Három hetünk maradt!

Napra pontosan megjósolta: heteken belül kitör a harmadik világháború

Nincs már sok időnk hátra, de legalább nem tart majd évekig a harmadik világégés: egy látnok megjósolta a háború kezdetét.

Észa-Korea robbantja ki, vagy az oroszok, esetleg Trump véletlenül rátenyerel a piros gombra? Ez nem szerepel a jóslatban, a texasi Horacio Villegas szerint azonban az biztos, hogy május 17-én eljő a III. világháború.
A magát tévedhetetlen látnokként hirdető úr állítása szerint Trump győzelmét is megjósolta, most pedig azt állítja, hogy a májusban kezdődő háború október 13-ig véget is ér. Elmélete tudományos alapokon nyugszik. Május 17-én lesz ugyanis a 100. évfordulója annak, hogy Fatimában megjelent Szűz Mária, pontosan egy évvel az első világháború lezárása előtt. Idén újra eljön, ami azt jelenti, hogy világméretű katasztrófa következik, ám még idén véget is ér.
(blikk)
Bal-Rad komm: Addig még van három hetünk! Mármint a Szűz eljöveteléig, (ugyan hol van olyan hely a világban, ahonnan szűz vetődhet a népek elé?) vagy a harmadik nagy világégésig.
Mindegy hogy melyik következik be! Egyik sem húzódik át másnapra! A Szűsz ha 17-én felbukkan-még aznap bebukja a lényeget. Az atomháború sem tarthat tovább.
A Szűz az nem sokakat vágna tönkre. De a Harmadik…!-annak fele sem tréfa!
Na most mit csináljunk? Befizessük a most kapott internetszámlát?
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Három hetünk maradt! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. M.K. szerint:

  Vazze! Most vettem egy fél birkát. Addig nem fog elfogyni, ezt a pocsékolást?! Kapásból lemondom a jövő havi TV-előfizetésemet is!!

 2. lacii szerint:

  Atomháború nincs engedélyezve.
  A Sok birka “ember” meg a rettegéseit köpködi ki a világba.
  Sokakban már zajlik, mégpedig a saját lelki világát éli ilyenformán.
  Ez olyan mint a Pokol. Ami megint csak emberi találmány. De aki hiszi, és bedől a sok pedofil pap. és a biblia marhaságainak. Az élni is fogja. .Mégpedig azért mert megteremtette magának.
  A Teremtő részeiként mi is teremtünk. És amit teremtettünk a tetteink folyamán az bennünk van . A DNS ükben az auránkban . Ez mindenkinél egyéni. Olyan nincs , hogy egy közösséghez csapódva, majd nekünk semmi dolgunk , és a közösség meg elviszi a balhét.
  Egyébként a közösségek jól megmondják, hogy mit tegyünk érezünk vagy gondoljunk. Kibújni az egyéni felelősségünk alól nem lehet. Az egyéni Felelősség él minden formában .
  Mindenki csak is saját magáért felelős.
  Ahogy Jézus is mondaná. Dugd fel magadnak a világháborúdat, attól majd megnyugszol.

 3. Pedellus szerint:

  “a közösségek jól megmondják, hogy mit tegyünk érezünk vagy gondoljunk. Kibújni az egyéni felelősségünk alól nem lehet. Az egyéni Felelősség él minden formában.”
  Ez pedig azt is jelenti, hogy mindenkinek saját felelőssége felülírni közösségének hibás(nak tartott) véleményét! Akinek eddig a rabbi mondta meg a tutit, az próbáljon saját véleményt kialakítani!

 4. petymeg szerint:

  Na amióta megvan a másik oldal flottul megy a feltöltés!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.