Ez is a nyakunkon marad!

Nem kapott menedékjogot Mohácsi Viktória Kanadában

Képtalálat a következőre: „Mohácsi Viktória-kép”

Nem kapott menedékjogot Kanadában Mohácsi Viktória volt SZDSZ-es politikus, aki azután kérte ezt, hogy állítása szerint a romagyilkosságok miatt életveszélyes fenyegetést kapott.

Még 2011-ben kért politikai menedékjogot Kanadában Mohácsi Viktória egykori SZDSZ-es politikus (2004-09 közt európai parlamenti képviselő) – értesült a Magyar Nemzet.
A lapnak Mohácsi azt írta, “meglepte az észak-amerikai ország hatósága által decemberben meghozott döntés, és április 10-én le is zajlott az első, hazatelepítéssel kapcsolatos meghallgatás.” Arra a kérdésre, hogy a menedékjog kérelem elutasítása után mit tervez, és esetleg visszatér-e Magyarországra, a volt politikus annyit írt: “Nem tudom!”
Az egykori roma és hátrányos helyzetű gyerekek integrációjáért felelős miniszteri biztos 2011-ben települt át a kanadai Torontóba, de távozásának okáról csak 2012 végén beszélt a CBC közszolgálati televíziónak.
A televíziónak azt állította, azért kért menedékjogot Kanadában, mert “Magyarországon életveszélyes fenyegetéseket kapott, miután kritikát fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy lassan halad a 2008-ban és 2009-ben elkövetett romagyilkosságok felderítése” – olvasható a cikkben.
Mohácsit az is felháborította, hogy a Gyurcsány-kormány 80 évre titkosította a nyomozás részleteit, mert egyes állami tisztségviselőket összefüggésbe lehetne hozni a gyilkosokkal. Mohácsi azt állította, 15 évnyi börtönt kockáztat azzal, ha többet mondana az általa tudott dolgokról, és a magyar titkosszolgálat hosszú kezétől is félt, ami Kanadában is utoléri.
Magyarországot az akkori kanadai konzervatív kormány biztonságosnak ítélte meg, így az országból érkező menedékkérők száma lecsökkent. A 2015-ben megválasztott liberálisabb Trudeau-kormány alatt azonban ismét megindult a magyar menedékkérők száma, ezt Mohácsi Viktória is megerősítette a Magyar Nemzetnek.
(propeller)
Bal-Rad komm: Talán csak van még valami kanadai jogorvoslati lehetősége Vikikének! De ha nincs…?
Akkor SAJNOS a nyakunkon marad!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ez is a nyakunkon marad! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Havasi Gáspár szerint:

  Egy nagy baj van, hogy az összes többi nem kér menedéket, az összes magyarokat elárulókkal együtt.

 2. M.K. szerint:

  Nya! Majd felkarolja őt még valami Farkas Flórika nevezetű tezsvír!

 3. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Az mi is tanusithatjuk,hogy megfenyegeték az izraeliek.
  Mikor 3,6 millios szigsauer mesterlövész fegyvert szakemberek beazonositották,
  és meglett a gazdája Táborfalva israeli elitkommandos.

  Azt ezotán fenyegeték meg.

  • Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

   Kibaszot Mosad még egy Gládios melohoz is hülyék.
   Az mikor az orosz elitalakulattal találkoznak terepen félelmukben
   mindig a nemzetközi jora hivatkoznak,hogy fejezék be az oroszok.

   Pont arra a jogra amit ökszarnak le legjobban.

  • Sokrusz szerint:

   Először nem kedveltem őt (mondjuk: saját cigány gyerekeiknek külön osztályt kérő szülök esetében is üldözték a iskolákat, szegregálás címén stb.,), de rájöttem, hogy az abszurd un. cigány-gyilkosságok esetében őt, Viktóriát (sem) nem lehetett félrevezetni, fontos volt neki az igazság, és tudta, hogy az igazság az nem lehet, amiről a hivatalos információk szóltak. Kalapot le előtte. Szegény, ha tovább beszél, lehet, hogy tényleg nem fog jól járni. (Ez a kreált un. cigánygyilkosság-sorozat volt többek között a start-pisztoly, hogy Mo. ellen rasszizmus miatt megindulhassanak a támadások. Az egész díszes “szabad demokrata, metodista stb. társaság” ujjongva gyászolt.)

   • Havasi Gáspár szerint:

    Vajon tényleg félre akarták vezetni? Nem emlékszem, hogy bármikor is reklamált volna, amikor cigányok gyilkoltak. Amúgy a cigány (6 fő) meggyilkolását a titkosszolgálatok irányították. Ő egy igazi antimagyar és magyargyülölő. Neki egy igazsága volt, mindenáron védte a cigány bűnözést. Gondolta volna valaha bárki is, hogy több cigány lesz a parlamentben, mint magyar?

 4. Smith szerint:

  “Nem kapott menedékjogot Mohácsi Viktória Kanadában”
  Javaslom, hogy próbálkozzon Bangladesben és/vagy Indiában, az őshazában.

 5. Már Tamás szerint:

  szörnyű azért ez a liberális Kanada is. A szegín ártatlan igazmondó romákokat nem óhajtja ingyen etetni és eltartani. Sajnálom, hogy nem látták meg az ebbe rejlő potenciált. Az összes rohadék dögevőt feltelepíthették volna a sarkkör fölé ahol azok megmutathatták volna munkaszeretetüket és lojalitásukat. Rosszabbik esetben akik nem akartak volna dolgozni, hasznosulhattak volna a terület medvéinek étrend-kiegészítéséül.

  • petymeg szerint:

   Vagy bérelhetnének Alaszkából egy kisebb területet!
   Olyanra gondoltam ahol ki kell írtani a fákat,állatokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.