Bihar Ura elmagyarázta

Kósa Fejenagy: a drónok ellen kell a házőrségnek gránátvető

Azzal kapcsolatban, hogy a belügyi tárca egyik tervezete szerint kézi gránátvetőt és elfogóhálót kap az Országgyűlési Őrség, a Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője egy szerda sajtótájékoztatón azt mondta: a drónok elleni védelmet szolgálja a hálót kilövő gránátvető. Megjegyezte, volt olyan, aki felvetette – “a nevét burkolja a feledés homálya” -, hogy a Ház vessen be idomított sólymokat a drónok ellen – írta az MTI.

Mint arról lapunk is beszámolt, a házőrségnek új eszközökkel bővülne a fegyverarzenálja: 9.45-ös kaliberű pisztolyok, 5,56 mm-es tölténnyel működő gépkarabélyok, 7,62×51 mm-es NATO tölténnyel működő puskák, mesterlövő puskák, 308-as kaliberű tölténnyel működő puskák, mesterlövő puskák, kézi gránátvető 40 mm-es gránátokhoz. Emellett vásárolnának elfogó hálókat, lőhető, dobható könnygázgránátot is.

(nepszava)
Bal-Rad komm: Bámulatosan logikus választ adott a Kövér-bandérium állig fölfegyverzésére Bihar Ura Fejenagy. De a kézi gránátvető…
Nyilván a bent repkedő verebek elleni védelem miatt kell!
Az ilyen “apró” dolgok mutatják: RETTEG A DÖBRÖGISTA HORDA! BÁRMIRE KÉPESEK A HATALOM MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN!

Persze jó lenne tudni, hogy a Kövér-bandérium tagjai mit írtak alá!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12
Kategória: FŐOLDAL | A közvetlen link.

Bihar Ura elmagyarázta bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Hun szerint:

  Minnél paranoiásabb egy rezsim annál többet hibázik!

 2. Smith szerint:

  Ide a rozsdás bökőt, hogy nem a budapesti liberális nyikhajok ellen fegyverkeznek. A kormánypárti Magyar Időkben jelent meg hetekkel ezelőtt egy igencsak érdekes cikk, hogy vezető fideszes politikusokról külföldi lapok kompromittáló anyagok kiszivárogtatását tervezik. Tegyük fel, hogy valami durva dolog napvilágra kerül, akkor pedig a radikálisok is az utcára vonulnak, és kész is a HungaroMajdan. 2006-ban még gumilövedékkel lőttek a tömegbe. Most már gépkarabélyokkal fognak, mert több a vesztenivalójuk, mint 2006-ban. Úgy látszik nem tűrik tovább, hogy a gyarmaton ekkora pénzre és hatalomra tegyenek szert a posztkommunisták. A Nyugat elitváltást akar végrehajtani Magyarországon.

 3. olvasó szerint:

  Gumilövedék és könnygáz csak azért nem kell, hogy ne mondhassák a népek, hogy ebben sem különbek fletótól.

 4. petymeg szerint:

  El is lehet ezeket venni ám!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.