Medve a portán!

Tarjányi Péter is megdöbbentőnek tartja, hogy Komáromy Gergő ligetvédő aktivistát felkereste egy csecsen férfi, és arra kötelezte, hogy két nyelven is kérjen bocsánatot, amiért összefestékezte a Szabadság téri szovjet emlékművet. Már az is meglepő, Csecsen úriember honnan tudja, hogy kik dobálták meg az orosz emlékművet és, hogy az orosz külügy kiad egy nyilatkozatot, amelyben szintén szerepel a fenyegetés, hogy tudjuk, kik követték el az akciót.

Tarjányi szerint Oroszországban előfordult már hasonló, hogy az orosz érdekek védelmében híres csecsen sportoló, olimpia bajnok lépett fel, ellátogatott az újságíróhoz, magánszemélyekhez, és magánbeszélgetés keretében figyelmeztette a kockázatokra.
Az azonban újdonság, hogy az oroszországi módszer Budapesten is megjelenik – fogalmazott az ATV Egyenes beszéd című műsorában a biztonságpolitikai szakértő.
(Forrás: atv)
Bal-Rad komm: Bizonyos körög rendesen rápörögtek erre a szerencsétlen esetre, és kezdik dagasztani.
Ha Tarjányi ilyen kérdéseket tesz föl, hogy “honnan tudtak a’ zoroszok Komáromyról?”-ideje lenne a bizonyitványát visszaadnia.
Akár az orosz külügy, akár a csecsen partizán-de bárki más a világon-ha veszi magának a fáradságot, egy “ilyen ismert” alak lakcímét mint Komáromy-max. negyedórai keresgéléssel megtalálja. Mondjuk a telefonkönyvben.
Hogy honnan tudta a csecsen úriember amit tudott? Hát…-onnan tudta, ahonnan még sok tízezer más is. A Facebookról. Ahol “egyenesben” közvetítették az ESEMÉNYT! Amit aztán sok-sok médium átvett.
Ám a dolog lényege nem Tarjányi tudálékoskodása, hanem a téma napirenden tartása, és dagasztása! “ITTVANNAKAZOROSZOK! Medvejaportán! Féjjünk!”
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Medve a portán! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Agyon hállát,az istenek,hogy Moszkvában Orosz katonák sir gyalázásáért
  ilyen lájtossan kezelték az ügyet.

  Reméljük a következö sirgyalázo aktája jo kezekbe kerül.

  Dogtuladagolás pont megtenné.

 2. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Peti te meg ne csodálkoz.
  van ám rolad is anyag,nem kevés.

  Miket müveltél te anno azt csak te az isten meg az FSZB tudja. 🙂

  Minek mentél el média bohocnak mikor vaj van a fejeden?

 3. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Peti jártál e Isráelben kiképzésen?
  Peti melyik országban tetted le a katonai esküt?

  Peti mennyivel több keresni valoja van egy Isráeli elit commandosnak Badapesten
  Mint egy FSZB commandosnak?

  Majd pont ti fogtok vezényelni kisfiam.

  • Realista szerint:

   Tarjányi Péter 1969-ben született Budapesten. A középiskola elvégzése után a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán végzett 1990-ben. Kezdő tisztként a Rendőri Ezredben dolgozott, innen került a Rendőrség Különleges Szolgálatához; ahol több parancsnoki beosztást is ellátott és több száz akciót irányított. Részt vett az USA Külügyminisztériumának szervezésében a University of Lousianna válságkezelési és kríziskommunikációs felkészítésén. Elvégezte a Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakát, leszerelése után az FBI Akadémia – Nemzeti Oktatási Központjában kurzusokat vezetett. Informatikai védelemmel foglalkozó céget alapított, amely többek között az Államkincstárnak, az APEH-nek dolgozott. Katonai, rendőri és tanári diplomája mellé 2009-ben közgazdasági végzettséget szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen. Legfrissebb szakmai továbbképzését a Harvard Egyetemen ’Central Challenges of American National Security, Strategy and the Press’ témában végezte 2015 áprilisában.

  • Realista szerint:

   Az a baj, hogy hazudozol összevissza. Blöffölgetsz, trollkodsz, de ezekhez a dolgokhoz közöd nincs. Nem tudsz te semmit, nagyon barom módon használod hazudozásaid során a kitalációid. Annyi közöd van az operatív dolgokhoz meg bármiféle szolgálatokhoz mint apácának a válóperhez. Kussolhatnál már a hülye agymenéseiddel.

   • ... szerint:

    Ezzel a seggel már nem tudsz mit csinálni! Egyszerűen hagyd figyelmen kívül. Én is ezt teszem. Senki nem veszi ezt a szerencsétlent komolyan. Sajnálom az anyját egyébként. Mikor megjelenik ez a hosszú más-más nickneve továbbgörgetek. De a stílusa miatt, is elég pár szó ettől az agyhalottól és lehet görgetni lefelé..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.