Már megint a Medve!

Mindent megbénító elektromos bombával válaszolnak az oroszok

Oroszország azt állítja egy friss propaganda-jelentésben, hogy egyetlen „elektronikus bombával” képes megbénítani a teljes amerikai hadiflottát.
Az orosz hírügynökség szerint ez a technológia repülőgépeket, hajókat és rakétákat tehet használhatatlanná oly’ módon, hogy egy elektronikus jeleket zavaró fegyverrel működésképtelenné teszi azok berendezéseit. A beszámoló az orosz elektronikus hadviselés célpontjai közé sorolja a műholdakat is, amelyeket szintén semlegesíteni tudnak.

Korábban már bevált

Állítólag néhány évvel ezelőtt egy orosz katonai repülőgép többször körberepülte a Donald Cook elnevezésű amerikai rombolót a Fekete-tengeren, és kikapcsolva annak berendezéseit, magatehetetlenül otthagyta a vízen hánykolódni.

Ezzel a technikával az oroszok saját bázisaik fölé is képesek olyan elektronikus zavaróernyőket telepíteni, amelyekkel végső soron láthatatlanná tehetik azokat az ellenséges radarok képernyői számára.
A propagandaanyag még Frank Gorenc amerikai tábornokot is idézi, aki elismerte: „az orosz elektronikus fegyverek teljesen megbénítják az amerikai rakétákba, repülőgépekre és hajókra telepített elektronikus berendezések működését”.
(atv)
Közben az orosz miniszterelnök-helyettes, Dmitrij Rogozin. A Twitteren osztott meg egy videót Fjodorról, a vörös terminátorról. Méghozzá lövöldözés közben.
Rogozin a Twitteren a következő kommenttel tette közzé a demonstrációról készült felvételeket:
“A lövészet egy eszköz, mellyel arra tanítjuk a robotot, hogyan állítson fel prioritásokat és hogyan hozzon gyors döntéseket. Mesterséges intelligenciát fejlesztünk, nem a terminátort.”

Робот платформы F.E.D.O.R. показал навыки стрельбы с двух рук. Идёт работа над мелкой моторикой и алгоритмами принятия решений@fpi_russia

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Már megint a Medve! bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. lacii szerint:

  https://www.youtube.com/watch?v=S8QR4G1dHIM

  A 8 perctől érdekes igazán . Így választ is kaphatunk, hogy miért is tudják tökön rúgni az Amerikaiakat.

 2. Paul Aradi szerint:

  Ha ez itt le van írva, akkor mi van, amiről senki sem tud?

 3. Paul Aradi szerint:

  Az oroszok világméretekben történelmileg az éléskamra, az USA meg egy kókler aki át megy szép lassan koldusba!

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  Álitólag néhány évvel ezelőt egy orosz katonai repülőgép……. (atv) … Hát atv ! NEM CSAK “ÁLITÓLAG” HANEM A TELJES VALÓSÁGÁBAN IGAZ ! EGY SU-24-ES KIKAPCSOLTA AZ AMERIKAI DONALD COOK ROMBOLÓNAK AZ ÖSSZES ELEKTRONKUS RENDSZERÉT (AECIS), TIZENKÉTSZER IMITÁLT TÁMADÁST INTÉZET AZ EMLITET ROMBOLÓ ELLEN. AZ SU-24 ES FEDÉLZETÉN SEMMI NEMÜ FEGYVERZET NEM VOLT, DE FEL VOLT FEGYVEREZVE A CHIBINI ELEKRONIKUS RENDSZERREL. ÉS MINDEZ 2014 ÁPRILISÁBAN TÖRTÉNT! UGYAN ILYEN ESEMÉNY MÁR KORÁBBAN IS MEGTÖRTÉNT A PERZSA ÖBÖLBEN. OTTAN AZ AMERIKAI ANYAHAJÓT BÉITOTTA MEG. MOST,EBBEN A HÓNAPBAN LESZ-VAN HÁROM ÉVE A FEKETE TENGEREN MEGTÖRTÉNT ESEMÉNYNEK A D.COOK KAPITÁNYÁTÓL A LEGALACSONYAB TENGERÉSZIG A SZÓLEGSZOROSAB ÉRTELMÉBEN TELE LETT VSINÁLVA A NADRÁGJUK, SÍRTAK ÉS NYÜSZITETTEK FÉLELMÜKBEN. A HAJÓ MEG ÜRES KOZEV DOBOZKÉNT HÁNY KOLÓDOT A VIZEN. CSAK AKKKOR ÉLEDTT UJJÁ A ROMBOLÓ ELEKTRONIKÁJA, (AECIS) AMIKOR A HARCI GÉP VISSZATÉRT A SZÁRAZFÖLDI BÁZISÁRA !

  • tilla szerint:

   Azt kihagytad, hogy a teljes legénység idegösszeomlást kapott, és a Donald Cook miután egyfajta üres konzervdobozként besodródott a kikötőbe, mindegyikük azonnali hatállyal felmondott. Némelyikük még 3 évvel az eset után is éjszakai ágybavizelési problémákkal küszködik. Az amerikai fegyvergyártó cégeknek pedig pont jól jött az eset, hiszen nem kell magyarázni az állampolgároknak, hogy a Pentagonnak miért kell még több pénzt fordítani a fegyverkezésre és a legújabb technológiai fejlesztésekre és megrendelésekre 🙂
   Plusz, a múltkor orosz vadászgépek keltettek riadalmat alacsony magasságon a Tokiói lakosok között. A japán légvédelem vezető tábornoka azonnal idegösszeomlást kapott. Trump örjöngött, Obama félelmébe bepisilt 🙂

   • TERMIN8ATOR szerint:

    tilla ! Nem akartam hosszura nyujtani a hozzászólásomat. Meg még azt is kihagytam, hogy amikor a Romániai Konstanc kikötőjébe értek pánik szerüen menekültek a rombolóról, Amerikából psychológusokat kellet Romániába küldeni a traumát valamenyire enyhitendő, meg azt sem írtam le,hogy azoknak az embereknek-tengerészeknek- ÖRÖK életükre nyomot hagyott a lelkükre (semmi keresni valójuk sem volt ottan), meg arról sem írtam, hogy oj legénységet kelletet a rombolóra vinni az amcsiknak, hogy a Konsztanci kikötőből el tudjon indulni. Kaptak Kóstolót, figelmeztetést,remélhetőleg egész életükre, hogy NE BÁNDSD AZ OROSZT ! Talán egy év elmultával ismét találkoztak,mármint az Orosz harci gépek és a Donald Cook, de nem a Fekete tengeren, hanem a Balti tengeren,ha jól tudom-ha nem,úgy javitsanak ki-Kalinyingrád környékén,de ezuttal nem került sor a feketetengeri ismétlésre, csak átrepültek a romboló felett, de elégé megrémitették az amcsikat,el is iszkoltak, amilyen gyorsan csak tudtak.

 5. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Az igazi T-1 000 nem fémböl van.
  Ember átprogramozott aggyal.

  Veszélyes vizekre eveznek az eféle kisérletek.
  Föleg ha egy mesterségesinteligencia központi vezérlés önáloan parancsot ad
  egy ilyen T-1 000-nek.

  A teremtmény legyözheti a teremtöt,az alkotott harcba száll az alkotoval.

 6. Élőfa szerint:

  Mégis, minek csináltok két párhuzamos oldalt Admin?

  Admin:

  Háát…-ez titok! De a balrad.com-azaz EZ-hamarosan leáll.

 7. realista szerint:

  EMP fegyvere az amcsiknak is van. Sőt, Izrael is rendelkezik ilyennel, Irán megtámadása esetén ezzel akarták kezdeni a háborút. Az elektromágnesen impulzus minden nem védett elektronikát – radar, rakéta irányítás, számítógépek stb.- tönkretesz.
  ( Hasonló zavaró kicsiben a gyújtógyertya, ezért kell árnyékolni )

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Nem vitás , hogy “van” EMP fegyverük az amcsiknak, talán csak az a külömbség, hogy melyik hatalom mmivel tuja megbénitani a másikat. Példa erre a fenteb,már leírt D.Cook esete például az AECIS, és a CHIBINI rendszzer.Ez a történet három éve történt, de már akkor elavult volt, mert az SU-30-sokra már másab elektronikát szereltek, valami “Bars”, ami a Chibini-től sokkal hatásosab,nem beszélve arról,hogy 2015-től menyit fejlődöt az elekronika kybernetika,meg még a fene sem tudja, hogy még miféle “KA”,tisztelt Realista- mind a két oldalon.

 8. Fergeteg szerint:

  Tulajdonképpen bármely atomhatalomnak van egyúttal EMP fegyvere is. Bár gyanítom, hogy amiről itt szó van, az jóval kisebb léptékű, nem nukleáris, illetve irányított. (Nem láttam a filmet.)
  Kicsit olyan lehet, mint egy nagy, harci mikrohullámú sütő.

 9. o szerint:

  Azért az még érdekesebb hogy ezeket technológiákat, kik és miért és miért éppen most mutatják be?Ja igen az ember, függetlenül attól hogy mely nemzethez tartozik,és az EMBER vajon kitől és mi célból származik?

 10. Öcsi szerint:

  Van ott tudás, és nem kérkednek vele !
  A legjobban most az időjárás aggaszt. Ennyi véletlen nem lehetséges hogy évről évre percre pontosan áprilisban megjelennek az időjárási anomáliák !
  Moszkvában és Kelet Európában nem akar kitavaszodni. Nyugat Európában 15-18 fok van. Norvégiában is beüzemeltek egy HAARP antenna rendszert ,ki tudja mi célból.
  Kelet Európa mezőgazdasága KO-t kapott.
  http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?album=421&pid=20127
  http://aranylaci.fw.hu/haarp/haarp.htm
  Ha tizede igaz, nagy szarban vagyunk !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.