Donbassz

Tegnap este a “Normandiai Négyek” telefonos traccsot tartottak Donbasszról. Vlagyimir Putyin közbevetésére-miszerint Kijevnek be kell tartania a minszki megállapodásokat-a germán.gall ravaszdipáros bátortalanul helyeselt. Ez pedig Valcman Nyalókakirály lelkébe hasító tőr volt.

Donbassz frontjain-bár még tart a legeslegesleges…-azért már tegnap érezhetően megszaporodott a latortüzérségi támadások száma.
Luganszkban négy települést, Donyeck területén kilencet ágyúztak. Jaszinovatajától-Szahankáig szinte minden megszokott település kapott latorgránátokat.
Szülinapi buli volt tegnap este Avgyejevkában.
A Führer születésnapját ünnepelték a martalócok. Amikor aztán kellően beáztatták magukat, rohamra indultak. “Heil Hitler!”
Nyolcnak az üdvözlet beszorult. Ezek többé már senkinek nem kívánnak jókat semmilyen alkalomból.
Turcsinov Hiéna tegnap bejelentette: a Kreml hadai 2-3 óra leforgása alatt képesek megkezdeni Maradék-Ukrajna elözönlését, és addig meg sem állnak, amíg Közép-és Kelet-Európát el nem foglalják. Meg még egy csomó ijesztő dolgot mondott.

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 6 hozzászólás

  • bj. szerint:

   Lacii!
   Mikor kezdődnek a letartóztatások, amit már legalább két éve igérget ez a faszi?Szerinted miért nem mennek oda a “jófiúk” az egyetemre és zárják be?
   Miért nem foglalja le a CIA a számitógépeket, amivel a pénzt csinálják a kazårok?
   Hogy lehet, hogy pár hete még Trump volt az, aki rendet vág, aztán egyszer csak “zobivá tették”? stb…
   Értem, hogy hinni szeretnél ennek a faszkalap hazudozónak, de miért linkelgeted be ide a hülyeségeit?
   Bár sok dologban nem értek egyet az itt hozzászólókkal, azért vannak itt önnálóan gondolkodni tudók is, rájuk nézve sértés ennek az idiótának a cikkeire hivatkozni!
   Szép napot!

   • sándor67 szerint:

    Fulford, aki ezeket a szarságokat terjeszti, pont olyan elmebeteg, mint Alex Jones vagy , h a lópikulába írják helyesen, Alexet is a héten biróság elé állították hamis infók terjesztése miatt és Ő azt mondta a biróságon, hogy nem gondolja ezeket komolyan 😀 de akkor minek terjesztik?!

 1. furnan szerint:

  Rettegnek….
  Az áldozatokat meg “megmagyarázni” kell a szerencsétlen sorsú ukrán népnek….
  Az EU a saját szarját nem képes elkaparni…..

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  ….. a germán, gall ravaszdipáros bátortalanul helyeselt. Nos Putyin az Achilesz inukra lépet a kijelentésével. Evel a “bátortalansággal” saját magukat árulták el. Ugyanis eszükben sincs nyomást gyakorolni Kijevre, sőt még heccelik is a komfliktus fentartására . Ez a “bátortalanság” kihozta azt,hogy eszükben sincs hatásos, érdemlegesen betartatni, sem a germánok, sem a gallok betartani a Minszki egyezményt, egyezményeket, sőt bátoritják kijevet,hogy ne legyenek betartva. Igazán csak 2-3 órás katonai beavatkozás segitene betartatni az egyezményeket.

 3. aaa szerint:

  Ő most oroszul beszél ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.