha a Vona Gábor ilyen kijelentésekkel és javaslatokkal hozakodik elő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.