Szíria

Hétvége lévén, a diplomaták által nem zavarva zajlik Szíriában a háború.

Az orosz légierő Idlib, Hama, Északnyugat-Aleppo-tartomány, és Deir ez-Zor fölött portyázott. Homsz fölé is odatévedtek. Alant nem fogadta őket ováció, csak a szokásos “allahuzás”. Az talán Allahnak tetsző dolog, viszont kevés védelmet nyújt a repülőgépekkel szemben.
Hama-tartomány északi részén ma hajnalban összeomlott a dzsihadista martalócok védelme. Öt újabb latorvezér végezte dicstelen módon földi pályafutását. Pribékjeik futnak ki merre lát! Legalább félezres a futóvadlövés terítéke.
Az izraeli légierő tegnap este ismét átrakétázott szír területre. A Golán-fennsíkon lévő Al-Quneitra-kormányzóság Al-Maqrousah nevű települése mellett találtak maguknak célt. A szír hadsereg éppen támadásra készülődő Fouj Al-Joulan (Golani Ezred) nevű alakulatát. Három szír katona halt meg. Az izraeliek ismét saját légtérből akcióztak.
A szír vezérkar intelmet juttatott el a zsidó államhoz: ebből baj lesz!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Kósa Lajos szerint:

  Hol a határ,, mondom én. Átlövöldöznek, mert átjönni nem mernek. Átlőhetnek, mert nincs félnivalójuk.”Otthon ” vannak, hogy rohadnának meg az utolsó csecsemőig bezárólag.Kelések a világ testén…

  • Már Tamás szerint:

   Pontosan.

  • Paul Aradi szerint:

   Az izraeli politikum, a zsidó burzsoázia a saját népével szemben is, igen felelőtlen. Ennek a zsidó pornép fogja előbb-utóbb a kárát látni és majd kiáltják a történelmi ártatlanságot!

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Hol vannak a rakéta elháritók. A Szírek már számtalanszor megfenyegették az izraelieket, még mindig csak a fenyegetéseknél tartanak. Még fenyitésre egyszer sem került sor, ezért olyan merészek . De az is lehet,hogy szándékos provokálás, különösen a legutóbi amcsi látogatás után . Okot keresnek az amerikaiak, hogy Izraellel együtt megtámadják BASSAR-el -Assadot, szerintem.

  • furnan szerint:

   Valószínűleg helytálló a feltevésed. Mesterei a szarkeverésnek.
   Csak egy merész odacsapás gondolkodtatná el őket….
   egy ici-pici atombomba…..

  • Ficko szerint:

   Valóban nem érthető Izrael támadásai !
   Úgy hogy az Oroszok védik a Szír kormányt.

 3. Kalányosi Vendel szerint:

  Nem ici-pici hanem kurva nagy és egyszerre vasingtonra és jeruzsálemra.

 4. dum, dum szerint:

  Izrael rendszeresen támadja a Szir hds-get, közben a 400 -s rendszerüket ilyenkor kikapcsolja az orosz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.