Donbassz

Az EBESZ elszörnyedve olvasta a luganszki hatóságok közleményét, miszerint a Luganszki Népköztársaság Népi Milíciája május 9-én nyilvánvalóan és súlyosan meg fogja sérteni a minszki megállapodást.

A Győzelem Napja alkalmából Luganszkban megrendezendő katonai parádén ugyanis tiltott fegyvereket is fel fognak vonultatni. A közleménytől megrendült EBESZ azonnal pecsétes igazolást írt, miszerint szándék van…
Tegnap a DNR-területének 13 települését ágyúzták a valcmanisták.
Ők köszöntötték Hitler születésnapját. Mi is gratuláltunk az ünnep alkalmából. 122-es tarackokkal és aknavetőkkel!-meséli derűsen a DNR-katona.
Tegnap esti “életképek” a Jaszinovataja-elágazásnál.
Szpartakban is “csend” van. Ha nem hullanak a latorgránátok.

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Kezdtem megörülni, hogy a Luganszkiak május 9-ki kezdettel megindulnak nyugat, illetve Közép Európa felé. Mi köze az EBESZ patkányoknak , hogy a győzelem napján milyen fegyvereket vonultatnak fel ? Takarodjanak haza Luganszkból és Donbaszból is, semmi keresni valójuk nincsen ottan,ha semmi eredményt nem tudnak felmutatni ! Csak a halált vitték oda. Talán ma is élnének azok a parancsnokok,aki az EBESZ megjelenése óta merényletek áldozataivá váltak !

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=0ahUKEwjHxoLJ-7jTAhXlCsAKHVUiD0UQFghUMAY&url=http%3A%2F%2Fe-news.pro%2Fnews%2F169083-poroshenko-i-ego-hunta-zamyshlyayut-ocherednuyu-diversiyu.html&usg=AFQjCNHiuWsz_0-NklbDlYLJ6KSoUjF9-w Porsenko és a juntája azon törik a fejüket,hogy Luganszkot lekapscolják az áramellátástól nyilt diverzáns akciót terveznek Április 25-kére, jelentette ki Andrej Marocsko. A Styjasztyei villany erőműbe ,amely galíciai kézen van 200 ismeretlen redeltetésü konténert vittek,körülbelül azzal a céllal,hogy felrobbantsák az erőművet,aztán ráfogják az LNR-re. Erre a diverzáns akcióra készül Kijev április 25-én.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.