El Qro borítani készül…

El Qro: Ha kell, bíróság előtt bizonyítom, hogy zsarolják Orbánt az oroszok

Képtalálat a következőre: „Gyurcsány-mém”

A volt miniszterelnök kőkemény állításokat fogalmazott meg az ATV Egyenes Beszédben, ám konkrétumokat nem kívánt elárulni. Azt mondja, látott dokumentumokat.

Gyurcsány Ferenc is vendége volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának péntek este. A DK elnöke még tőle is szokatlanul kemény dolgokat mondott Orbán Viktor miniszterelnökről. Rónai Egon felidézte, hogy Gyurcsány arról beszélt a békéscsabai fórumán a napokban, hogy „azért lett a mostani miniszterelnök egykori oroszellenesből Putyin elnök legfőbb pártfogója, mert az orosz elnöknek olyan bizonyítékai vannak Orbán Viktor ellen, amivel a kormányfő zsarolhatóvá vált”.
„Ön mit tud?” – tette fel a kérdést a műsorvezető.
A DK elnöke leszögezte: nem fog mindent elmondani, amit tud, majd mosolyogva hozzátette:
„Tudok olyan adatot, amit most nem kívánok Önnel és a nézőkkel megosztani.”
Gyurcsány Ferenc azzal folytatta, nem gondolja, hogy Orbán Viktor azért lett oroszellenesből egy csapásra oroszbarát mentálisan megbomlott.
„Igaza van, tudok valamit, hogy szembesítették Orbán miniszterelnököt bizonyos tényekkel, dokumentumokkal, amelyek meglehetősen kínosan őrá nézve, ahhoz, hogy legalábbis ötször megfontolja, hogy teljesítse-e Putyin elnök kérését” – mondta.
A DK elnöke állítása szerint oroszok szembesítették Orbánt ezekkel a dokumentumokkal.
„Ön látta ezeket a dokumentumokat” – kérdezte Rónai, majd rövid gondolkodás után Gyurcsány azt felelte: „Valamit láttam, igen”.
Gyurcsány Ferenc ezt követően leszögezte: ha beperlik a kijelentéseiért, akkor egy igazságszolgáltatási folyamatban be tudja bizonyítani, hogy igaza van.
(atv)
Bal-Rad komm: Joggal feltételezhetjük, hogy El Qro elméje sem bomlott meg, és amiket mondott, azoknak “van alja”! Ha pedig ez így van, akkor azt láthatjuk, amint a hóhérpribékek éppen a vérpad felé vonszolják Döbrögit!
AZ OROSZ POLITIKA NEM FOGJA MEGMENTENI A VAJDÁT!
Ha vannak bizonyítékaik Döbrögi sáros voltára (biztosak lehetünk abban hogy vannak!) AZOK NEM CSAK A VAJDÁRA, HANEM A TELJES POLYTHYKAY ELYTHRE NÉZVE IS TERHELŐK!
Nyilvánvaló, hogy Döbrögi szándékai ellenére került szorult helyzetbe, és sodorta VALAMENNYI tettes-és bűntársát kilátástalanságba. Akik most készek egymás torkának ugrani, a menekvésben reménykedve.
EZÉRT PEDIG NEM AZ OROSZOK A FELELŐSEK! ŐK TESZIK A MAGUK DOLGÁT! SAJÁT ÉRDEKÜKBEN!
Döbrögi pedig átkozhatja magát, hogy elszalasztotta az ELSŐ KÉTHARMADA ADTA TÖRTÉNELMI LEHETŐSÉGET: NEM UGROTT KI A NATO-BÓL!
Hogy végülis ki fogja majd a lenyakazóbárd nyelét amikor az lecsap?-az oroszok vagy El Qro?-annak nincs jelentősége. (Meggyőződésünk, hogy nem az oroszok.)
A magyar nép igazi drámája az, hogy maffialeszámolás lesz, nem pedig ő maga lesz bírája és ítéletvégrehajtója ennek a galád bandának!

Erről pedig legkevésbé az oroszok tehetnek!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

El Qro borítani készül… bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Elqro az oroszokat szádra ne vedd.

  Örülj neki,hogy még élsz.

  Tudod Geci akik 4 milliárd dolláért vetettek a magyaroktol lopott pénzen Indonéziában.

  Tul elnézok az oroszok a nimandokkal szemben.
  Apád hamiskártyás volt Pápán,azt a Romanovok asztalához jársz ugatni?

  Diszkréten kell a magad fajtákkal bánni.

  • Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

   Kötsén miért volt Orbán a telekszomszédod.
   Tán nem azért,mert az Oldstein klán és az Apro klán szövetségesek?

   Mostantol jol kösdbe a biztonsági övet az autodban nimand.
   Ne,hogy ugy járj mint Karintia Császára.

 2. id Kiss László szerint:

  Ez az oldal eltűrte, hogy egy kommentező éltesse sztálint azt aki zsidó és kb. 300 millió ember halálért felelős – természetesen ott van még – háborús bűnösként még hitler – csörcsil – és az akkori amerikai elnök is! Pontosan: idézem:
  Jaltai konferencia – Wikipédia
  Országaikat Franklin D. Roosevelt elnök, Winston Churchill miniszterelnök és J.V. Sztálin első titkár képviselte, a konferencia célja a háború befejezése utáni…”
  az akkori nagy színház a gojoknak!
  Ma ezt írtam nektek is:

  AKI ELMER MENNI,

  Emlékszel? Régen írtam: „AKI ELMER MENNI, SZAVAZNI AZT KELL, AGYONÜTNI…”
  Ma olvasom:
  „…Joe Hunter
  10 órája
  Figyelem! Hunok maradéka, ne menjetek holnap utcára a tüntikézők ellen! Ez nem a mi harcunk, hanem a zsidóké!…”
  Úgy bizony az! Mert ma Magyarországon, a belsőn, nagyon sok idegenszívű van, akik ha érdekeiket sértő dolog történik akkor ajvékolnak tűntetnek – csak emlékezz az Internet adóra – a 300.ft-os vizitdíjra – stb. és most a CEU sorosféle terrorista kiképző iskolájukért!
  – de az már nem érdeke, hogy ne legyen eladható az ingatlan a magyar föld – egészségügy az oktatás, magyar templomok – stb. ezért nem tűntet, mert nem magyar érzelmű valójában idegen drága belső Magyarországban édes szülőhazámban!
  – Idézek mást:

  „…Az üzenet egyértelmű és nyilvánvaló! Hazánk légterébe ki-be járkálhat bármely ország légiereje, a vegyi csíkokat létrehozó repülőgépek, és mindenféle, magukat EU-s, NATO-s vagy izraelinek tartó terroristák. A definíció kedvéért megjegyezném: terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ország, amely más nemzetek életvitelében, társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerében erőszakos változást idéz elő! Terrorizmus, a megszállni kívánt, majd koholt vádak alapján megszállt országok lakosságának módszeres kifosztása, ellehetetlenítés, nyomorba döntése és bábkormányokkal történő irányítása! Undorító, “nemzetközi missziónak” nevezni az afganisztáni kábítószer termelés katonai védelmét, Irak biológiai és vegyi-fegyverek koholt vádjai miatti lerohanását, és kifosztását, és az IMF-el, Világbankkal, korrupt politikusok “segítségével” országok nyomorba döntését!…”

  https://internetfigyelo.wordpress.com/2010/09/30/magyarorszag-a-haarp-celkeresztjeben-beigazolodott-osszeeskuves-elmelet/

  „…elmegyunk partokra szavazni , nem csak a hazankat aruljuk el hanem ISTENT is elaruljuk es ezzel reszeseive valunk a mennyben kezdodott Isten es a tronja elleni lazadas foldi foltatasanak azaz a bukott angyalok zaszloja ala alunk a szavazassal es kozben aldast kerunk Istentol akit elarulunk , Isten orszaga azzal tud elsosorban letrejonni a foldon ha az alkotmany alapja az o torvenyeire van helyezve , abban pedig sem abortusz , sem buzihazassag sem sok sok mas teljesen maskent van tehat elve az orszag torvenyei igy Isten ellenes ,ember ellenes, elet ellenes ,nep ellenes, nemzet ellenes torvenyek! Hogyan aldana igy meg Isten az orszagot a nepet a nemzetet es az egyeneket a veres es csapasok helyett?…….
  április 18., 22:47 · Tetszik…”
  innen idézve:
  https://www.facebook.com/notes/tibor-geri/a-magyar-n%C3%A9p-t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%A1sa-i/829645553781297 és

  erre László Kiss Szóval, csak azt akarom sugallani, hogy a hatalom bitorlók tákolmányukban megtiltották , hogy annak megváltoztatására népszavazást , összeírást gyűjtsenek a magyarok – így békésen érvényt szerezni nem tudunk a változásnak – saját köztörvényes bűnözőit nem gyűjti be az egyenruhás, miért írom? Mert ha merné tenni, már megtette volna! Akkor ki gyűjti be őket és milyen bíróság elé állítja őket ezek után? Szóval ezt mindenki tudja – amit nem tud azt, hogy hogyan változtassunk rajta – szerintem mindannyian működtetjük a nem működő képes maffia államot, mert ha beszállok a póker csatába a játékasztalhoz ülve, már részese vagyok….IDE PÓKER ARC KELL HÁVAL! ÉS LEHET, HOGY NEM IS KELL 100000 FŐ HOZZÁ, MERT A KRITIKUSTÖMEG IRÁNYBA JUTTATÁSA KEVESEBB EMBERREL IS ELÉRHETŐ! MA MÉG TÚRELEMMEL, DE HOLNAP LEHET, HOGY MÁR NEM ID.KISS László Kiss
  2015. április 20., 8:42 · Tetszik

  Na jó, mondanák sokan, a hogyant is írd le – meg ki és mikor – stb. leírtam írásom címében és tartalmában – benne van – igen , kevesen vagyunk ehhez, ma még igen – így várjuk a kedvező pillanatot!

  SPARTAKUSOK – 2017-04-22 id. Kiss László

  Admin:

  Ez az oldal bizony eltűri Sztálin éltetését! De ezen az oldalon azért fáj is az emberi hülyeség!-ha érted amire gondolok. (Sztálin áldozatai, származása, stb.)

 3. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Folytasuk aposod Dobrev a Bulgár szolgálatok embere szervezte meg
  a pápa elleni merényletett.
  Tehát terrorista a feleséged apja.

 4. realista szerint:

  Kapásból a Gripen ügyre tudok gondolni.

 5. "Szélsőjobb" :D szerint:

  De szép is lenne, ha ezek Isten igazából egymás torkának ugranának. A magyarság csak nyerne rajta 🙂

 6. Smith szerint:

  Gyurcsányt ennél sokkal okosabbnak gondoltam. Nem kell Orbánt zsarolni, hogy egyik napról a másikra megváltozzon a politikai nézete. Ifjú kommunistaként kezdte, majd antikommunista liberálisként folytatta, aztán következett a keresztény-konzervatív időszaka, amit a 2010-es kétharmados győzelme után azonnal a neokonzervatív váltotta, és most pedig – mivel a pillanatnyi politikai érdekei ezt kívánják – nemzeti konzervatív. Orbánt csak két dolog vezérli, a pénz és a hatalom. Ha holnaptól újra kommunistának vagy liberálisnak kellene lennie ahhoz, hogy hatalmon maradhasson, akkor kommunista vagy liberális lenne.

  • id Kiss László szerint:

   Minden bajunk okozói a bűnöző zsidó és csahosai, akiket elképesztő összegekkel vásárol meg magának – akik hol fasisztaként, hol kommunistaként, hol szocialistaként, hol liberalizmusaként, hol patriótaként hol. stb. ként jelenik meg a színen – előző lényegre tapintó írásomat nem jelentetted meg admin – nem baj máshova kitettem – ahogy emlékeztem rá – sokadszorra kell megtanulnom először el kell mentenem és úgy elküldenem mert elveszik – és csak részletekben emlékezek rá amit írtam – de arra emlékszek, hogy írtam, hogy én meg tudom azt bizonyítani, hogy gyurcsány véreskezű diktátor volt – és Indonéziában kimentett milliárdokat és és stb.és stb. közönséges köztörvényes bűnözők aki a hazaárulás bűntettét követték el ami soha de soha nem évül el – mind kettő KISZ titkári holdudvarban!
   Persze a másik KISZ titkár sem kivétel – orbán – bűnügyi eset ő is és haveri köre!
   üdv.
   id. Kiss László

   Persze a másik KISZ titkár sem kivétel – orbán – bűnügyi eset ő is és haveri köre!

   üdv.
   id. Kiss László

   • id Kiss László szerint:

    Bocsánat admin utána vetem észre, hogy lehoztad – tudd – ne hidd – a bűnözőnek a pofájába kell mondani a valóságot – a munkás és paraszt és az értelmiségi akkor életképes – egy közös cél vezérelje a faja – a fehér faj védelme hite és tudása és tudása és hite alapján nincs nemzetközi összekotyvasztott népség – úgy tanultuk INTERNACIONALISTA – mert az a bűnözők érdekeit képviseli és nem az érték előállítóékét! EZ KÉREM ÖRÖK IGAZSÁG!
    Tisztelettel id. Kiss László volt rendőr és MSZMP tag a kádár és utáni rendszerben egy darabig 1987 június 30-ig – akit a mai napig szívatnak a nagy kommunistáknak nevezett bűnözők!

   • Hun szerint:

    +1

 7. lacii szerint:

  Egyre jobban látni, hogy az elit a saját “mocskába” süllyed alá.
  Végül is ez törvényszerű. Mindenki azt kapja amit másnak ad vagy kíván .
  A Titanic nem süllyedt el olyan gyorsan ahogy ezek elfognak süllyedni. Remélem Semjén nem a lovon ülve süllyeszti el magát. Mert a lovat azt sajnálnám .
  Hogy mi lesz ez után?
  Hát beülök a kocsiba, és elmegyek venni házi túrót és tejfölt. (azt talán nem mert van itthon ) Már mint Tejfel.
  Ahogy Jézus mondaná.A csalán azért van , hogy teát csinálj belőle, és ne pedig a más ,fütyijét verd vele.
  További szép napot mindenkinek.

 8. DUNAI JANOS szerint:

  mellékes lenne hogy ki volt ha a rendszerváltás ota de legalabb 2010 óta megvaltozott volna.de ez a patkány spiclitelen statuszban is kötélérett lenne.egy ut van csak a fegyveres felkeles .2-3 ezer ember ha fegyverhez jut minösegihez akkor megtudja változtatni egy forrongo elégedetlen orszag statuszát.csak azonnal szorni kell a fegyvert szerteszét hogy legyen utanpotlas.senki nem döglik meg egy orszagpusztito patkányért.a népet fel kell fegyverezni magyarul es iranyba allitani.van annyi kiképzett öreg csóka hogy megdöglik is ha kell a sikerért.visszafordithatatlansag zaloga a kiosztott fegyverek kint hagyasa es folyamatos helyi vedelem kialakitasa a rank tamadtatott nyugat ellen

 9. petymeg szerint:

  Ha jól tudom a büncselekmény eltitkolás tettestársá minősit!

  • id Kiss László szerint:

   NEM PETYMEG ELKÖVETŐ
   Tanulmányozd a trv-nek neveztetett játékszabályait is idézem magom:
   „…Ha a nemzetbiztonsági szolgálatok tagja a szolgálatok jogellenes működését észleli, észrevételéről írásban jelentést tehet a miniszternek. A miniszter köteles a bejelentést kivizsgálni, valamint a vizsgálat elrendeléséről és annak eredményéről a Bizottságot és a bejelentőt tájékoztatni….”
   http://net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=99500125.TV
   32. § A nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományú tagja a nemzetbiztonsági szolgálatok feladatkörébe tartozó bűncselekmény tetten ért elkövetőjét elfoghatja és előállíthatja, ennek érdekében a cselekvés abbahagyására, illetve az ellenszegülés megtörésére kényszerítést (testi kényszert) alkalmazhat. Az elfogást követően az előállítást azonnal végre kell hajtani.
   36. § (1) A nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományú tagja – a jogos védelem és a végszükség esetein kívül – lőfegyvert használhat
   a) az élet elleni vagy a testi épséget súlyosan veszélyeztető támadás, illetve az ezekkel történő közvetlen fenyegetés elhárítására;
   b)108 a népirtás (Btk. 142. §), az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása (Btk. 254. §), a rombolás (Btk. 257. §), a kémkedés (Btk. 261. §), a terrorcselekmény (Btk. 314-316. §), a jármű hatalomba kerítése (Btk. 320. §) és a közveszély okozása (Btk. 322. §) bűncselekmények megakadályozására vagy megszakítására;

   ÉS AKKOR NÉZZÜK MIT ÍR A HATÁLYOS BTK-juk
   https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200100.TV

   Népirtás
   142. § (1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges megsemmisítése céljából
   a) a csoport tagjait megöli,
   b) a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,
   c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,
   d) olyan intézkedést tesz, amelynek célja a csoporton belül a születések meggátolása,
   e) a csoporthoz tartozó gyermekeket más csoportba elhurcolja,
   bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
   (2) Aki népirtásra irányuló előkészületet követ el, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
   ÉS
   Emberiesség elleni bűncselekmény
   143. § (1) Aki a lakosság elleni átfogó vagy módszeres támadás részeként
   a) emberölést követ el,
   b) a lakosságot vagy annak egy részét olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,
   g) másnak súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,
   STB.
   Apartheid
   144. § (1) Aki az emberek valamely faji csoportja által az emberek egy másik faji csoportja feletti uralom megszerzése és fenntartása, illetve a másik faji csoport rendszeres elnyomása céljából
   a) valamely faji csoport vagy csoportok tagjait megöli,
   b) valamely faji csoportot vagy csoportokat olyan életkörülmények közé kényszerít, amelyekkel a csoport, illetve a csoportok teljes vagy részbeni fizikai megsemmisítésére törekszik,
   bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
   STB
   XXIV. FEJEZET
   AZ ÁLLAM ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEK
   Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása
   254. § (1) Aki olyan cselekményt követ el, amely közvetlenül arra irányul, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bűntett miatt öt évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
   STB
   Hazaárulás
   258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
   STB
   Hazaárulás , hűtlenség – kémkedések stb. az a magyar állampolgár – tehát nem azt írja az a magyar aki – stb. rendelkezésre állnak a jogi eszközök velük szemben csak nem alkalmazzák – hát persze . mert ha figyelmesen elolvasod nem teszi kötelezővé – úgy írja, hogy teheti : pl: röviden idézve:
   „…jogellenes működését észleli, észrevételéről írásban jelentést tehet a miniszternek…” abszurdum – mert így kellett volna írnia : KÖTELES JELENTÉST TENNIE – Tehát nincs szinkronba a btk a szolgálat trv-el azaz ütik egymást!

   ÉS STB.STB. TANULMÁNYOZZÁTOK A JÁTÉKSZABÁLYAIKAT BENNE VAN SZINTE MINDEN!
   Persze Posta Imre esete után már viszont az is tudjuk, hogy aki meg meri tenni – a miniszternek már kötelessége kivizsgálni!
   és az eredmény – Posta Imrét elkehetlenítették tönkre, tették egészségileg – megstb. Borzalom

   NE HOGY MÁR KEZDJ VALAMIT MAGYAR A GYARMATON MERT ANNYI LESZ NEKED ELRETTENÉSKÉN ALKALMAZZÁK!
   IGEN – 2012-01-01- TŐL ÁLLAMCSÍGGYEL AZAZ AZ ÁLLAMRENDET MEGDÖNTÖTTÉK ÉS EGY MAGÁN MAFFIA BÚNSZERVEZET TELEPEDET RÁ TÖRVÉNYESNEK ÁLCÁZVA ÉS MONDVA MUTATVA ÉS GYAKOROLVA_:

   DE MOST MÁR HIÁBA SOKAN VAGYUNK KIK LESZARJÁK MÁR ŐKET ÉS NEM FÉLNEK TESZIK A MAFFIA ÁLLAM FELÉ VÉLEMÉNY KINYÍLVÁNÍTÁSUKAT – ÉN IS AZT TESZEM MOST
   Köszönöm, hogy elolvastál – üdv. Id. Kiss László

 10. dum dum szerint:

  Már régóta a világ államvezetői csakis zsidók lehetnek.
  Churchill, Rooswelt, Stalin, Hitler mind az volt. Ezek tények.
  Ma is ez áll fenn: :Obama, Trump csak apai ágon az, de rokona is egyben Hitlernek, Putyin, Medvegyev, Merkel, Orbán, a Görög min.eln. is, a Szerb is, az Olasz is,
  Gyurcsány tudja kiknek is ügynöke..

  • vitorla123 szerint:

   Már elnézést de ez baromság! Sem Csörcsil,sem Sztálin nem volt zsidó.Főleg nem a bosszúálló fajtából.Sőt .Csörcsil fegyverrel harcolt Izrael megteremtése ellen.Sztálin gulágra akarta küldeni őket,mert kiderűlt ,hogy Hitler azért tudott Moszkváig jutni,mert az ukrán zsidók segítették ebben. Jutalmúl agyon lövette őket Hitler. Ezt a kérdést a kisajátitók kisajátításával lehet megoldani.Ha öt óra a munkaidő,nincs tovább értelme harácsolni. Megszünik a harácsolás lehetősége. Úgy imádkoznak ahogy akarnak!Az igaz,hogy mindent elkövetnek,hogy erre ne kerüljön sor.

   • id Kiss László szerint:

    NE HARAGUDJ VITORLA 123 – DE MÉG SOKAT KELL OKOSODNOD TANULNOD – BUTASÁGOKAT NE HORDJ ITT ÖSSZE-VISSZA – OLVASS KERESS TANULJ!
    ÜDV. ID. KISS LÁSZLÓ
    ui: és vannak páran itt ezen az oldalon sajnos!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.