Nagy a hallgatás!

Nógrádi György Dombóváron haknizott a Globális erőviszonyok a XXI. században címmel. Tizenegy nappal ezelőtt.

Nógrádi előadása egy pontján elég meglepő (vagy nem meglepő) dolgot mondott:
“az amerikai nagykövetség bekérette a Fidesz egyik legmagasabb vezetőjét, hogy vállalja el, hogy miniszterelnök lesz. Az illető azonnal elment a miniszterelnökhöz, és elmondta az egészet.”
De itt van “végtelenítve” is:
Hogy ki lehetett a szóban forgó hordapotentát?-arról Nógrádi hallgat mint El Qro az atv-ben! Arról sem szólt a szagértő úr, hogy kitől számazik az értesülése. Persze lehet, hogy csupán tovább szövi a hordaholdudvar a mekkmesteri történetet a Zrt és Döbrögi bedöntéséről.
Veszélyes játék ez, immár két napon belül a második! Valkik állítanak valami nagy horderejű dolgot, és tényekkel nem hajlandók előállni! Viszont a népek azt látják, hogy EBBEN AZ ESETBEN a horda csak hallgat! El Qro előadását legalább megemlítették, mint agymenést!
Most még csak nem is szorgalmazzák az ellenmaffiák az amerikai ügyvivő bekéretését Zseléagyú hivatalába. Csak a Nagy Hallgatás!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nagy a hallgatás! bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Soros akor kurta el mikor cinizmusbol cigányt rakott Magyarország élére.
  Jo poénal tartota,de ma már Soros is agodik.
  A cigány nem játék.

  Ez van mikor az Indiai also érinthetetlen kasztbol valakit hatalommal rüházol fel.
  Még a lopáshoz is hülye,és mikor megbukik még neki áll feljebb.

  Kinos már a kis cigány usának.

  • vitorla123 szerint:

   A hír igaznak tünik!Ezért húz Orbán az oroszokhoz! Ez az ok!A többi következmény.Az Európai félszigeten az Orosz az úr.Másként ez nem működik!Amerika sehol nem tudott győzni az elmúlt 40 évben.A Szovjetuniót Izrael verte szét operatív eszközökkel+ egy Nobel díjjal!

 2. Smith szerint:

  Az amerikai nagykövetségtől eddig nem érkezett cáfolat. Az pedig nyílt titok, hogy a bűnöző-gyanús Orbántól és Pintértől (a Fidesz két legerősebb embere) szabadulni akarnak. Az amerikai titkosszolgálatoknak bőségesen lehetnek bizonyítékaik ennek igazolására. Nagyon úgy néz ki – Simicska és Gyurcsány fenyegetőzéseiből arra lehet következtetni -, hogy készek borítani a bilit, ha Orbánék őket is magukkal akarnák rántani. Róna Péter a héten nyilatkozta először a Hír TV-ben, majd a Magyar Nemzetben, hogy Orbánt és sleppjét el fogják takarítani.

 3. Hun szerint:

  Meg is érdemli orbán és rezsimje a sorsát! A Magyar nép nevében mondom:
  keményen megdolgoztak érte.

 4. joz szerint:

  Helyes! Bukjon Orbán!
  De ki lesz helyette???????

  • Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

   Varga Mihály egyenlöre.
   De ö ockodik.

  • akárki szerint:

   a módszer váltás óta hatalomra kerülő bűnözök közül ,egyikből sem kérünk. akár kicsit bűnös akár nagyon. de elszámoltatást azt igen. ámerikából és nyugatbl sem kérünk. stb.

  • Hun szerint:

   Azt nem tudom, hogy ki lesz helyette! De a Magyar nép végre felébred csipkerozsika álmából. Persze ez nem lesz fájdalommentes. De a szabadságnak ára van!

  • Smith szerint:

   Mészáros Lőrincnél jobb jelölt nincs. Neki sikerült pár év alatt nyugat-európai színvonalú kistelepülést csinálnia Felcsútból. Biztos az országból is Svájc 2.0-át tudna csinálni.

   • Turzó István szerint:

    Amennyi pénzt ‘megtakarítottak’, biztosan dobna a körülményeken! De bárki is lesz hatalmon, ki lesz, aki elszámoltatja őket, a kártékony viselkedésükért és vissza rekvirálja az elsíbolt pénzeket, földterületeket, stb.? “Egyik kutya nem harapja meg a másikat!” … meg aztán “Üzlet a világ!” Egyik maffiózó adja a kormányt a másiknak, mint Olaszországban, és a régiek elégedetten vigyoroghatnak a kisemberek képébe! A rendszert már úgy kiépítették, hogy afféle igazságtevő ‘parasztvezéreket’, akik árthatnának nekik, nem is engednek a környékükre sem … legföljebb ugathatnak egy keveset, amig lehet! Igazi népi demokrácia sehol nem létezik, csak abban vannak a különbségek, hogy hol mennyit mernek ellopni a közösből! Ha a népnek is megvolna mindene, akkor nem firtatnák a hatalom dolgait, nem elégedetlenkednének!

 5. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Németh Szilárdról szólnak a híresztelések, mint (volt) lehetséges “favoritról”.
  Csak Szilárdocska fosik Viktoról és inkább “jelentette az esetet” neki.
  Ez megint Viktorék szarkeverése, hogy megakarják puccsolni őt de lám-lám, nagy az összetartás, mert maga a trónutódlásra kijelölt személy feltétlen hűsége is bebizonyosodott Viktor iránt. Parasztvakítás a népnek.
  Nógrádi meg egy vén bohóc, lázas szerepelni vágyással. Nem elemző már ez a vén gazember, hanem egy a Fidesz farvizén úszkáló politikai celeb.

  • Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

   Szilárd Fidesz szinjáték.

   Varga Mihály kapott felkérést titokban.
   Arrol még Orbán sem tud.

 6. stefimrich szerint:

  Csontváz Varga Misi?!Hiszen fogódzkodás nélkül a bilin sem tud megülni!!Vagy éppen azért?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.