Volna itt néhány kérdés

CEU – A helyzet fokozódik, Sorossal tárgyal Juncker

Jean-Claude Juncker Brüsszelben megbeszélést folytat Soros Györggyel a magyarországi felsőoktatási intézményeket érintő új magyar szabályozásról jövő csütörtökön – jelentette be Mina Andreeva, az uniós bizottság egyik szóvivője Brüsszelben.

A szóvivő elmondta, az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésének szerdai napján, a magyarországi helyzettel foglalkozó vitáján az uniós bizottságot Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke képviseli.
Andreeva újságírói kérdésre válaszolva elmondta, az uniós bizottság várhatóan május elején fog állás foglalni a magyar nemzeti konzultációs kérőívvel kapcsolatban.
Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság (EB) vezető szóvivője szerdán azt közölte, Frans Timmermans alelnök két uniós biztos társaságában ugyancsak találkozni fog Soros Györggyel a jövő héten és megbeszélést folytat a magyar származású pénzügyi befektető által alapított Közép-európai Egyetemet érintő magyar szabályozásról.
(nepszava)
Bal-Rad komm: DE KI AZ A SOROS GYÖRGY?
Jó. Azt tudjuk, hogy Magyarországon született, innem pedig nem kevés bűn elkövetése után disszidált.
De!
Magyar állampolgár ez a Soros? Vagy valamely EU-s tagállam állampolgára? Mit-vagy milyen szervezetet képvisel, hogy az Európai Unió vezetői személyesen tárgyalnak vele? Bármely uniós tagállam bármely polgárát hajlandó fogadni az uniós vezérkar? Ha ez a Soros nem uniós állampolgár, milyen alapon TÁRGYAL egy uniós tagállam törvényeiről az EU vezetésével?
Szóval ezekre a kérdésekre-bár tudjuk hogy fölöslegesen-várnánk kielégítő és megnyugtató választ!
Azzal együtt is, hogy azért van sejtelmünk a ki nem mondott választ illetően!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Volna itt néhány kérdés bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Volna itt néhány kérdés a 18 éves Anton Konyev magátol cselekedte,hogy FSZB
  munkatársakat végzett ki?

  Vagy részvett CIA agykontrol programon?

  Mert ha a második verzio az igaz akkor az Oroszföderácio készenáll az usa ellen
  nyillt katonai konfrontáciora.

  • hejho szerint:

   Stigkic!!..a zárt osztályon is van internet??..de jól megy nektek-ápoltaknak!! 🙂

  • SZASZI szerint:

   Stiglic,18 éves kölykök lövöldöznek Habarovszkban?
   Hogy van ez,nem bérletpénztár volt hanem az FSZB irodája.
   Nem őrzik,csak úgy ki-be járnak a neonácik?
   Mit mondanak a kollégák?

 2. Smith szerint:

  Soros globalista, ahogy a brüsszeli bürokraták többsége is – azaz elvtársak. Ez egy nemzetközi klikk, amely a nemzetállamok jogköreinek a leépítését szeretnék elérni, hogy a népakarat helyett a vállalati arisztokrácia érdekei érvényesüljenek. Nem látom annak a jelét sem, hogy az Orbán-kormány bármi akadályt gördítene a globális nagytőkések terve elé: támogatták a szabadkereskedelmi egyezményeket (TTIP, CETA). A CEU fontos intézmény, mert kitermeli azt a globalista értelmiséget (újságírók, politikusok…), akik majd segítenek felépíteni az új világrendet. A Fidesz sem akarja bezárni a CEU-t. “A magyar kormánynak nem célja a Közép-európai Egyetem (CEU) bezárása, ennek nem is lenne indoka, a felsőoktatási törvény sokak által vitatott módosításával mindössze megoldást szeretnének találni bizonyos ügyekre – jelentette ki Palkovics László oktatási államtitkár.”

 3. stefimrich szerint:

  hejho!
  Nem értesz valamit

 4. Már Tamás szerint:

  Egy biztos, rócsild után végre soros lehetne a soros. Az egész világ jobban járna.

 5. Öcsi szerint:

  Két orrszarvú találkozása. Ahova lépnek ott fű nem terem , csak s..r marad utánuk.
  A despota csőcselék szemében ezek az istenek . Még hogy szabad társadalom, meg emberi jogok ? A Világ népeit gondolat nélküli ipari rabszolgává silányitva megteremtik, kiépitik a hatalmi strukturájukat. Mátrix szerű átfedésekkel kombinálva átláthatatlan tulajdoni viszonyokkal 5 család kezébe összpontositották a világ vagyonának 80 százalékát.
  Ha az érdekük úgy kivánja háborút indítanak a főld bármely pontján nem sajnálva pénzt paripát fegyvert és emberáldozatot . A Népekkel utólag úgy is kifizettetik a háborúk költségeit. Ezek nem emberek , ezek a modern kor barbarizmusának vezéregyéniségei !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.