Donbassz

 

 

 

“A franciaországi elnökválasztás eredménye mindenképpen változást fog hozni a minszki folyamat végrehajtása ügyében”-jelentette ki tegnap Donyeckben Alekszandr Zaharcsenko.
“Legyen bárki az elnök Franciaországban, az új lesz! Mindenképpen változást jelent, hogy nem fogja cipelni a személyes érintettség nyűgét, ami Francois Hollande működését jellemezte, aki személyesen is részese és inspirátora volt a kijevi Majdannak. Még ha a globális elit jelöltje lesz is az elnökválasztás nyertese, nem hagyhatja figyelmen kívül azt a tényt, hogy a minszki megállapodáson ott van Kijev meghatalmazottjának aláírása. Amit-ha tetszik-ha nem-föl kell rónia Kijevnek! Aláírtátok, vállaltátok-hát tessék teljesíteni!”

Persze az új gall elnök-legyen az bárki is-Elysée palotába beköltüzéséig még sok víz fog lefolyni a Szajnán, és nem kevés vér Donbassz frontjain! És semmi garancia arra, hogy Kijev meghatódna bármiféle párizsi elnökváltástól. Kiváltképp hogy a szálakat valójában egy régi-új Gazda mozgatja. A tengeren túlról.
Donbasszban bár tombol a legeslegeslegeslegújabb…-civil áldozatokról szólnak a hírek. Zajcevoban, Gorlovkában, és Donyeck északi herületeiben tegnap déltől ma reggelig kilenc civil sebesült meg súlyosan a latortüzérség ostromától.
A nyugat-donyecki szivattyútelep tegnap dél óta ismét áll. Nem sztrájk miatt, hanem a latortámadások “eredménye” okán.
Dokucsajevszk ma reggel nyolc óra óta van folyamatos latortüzérségi ostrom alatt. Reggel óta nyolc lakást-házat lőttek rommá.
Már az LNR frontvidéke viszonylagos békessége is kezd a múltba veszni.
A Luganszki Népköztársaságban tegnap a múlt hőseire emlékeztek.
Szcsasztyje, Dnyepropetrovszk és Mariupol kötszer-gyógyszerkészletét a martalóchad csordultig töltötte. Ez pedig az álmoskönyvek és a népköztársaságiak felderítése szerint nem sok békével kecsegtet.
Balakleja még mindig küszködik az egy hónapja történt robbanás következményeivel. A környék termőföldjein semmiféle munkát elvégezni nem lehet, a “termés” miatt!

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    “A franciaorszgi elmökválasztás eredménye mindenképen változást fog hozni a minszki folyamat végrehajtása ügyében “- jelentette ki tegnap Donyeckban Alexander Zacharcsenko. TÚLON TÚL OPTIMISTA ZACHARCSENKO ! Szerintem SEMMI SEM FOG VÁLTOZNI EZ ÜGYBEN, marad minden a régiben ! JAVITHATATLANUL, MÉG MINDIG HISZNEK A NYUGATNAK, holott már réges régen MEGTANULHATTÁK VOLNA, a saját bőrükön, hogy a nyugatiak kétszinük, álnokok, gonoszok, csalók. nem érdemlik meg a bizalmat, bizakodást. NE HIGY OROSZ A NYUGATNAK, SEM A NYUGATI BECSÜLETNEK, PECSÉTET IS ÜT Ő RÁJA, MINT A KEREK HOLD VILÁG , NINCSEN ABBAN SEMMI VIRTUS, MEGVERTE AZT A JÉZUS KRISZTUS . Enyit a nyugati becsületről. Már az őseink is rájöttek a nyugati “becsületről” . Ezt bizonyitja a fentebbi idézet. Én csak az oroszt tettem a német helyébe.

  2. Havasi Gáspár szerint:

    Semmi nem hoz változást, csak a határozott, erőteljes fellépés, mégpedig katonai. A cionizmus az cionizmus, nincs mese. Oroszország sem lesz erélyesebb. Vajon eddig már hányszor mondták, hogy ne tovább, és mi volt a válasz: pusztítás és pusztítás.
    Az a baj, hogy itt sokat bíznak az orosz kapitalizmusban, pedig az ugyanolyan kapitalizmus, mint a többi.
    Különben a radikálisokat sehol nem engedik a libsik hatalomra , ezért kell a pluralista demokrácia. Viszont ők bármikor képesek erőszakkal (lásd pl.:Ausztria)a nekik nem megfelelő törekvéseket likvidálni, vagy hatalmakat megdönteni. Az orosz nem hinne a nyugatnak, de elhitetik velük a hazugságokat, mert egy az alom. A hatalom pedig nem orosz, bár annak látszik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.