Izgalmak Észak-Korea miatt

James Mattis amerikai hadügyér tegnap arról értekezett, hogy az USA-t nem idegesítik a KNDK-nyilatkozatai. De azért “megelőző csapásban” gondolkodnak.

Ugyanakkor Trump bohóc azt mondta, hogy Amerika “jó formában van”, ami Phenjant illeti. “Gyorsan fejlesztjük a hadsereget, sok minden történt az elmúlt időszakban. Meglátjuk mi történik”

A Carl Winson amerikai repülőgéphordózó és kísérete éppen Észak-Korea partjai felé araszolva, a Cselebesz-tengeren tegnap elveszítette egy F/A-18E Super Hornet repülőgépét. Rosszul sült el a leszállás, és langyos fürdőt vett a gép személyzete.A masinát azóta kezdik belakni a tengeri élőlények.
Az utóbbi napokban fölröppentek olyan hírek, hogy Oroszország csapatokat küldött az észak-koreai határhoz. Ezt Moszkva hivatalosan cáfolta. Állításuk szerint ami a neten keringő felvételeken látszik, az nem egyéb, mint a szokásos és tervezett mozgás csupán.
Dél-Korea viszont bejelentette, hogy ők is készültségben vannak, mivel Észak-Korea a jövő héten kedden ünnepli a Néphadsereg létrehozásának 85. évfordulóját, és várhatóan újabb nukleáris tesztet is végrehajtanak ennek örömére, írja a Reuters.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Izgalmak Észak-Korea miatt bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Az inperialista FED ellesz törölve a földszinéröl.

  A dollár neve 2017-ben Toaletpapir.

  Hihetetlen,hogy hosszu eveken kersztül a FED és a Szaudiak,hogy tudtak
  fedezetlen hamispénzen hatalmat gyakorolni.

  Na ennek most vége. Ez a rendszer élt 1971-töl 2017ig
  A VILÁGTÖRTÉNELEM LEGNAGYOBB PIRAMISJÁTÉKA VOLT.

  Észak-Korea lesz a FED klánok temetöje.

 2. lacii szerint:

  Ahogy olvasom itt mindenki készül.
  Így én is készülök, már csak a zoknim másik felét kéne megtalálnom .
  Erre az izgalomra írtam egy szösszenetet is.
  Egy szösszenet.
  Még mindig szép napot mindenkinek.

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Ez csak üzlet
  Az oroszok tankhadosztályt és mintegy 25 ezer katonát vezényeltek az Észak-Koreai határra. A Kreml közleménye szerint, ha az USA megtámadja Észak-Koreát, akkor ez a hadsereg lesz hivatott az onnét megindult menekültáradatot feltartóztatni.
  Kína is 150 ezer katonát küldött az Észak-Koreai határra – ugyanezen okokból.
  Kína nem avatkozik bele Kim Jong UN háborújába és Trump, közölte a Kínai Kommunista Párt. Gondolható, hogy az oroszok sem.
  Szóval ha az “ég dörög” majd, a hülye hajú pufi diktátor szépen magára marad.
  Sem Kínának, sem Oroszországnak nem érdeke, hogy belekeveredjen egy akár atomháborúba is torkolló konfliktusba az USA-l Kim Jong Un miatt. Várhatóna a diktátor esetleges bukása után egy Kínának és Oroszországnak is elfogadható vezető fog É-Korea élére kerülni. Az esetleges háború utáni újjáépítésben pedig orosz és kínai vállalatok fognak oroszlánrészt kapni.- írta a Korrespodent orosz lap, kb 1 hete.

  • vitorla123 szerint:

   Világos mint a nap! Vissza kellene állítani a koreai emberek kizsákmányolását. Magyaeul elopni az életüket mint a mienket.És rabszolgává tenni!Ez világos mint a nap.Nagyjából az van,hogy az ország felszínét el tudják foglalni,de az alagút rendszerét lehetetlen.Ha megszállják minden megszálló ott szörnyet hal,jöhet a következő.Nem lesz az amerikai invázióból semmi.Ott ugyanis szerintem egy harcművész fogadja atom aknazárral.Mert az ő fegyverei nem rádióaktiv sugárzásúak.N agyon meggondolnám egy tábornok helyébe,hogy mihez kezdjek ott.Porrá bombázni lehet iszonyatos veszteségek árán .Necnemara ki fogja számolni, nem éri meg,totálisan veszteséges.

  • Hun szerint:

   Ezt a helyzetet nagyon rosszul látja a cikk irója! Persze csak akkor ha komolyan gondolja amit leirt. Ha észak koreát megtámadják akkor az egész térség destabilizálodik!

  • Havasi Gáspár szerint:

   Az egyetlen nemzetállam. A cionisták még nem szállták meg. Bár nekünk lenne magyar diktátorunk, aki kiállna a függetlenség mellett.
   Az emberek élete egyeseknek üzlet, de sokaknak szenvedés.

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  James Mattisz amerikai hadügyér…. az USA-t nem idegesiti a KNDK nyilatkozatai….. De azért “megelőző csapásban” gondolkodnak. Véleményem szerint ahoz Oroszországnak és Kínának LESZ EGY KÉT nagyon “KOMOLY” SZAVA. A nagyon szoros kinai- orosz katonai szövetség gyanánt, mivel az amerikai esetleges “megelőző csapás ” Kínát nagyon is közvetlen közelről és komolyan érintené. Szerintem, az USA jobban tenné ha erről a “megelőző csapásról” Lemondana VÉGLEGES HATÁLYAL. Biztosan nem nézné ölbetett kézzel a határai közvetlen közel dúló háborut !

 5. istvan szerint:

  A múltkor belinkeltem a magyardiplo cikkét,amelyben egy angol közgazdász “elmeséli”,hogy mi az oka annak,hogy kitört az arab tavasz(elsősorban Szíriára kihegyezve!),aztán mi az oka az ukrán válságnak,miért történt a Krim visszavétele,és miért van embargo alatt Oo.!Valaki olvasta a cikket?
  Ha nem,akkor itt a link:
  http://www.magyardiplo.hu/-a baranyok_hallgatnak-elmélkedés ….

  ha esetleg nem jönne fel,akkor a címoldal jobb tetején van egy kereső,abba beleírni a cikk címét,és talán még olvasható!Azért talán,mert az a cikk is azok közé tartozik,amelyeket gyorsan igyekeznek láthatatlanná tenni,nehogy megfeertőzze a nyugati elméket!!

 6. Paul Aradi szerint:

  Nagyon érdekesek az okfejtések, amelyek polémiák. Észak-Korea kommunista ország! Oroszország már rég kapitalista, és ami Kínát illeti a kapitalizmus adta érdekekhez jobban húz, mint a kommunista Korea rendszerének fennmaradásához. A három nagyhatalom az a kapitalista szörny, amelynek érdekazonossága ma még fenn áll, de holnap, ha bármelyik érdeke úgy kívánja BELE MEGY A VILÁG ÚJRAFELOSZTÁSÁNAK igen sötét alagútjába, útvesztőjébe. Bárgyúság az oligarcha Oroszországról, a nevében (csak) kommunista párt irányította Kínáról azt gondolni reálisan, hogy különböznek az világ fő latorhatalmától, az USA -tól. Az fölöttébb érdekes, hogy É-Korea henceg! Valóban csak henceg, vagy valami lehet a tarsolyában. Ha ez utóbbi, akkor a NOVSZ 100 évfordulójára a világ meglepetésekkel néz szembe. Akkor se az oroszokról, se a kínaiakról nem tud senki e földkerekségen mindent!

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   A történet egyszerű: Az oroszok és a kínaiak hagyják, hogy Amerika legyen a rossz fiú és elvégezze a mocskos munkát. Aztán “nem oda Phenjan” stílusban kiabálnak egy jót, majd az USA hátrébbvonul, É-Korea pedig bevezeti a “piacgazdaságú kommunizmust”, amolyan félig kínai, félig orosz, de sok amcsi beütéssel. Mindenkinek jó lesz, csak a hülye hajú diktátornak nem.

 7. Paul Aradi szerint:

  Admin béna ez az oldal, egyre több embernek megy el a kedve. Ha az új is ilyen lesz, írj a markodba és magad olvasd!

 8. Zls -179 szerint:

  A világ legerősebb katonai hatalmát, az USA bele lehet vinni egy többfrontos háborúba végül is ez a cél!De hogy ezeket a világ legerősebb katonai hatalma nem éli túl és elpusztul ez olyan biztos mint az elmúlt perc!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.