Brumm

“Számítunk arra, hogy a vonatkozó kétoldalú kormányközi megállapodásoknak megfelelően a magyar hatóságok meghoznak minden szükséges intézkedést az országban lévő szovjet és orosz emlékművek sérthetetlenségének biztosítására”-brummantotta tegnap a Medve külügyminisztériuma Döbrögiék felé, a húsvéti raszta-rap pesti Szabadság-téri akciója miatt.

Képtalálat a következőre: „Szabadság téri emlékmű meggyalázása-kép”

“A vandálok neve ismert. Két helyi liberális aktivistáról van szó, akik kormányellenes állásponttól indíttatva, önreklámozásuk érdekében nem riadnak vissza semmilyen, még a legkegyeletsértőbb módszerek alkalmazásától sem”-vélekedik teljesen joggal a moszkvai közlemény, amelyet a TASZSZ közölt.
Akár természetes is lehetne az orosz külügyminisztérium (amely azért-valljuk be-mindig remekül tud időzíteni!) reklamációja, HA KÉT NAPPAL KORÁBBAN születik meg. De pontosan azt követően látott napvilágot, hogy tegnap Lézerjani azzal hencegett: van Döbrögisztán párnacihájában annyi pénz, hogy abból vígan meg lehet építeni ÖNERŐBŐL IS Paks-2-t!
Bármiként is volt/van, mintha a Kremlnek is kezdene megtelni a hócipője Döbrögisztán nagy Pávatáncosával.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Brumm bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Realista szerint:

  Nem a pávatáncossal telik meg a hócipője, mert a Kremlnek tök mindegy ki van közjogilag az ország élén, ők azt megfelelő módon kezelik. Akárki is van a hatalom csúcsain, az Moszkvának nem megoldhatatlan feladat. Ahhoz túl kicsik és gyengék vagyunk, hogy tényező legyünk. Stratégiájukba kellünk, beleillünk, annak megfelelően kezelik az országot, és bármilyen irányzattal megtalálják a megfelelő hangot. Ezzel az üzenettel tulajdonképpen a fityiszt segítették, ugyanis legközelebbi rongálási kísérletek esetén nem kell a rend éber őreinek tétlenül szemlélni az eseményeket, hanem már akkor beavatkozhatnak hivatkozva a nemzetközi egyezményre, főleg a mostani jegyzék okán annak védelme érdekében. Nem kell a dolgokba többet belelátni annál ami.

 2. Pozsony 907 szerint:

  Azt hallottátok hogy Magomedovics küldött neki videót, melyben “megkèri, kèrjen bocsánatot”? Van ilyen is!, (a net világban)

 3. aaa szerint:

  Mit szólnának, ha a mi katona temetőinket gyaláznák ott ?

 4. petymeg szerint:

  Meggyözőek a Csecsenek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.