A FIGYELMEZTETÉS PEDIG ELHANGZOTT…

1988. február 9. AMIKOR MÉG VOLT ORSZÁGUNK!

Képtalálat a következőre: „Kádár János-kép”

Az ellenzéki mozgalmakat, különösen az MDF megalapítását tárgyaló – politikai bizottsági ülés hangfelvétele szerint Kádár János megállapította: „Illegális csatornákon is kapnak ezek, (mármint az ellenzékiek) pénzt, vastagabban a lengyeleknél, apparátusokat és ki tudja milyen technikát…”

…de az “elvtársak” NEM TETTEK SEMMIT! (Vagy nagyon is tettek?)

(Forrás: HVG)
Az alábbi linket az internetes keresőbe bemásolva láthatjuk a “részbeni eredményt”! Bár ez csak az adósságot mutatja!
http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/hungary

Hungary Debt Clock __ National Debt of Hungary

 

Kategória: FŐOLDAL | A közvetlen link.

A FIGYELMEZTETÉS PEDIG ELHANGZOTT… bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Hát igen!már akkor ott voltak a bosszúálló zsidók,akik a magyar gazdaságot akarták megszerezni és tönkretenni.Kádár ezt jól látta.De Gorbacsov mást akart vissza adni a hülye magyart a németeknek! Mert a zsidó-német uralomra a 12 órás munkaidőre és a fele annyi fizetésre vágyott a magyar különösen a zsidó elit.Ez nem antiszemitizmus!Mint ahogy Eitmann elrablása sem az!Ezrével likvidálták azokat akik részt vettek a holokausztban,csendőrként,nyilasként,magyarként.Mert neki ezek voltak akkor a magyarok.És nem tettek és ma sem tesznek különbséget.Mi kommunisták vörös fasiszták vagyunk az 5 óra munkaidő miatt.Sztálin ezért halt meg mint egy útszéli kutya a saját piszkában!Máig tisztázatlan körülmények között.Ugyanis előkészítette a németekkel kollaboráló zsidók számára a gulágot.

  • vitorla123 szerint:

   Kádár azt is mondta 1957- ben Kisújszálláson.”Mert emberek! Ami jó a Weiszmannfrédnek,az nem jó a csepeli munkásnak!Ami jó a csepeli munkásnak az nem jó a Weiszmannfrédnek!”A kis antiszemita.

 2. Élőfa szerint:

  Ó, és hol van akkor még a Hegység Véne.És kihez imádkozik ő, és szárnysegédei.

 3. zls-179 szerint:

  Nem szeretem a dolgokat bonyolítani, inkább intézem!De erre az egészre, a volt és jelenlegi nyugdíjas munkatársam, azt mondaná hogy..Ide figyelj P…….ám Ezek a mocskok akkor tették tönkre az egészet amikor a melósnak a LEGJOBBAN MENT!!!!
  Soha nem volt érdek emberke,mint ahogyan én sem, csak ŐSZINTE!!!

 4. Pedellus szerint:

  Érdekes?
  Az ellenzéki mozgalmak tárgyalásra kerültek, ezek ma is a napirend részét képezik. Láthatóan egy hosszabb távon ható jelenségről van szó, hiszen azóta 39 év telt el és még mindig harcolunk ellene. Csak azóta elkótyavetyélték talpunk alól az országot az első nyugati hitelfelvétel óta felgyűlt kamatok fejében. Jellemzően skizofrén megnyilvánulás, hogy Kádárnak a Sorossal kapcsolatos félelmeit idézitek fel a hangfelvétellel, de a hivatkozásokban az adósságunk pillanatnyi értékére mutattok. A Kádár beszéd pedig ebben az összefüggésben egy terelés volt, mivel nem a tényleges veszélyt jelentő eladósodásra hívta fel a plénum figyelmét, hanem az ellenzéki mozgalmak pénzügyi hátterére. Ez ugyanis tőle független volt, míg a hitelfelvételben és az ennek következtében bekövetkezett eladósodásban, az ebből törvényszerűen következő nemzeti vagyon kiárusításában övé volt a főszerep! Ez az igazság!

  • Ez van. szerint:

   T. Pedellus!
   Javasolom, hogy mégegyszer gondolja át főleg az utolsó mondatot
   és rájön, hogy hogy butaságokat állít! Az igazsággal kapcsolatban:
   egyik kritériuma, hogy konkrét. Ha esetleg nem jön rá, nem érdemes
   Önnel vitatkozni, fejbe verni sem érdemes, meg van Ön már verve.
   Orvosra tartozik az eset!

  • NSP szerint:

   Hát ez tényleg tömény baromság. Mondom én, mint a közbeszéd szerinti nácifasiszta.

  • zimezumm szerint:

   Ami a skizofréniát illeti – nem keverendő össze az a megállapítás amit Kádár tett, és az a folyamat amit az itthon “rekedt”, bár szíve szerint a nyomorult magyar migráció maradványához tartoznának, gazdasági ellehetetlenítési kísérlete – mely utóbbit sikerült is kivitelezniük, legalábbis mi így vagyunk informálva.

   Ami az eladósodást illeti tehát – ha egy vezető minden ízében ismeri személy szerint a gazdasági történéseket, azt főkönyvelőnek vagy gazdasági vezetőnek hívják. Bár még őt is érheti meglepetés a munkatársai munkájának jóvoltából, azért még képben van, hiszen ő mutatja azt be másoknak. Ha viszont az az egyszemélyi vezető, aki nem csupán ezzel foglalkozik, no az már nem egészen így van. Bizonyíték erre nem egy per, amelyben az átvert egyszemélyi felelős vezető perli a gazdasági vezetőjét vagy annak beosztottját, mert az nem a valóságnak megfelelő információt szolgáltatott számára, aminek kapcsán akár hitelfelvételre is szorult, holott vagy nem is volt rá szükség vagy mert rejtélyes okból kiürült a kassza vagy hasonló. – És ez csak egy kicsi, kevés és átláthatóbb folyamat amit felvázoltam.

   Gondolom Feketéék ténykedései nem ismeretlenek. A kapcsolataik sem. És azt is gondolom, hogy érti mindezt és nem szorul egy skizofrén állapotból való nyilvános kisegítésre.
   De talán arra igen, hogy kedves figyelmét felhívjam egy nem apró tényre, miszerint a bármi áron történő hatalom megkaparintása és vagyonszerzésre való fordítása, a vagyon mértéktelen felhalmozása egy bizonyos halmazra jellemző leginkább. Gondolja ezt bármikor is figyelmen kívül lehet hagyni?

   vitorla123 jó idézettel szolgál:
   ”Mert emberek! Ami jó a Weiszmannfrédnek,az nem jó a csepeli munkásnak!Ami jó a csepeli munkásnak az nem jó a Weiszmannfrédnek!”- Kádár 57-ben Kisújszálláson

 5. SaLa szerint:

  Népi demokrácia vagy polgári demokrácia? A dolgozó nép hatalma vagy a tőkések hatalma? Kádár vagy Soros? Kommunisták vagy kapitalisták? “Szabadság, Egyenlőség, Testvériség” vagy rabszolgaság? Baloldali vagy jobboldali világnézet? Öntudatos Emberiség vagy felsőbb és alsóbb rendű emberek?
  Kádár az öntudatos Emberiség Soros a felsőbb és alsóbb rendű emberiség híve.
  Kádár az emberiség fejlettebb, Soros az embertelen szolgalelkű világért harcol.
  De az osztályharc folytatódik. Az osztályharc, ha néha észrevétlenül is az emberérvállásért folytatódik. A történelem ítélőszéke előtt Kádár lesz a hős, Soros és hívei (volt hívei) a rossz gonosz “emberek”.

  • NSP szerint:

   A demokrácia fikció. Akár “népi”, akár “polgári”. Egyrészt nem létezhet, másrészt: “a sok hülye hatalma a kevés okos felett”. Ami még hozzátartozik az, hogy a sok hülyét egy szűk okos de aljas réteg mozgatja.

   • SaLa szerint:

    A társadalmi gazdasági rendszereknek is van működési mechanizmusuk. A szocialista társadalom alapjaiban, a működési módja miatt lényegesen demokratikusabb, mint a kapitalista. A termelőeszközök tulajdona és működési célja meghatározó. A kapitalista termelés a megalázó és embertelen embervásáron alapul. A kapitalizmusban a dolgozó embernek van gazdája, rabszolga. A szocializmus többek között ezt szünteti meg. A kapitalista termelés célja a profit, és ehhez szükséges a törvényes lopás a dolgozó rabszolgák kizsákmányolása, ami szintén nem demokratikus. A szocialista termelés célja a szükségletek kielégítése. A kapitalizmus a fasizmus enyhébb formája. Na az osztályharc ezért szükséges.

  • 1970 szerint:

   “A történelem ítélőszéke előtt Kádár lesz a hős”

   Nem lesz, szerintem már az.

 6. dum, dum szerint:

  Pedellus igazat mond.

  • zimezumm szerint:

   Már megbocsáss dum,dum, de Pedellusnak is válaszoltak, hogy miben áll az az állítás igazsága. Konkrétummal, ha alátámasztod, mert Pedellus sem tett, akkor komolyan veszik a véleményed. Mindaddig benyögés marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.