Még két nap…!-aztán kibékülnek? (Kiegyeznek!)

Döbrögi csak nevetett El Qro ultimátumán

Képtalálat a következőre: „orbán-gyurcsány-kép”

A volt miniszterelnök azt várja a jelenlegitől, hogy 72 órán belül perelje be őt azokért az állításaiért, amelyek szerint Oroszország különböző dokumentumokkal zsarolja Orbánt. Az ATV megkérdezte a kormányfőt, aki csak nevetett a dolgon.

Ahogy arról pénteken beszámoltunk, Gyurcsány Ferenc kőkemény állításokat fogalmazott meg a miniszterelnökről az Egyenes Beszédben. A Demokratikus Koalíció elnöke kijelentette: azért lett a mostani miniszterelnök egykori oroszellenesből Putyin elnök legfőbb pártfogója, mert az orosz elnöknek olyan bizonyítékai vannak Orbán Viktor ellen, amivel a kormányfő zsarolhatóvá vált.
„Igaza van, tudok valamit, hogy szembesítették Orbán miniszterelnököt bizonyos tényekkel, dokumentumokkal, amelyek meglehetősen kínosan őrá nézve, ahhoz, hogy legalábbis ötször megfontolja, hogy teljesítse-e Putyin elnök kérését” – mondta. A DK elnöke állítása szerint oroszok szembesítették Orbánt ezekkel a dokumentumokkal.
Gyurcsány Ferenc ezt követően leszögezte: ha beperlik a kijelentéseiért, akkor egy igazságszolgáltatási folyamatban be tudja bizonyítani, hogy igaza van.
Várja, hogy Orbán pereljen
A DK elnöke hétfőn sajtótájékoztatót tartott az ügyben, ahol kijelentette: azt várja Orbán Viktortól, hogy vagy tisztázza magát, vagy pedig 72 órán belül perelje be őt azokért az állításaiért, amelyek szerint Oroszország információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról.
Amennyiben a miniszterelnök nem indít jogi eljárást, a DK elnöke igazoltnak tekinti vádjait – mondta, és hozzátette: “hosszú évekkel ezelőtt”, magas szintű, hiteles forrásból kapott szóbeli tájékoztatást arról, hogy Oroszország “megfelelő szervei” információkkal rendelkeznek a Fideszhez és személyesen Orbán Viktorhoz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Ezek “rávilágítanak a párt és elnökének törvénytelen és tisztességtelen finanszírozására” – jelentette ki.
Elmondása szerint a közelmúltban közvetítőkön keresztül betekinthetett “egyes dokumentumok másolatába”, és amit látott, az hitelesíti a sok évvel korábbi közlést. Hozzátette, okkal feltételezi, hogy Orbán Viktor is tud ezen dokumentumok létezéséről. Gyurcsány Ferenc megismételte: szerinte a magyar kormányfő “Oroszország által zsarolható helyzetben van”. Közölte, mindent megtesz, hogy a szóban forgó dokumentumok a kezébe kerüljenek, és amint ez megtörténik, azokat a nyilvánosság elé tárja.
Orbán csak nevetett
Gyurcsány a feltett kérdésekre válaszolva annyit elmondott, hogy az iratokat Magyarországon látta, az azokat bemutató közvetítő magyar volt, a tulajdonos személyét viszont nem ismeri. Arra nem válaszolt, hogy mikor történt az általa említett első beszélgetés, ahogy azt sem árulta el, hogy az iratokban foglaltak melyik időszakra vonatkoznak.
Jelezte, egyelőre nem tárgyaltak az átadás feltételeiről, és kérdéses, hogy elfogadhatóak lesznek-e a feltételek. Arra a felvetésre, hogy a kormányfőnek miért kellene őt beperelnie, azt felelte, hogy a miniszterelnök majd eldönti, minek tekinti az állításait.
Az ATV Híradó riportere hétfő délelőtt – még az ultimátum bejelentése előtt -, a Szakma Sztár Fesztiválon elcsípte a miniszterelnököt, és megkérdezte, hogy feljelenti-e Gyurcsányt. „Kit?” – kérdezett vissza a miniszterelnök, majd miután munkatársunk megismételte, hogy kiről van szó Orbán nevetni kezdett, majd továbbment.

(atv)
Bal-Rad komm: El Qro szelet vetett…és “válámi ván!” Illetve “válámi lesz!”
Amit most El Qro művel, az a politikai banditizmus legkirívóbb példája, a magyar nép szemen köpdösése. Hiszen ha tudja bizonyítani Döbrögi gazemberségét, akkor azt haladéktalanul a köz elé kellene hogy tárja.
Ha Döbrögi továbbra is bujdosik a kihívás elől, akkor azzal önmagának árt!
Persze senkine legyen naiv! Pénzsóvár, hatalomra éhes szolgalelkek elkeseredett küzdelme zajlik a Gazda kegyeiért. Nyilvánvaló, hogy a magyar közélet valamennyi volt és jelenlegi szereplője nyakig összekente magát az elmúlt 27-30 esztendőben. “EZEK” mindent tudnak egymás bűneiről! Ezzel tartják egymást fogva.
Az orosz titkosszolgálatok tették-teszik a dolgukat. Politikai elitünk csak magas labdákat dobálhatott fel nekik! Ha tisztességes-VAGY LEGALÁBB VALAMENNYIRE IS AZ!-politikusok lettek/lennének a hatalom birtoklói itt a Kárpát-medencében, süthetnék a tudományukat az orosz titkosszolgálatok.
El Qro hadat üzent Döbröginek! 72 órás ultimátumot szabott a vajdának! Vagy…
Persze előállhat majd valamivel, de ennek valószínűsége kicsi! Hiszen róla is tudhat VALAMIT Döbrögi, aki a lopás mellett információkat is gyűjtögetett!
Persze jó lenne, ha előállnának a farbával!
BEBIZONYÍTANÁK A MAGYAROKNAK, HOGY MINDEGYIKÜK JELLEMTELEN, BÁRMIRE KÉPES BANDITÁK ŐK!

Képtalálat a következőre: „orbán-gyurcsány-kép”

Akiknek a helyük egytől-egyig í világ legszélsőségesebb helyén van a helyük! De nem itt!-és főként nem hatalomban!
Van tippünk hol tudnánk őket legszívesebben!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Még két nap…!-aztán kibékülnek? (Kiegyeznek!) bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. furnan szerint:

  Két gondolat:
  1. Gyurcsótány mentalitásának megfelelően, “szerepelni” óhajt a politikai palettán.
  Akármilyen áron, “kabátlopás” színtű információkkal, kellő oroszozás körítéssel.

  2. Valaki (k), az egykori barátok közül, bentmaradtak az Orbán-aparátusban, és
  “súgtak”.
  A “barátok”-ról, és az állítólagos bízonyítékok forráshelyéről a figyelmet
  elterelve, egy jólhangzó keret-történetet talált ki, amire harap a média
  egyrésze…….

  Remélhetőleg, egyszerre harapják el egymás torkát…..

 2. Smith szerint:

  Orbán reakciója (kinevette) sok mindent elárul. Azt jelentette, hogy blöffölsz kiskomám. Lóf*sz sincs a kezedben, mert ha lenne, akkor nem sajtótájékoztatón bizonygatnád az igazad, hanem a napvilágra került dokumentumokon csámcsogna a média.

 3. Havasi Gáspár szerint:

  Színjáték a népnek. Mindent tudnak egymásról. A figyelem pedig a lényegről elterelődik.
  Itt is van terelgetés. A zsidó kazár lett, ez humbug. Csak a cionisták rosszak, a zsidó nép nem. De azért lelkendezve számolták fel közösen a szocializmust. Hogy van néhány százalék aki nem, vagy mégis? Cigányságban is van néhány százalék rendes, ettől az eredmény nem jobb. Ők mindenütt otthon vannak Európában, és számos más helyen. Miután a hatalom a kezükben van az ő népakaratuk érvényesül. Ami azt jelenti, hogy csak egy nép van, és a kiszolgálók, és csak egy állam Izrael.
  Amúgy a harcokat nem politikai csoportokkal vívatják, hanem a népekkel, dögöljenek a gójok, mert ők nem háborúznak, a kis Izraelt leszámítva, de ők a központ.
  Miközben megy az etikázás ( nem lehet egy népet elítélni (persze csak egyetlen egyet). Európa őslakósai eltűnnek.
  Vajon a harcban hogyan lehet válogatni, vagy inkább kövessük Izrael példáját?

  • Balázs szerint:

   A “zsidó”(ashkenázi) mindig is kazár volt.
   A többi nagyjából stimmel.

   • Már Tamás szerint:

    Ismereteim szerint (csak a lényegre törve) a kazárok a Kazár kaganátus területén a K.u.700 körül váltottak vallást. Az addigi fallosz-imádó vallásukat amolyan ec pec kimehetsz kiszámoló módjára választották ki a kereszténység, az iszlám és a judaizmus közül. Ennyit a Szent Föld ősi tulajdonlásáról és a több-ezeréves Judeai történelmükről és a szemitákkal való rokonságukról.

    • Már Tamás szerint:

     Bocsánat, nem “választották ki, hanem váltották le”.

    • Fergeteg szerint:

     Általában palesztinbarát csoportok teszik magukévá a kazár=askenázi zsidó párhuzamot, de nincs túl sok alapja (önbecsapás). Más módon érdemes ellenálni a cionizmusnak.
     balrad.com/2017/01/23/valcman-nyalokakiraly-rendelkezett/#comment-162148
     balrad.com/2017/01/23/valcman-nyalokakiraly-rendelkezett/#comment-162176
     A kazárokkal nincs baj, egy viszonylag sikeres török nép volt, de már rég felszívódtak a többi közé. A velük (tévesen) azonosítottakkal annál több a gond, ők még nem szívódtak fel.

   • dum, dum szerint:

    A kazár fogalom egy terelés.
    Izrael csak három zsidó tipust ismer el zsidónak: askenázi, szefárd, madran.
    Gyurcsány és Orbán a háttérben szövetségesek. Orbán milliárdjai Gyurcsány segítségével mentek Szingapúrba.

 4. Köves István szerint:

  AKI HALLJA, ADJA ÁT 1956 – 2018!!!
  Hazánk illetékesei orbán viktor miniszterelnök vezetésével jelentős mértékben érdekeltek a bankok bűnös tevékenységének a lehetőségeik szerinti legalizálásában. Korábban nem mertem volna le írni, hogy ebben jelentős mértékben anyagilag is érdekeltek, amiért HAZAÁRULÓKNAK KELL TEKINTENEM ŐKET!!! NEMZETI KATASZTRÓFÁNK OKOZÁSÁBAN TÁRSAK!!! Az MNB forintositási akciója egyértelműen ezt a legfelsőbb szinten engedélyezett és támogatott, a szervezett bűnözés kategóriájába tartozó bűncselekmény bizonyítja. A NEM LÉTEZŐ DEVIZÁT FORINTOSÍTOTTÁK! A “DEVIZA HITELESEK” FORINT MILLIÁRDJAIT SZÉTOSZTOTTÁK!!! Egyértelműen és világosan mindannyiunknak meg kell értenünk, hogy orbán viktornak és bűntársainak személyes büntető jogi érdekük a jelenlegi viszonyok fenntartása, a bankok védelmének a biztosítása, akár fegyverrel is! Ezért a velük történő tárgyalásoknak semmi értelme!!! Csak időhúzás és még több tragédia a devizás családoknál. Ezért lenne rendkívül fontos MINDEN DEVIZÁS CSALÁD ÖSSZEFOGÁSA, EGYÜTTMŰKÖDÉSÉNEK A LÉTREHOZÁSA A 2018-AS VÁLASZTÁSOKRA! 1,5 MILLIÓ CSALÁD KÉT TAGGAL ÉS EGY BARÁTTAL TÖBB MINT HÁROM MILLIÓ SZAVAZATOT EREDMÉNYEZNE. EBBE A CSAPATBA VÁRNÁNK EGYÜTTMŰKÖDÉSRE MINDAZOKAT A SZERVEZETEKET ÉS ÁLLAMPOLGÁROKAT, AKIK A 2018-AS VÁLASZTÁSON AZ ORBÁN KORMÁNY ÉS ANNAK A RENDSZERÉT AKARJÁK LEVÁLTANI! EZZEL A TÖMEGGEL MÁR LEHETŐSÉGE LESZ EGY 2018-BAN MEGALAKULÓ SZAKÉRTŐ KORMÁNYNAK – TÖBBEK KÖZÖTT – A DEVIZÁSOK TELJES ANYAGI ÉS ERKÖLCSI KÁRTÉRÍTÉSÉRE EGY FÜGGETLEN ÜGYÉSZI VIZSGÁLAT ÉS BÍRÓSÁGI ÍTÉLET UTÁN!!!
  You Tube – Mácsai Pál: „DICSŐSÉGES NAGYURAK…!”

  Rogán ügyvédje 7 milliárdnál is többet kereshetett a letelepedési kötvényeken megbízóival…KIK AZOK?!
  MÉZESMADZAG VÁLASZTÁSRA KÉSZÜLVE A NYUGDÍJASOKNAK…! A kormány úgy számol, hogy jövőre három százalék lesz az infláció, így ugyanekkora mértékű nyugdíjemelés várható – nyilatkozta a Magyar Időknek Varga Mihály.
  GYILKOSOK! 30 MILLIÁRD FT EGYSZERI BIZTOSÍTÁSÁVAL, 3 – 4 ÉVEN BELÜLI MEGTÉRÜLÉSSEL, CSAK A DAGANATOS BETEGSÉGBEN ELHUNYTAK SZÁMÁT ÉVENTE MIN. 15 %-AL LEHETNE CSÖKKNTENI! ERRŐL ORBÁN VIKTORT 2010-BEN RÉSZLETESEN TÁJÉKOZTATTAM, AMIT ÍRÁSBAN MEGKÖSZÖNTEK, AZÓTA LÉNYEGES INTÉZKEDÉS, MÉG CSAK EGY CÉLIRÁNYOS VIZSGÁLAT SE TÖRTÉNT! AZÓTA ORBÁN VIKTORT SZEMÉLY SZERINT FELELŐSNEK TARTOM TÖBB TÍZEZER MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR ELHALÁLOZÁSÁÉRT!!

 5. petymeg szerint:

  Nem értem,mit vergődnek?Gyurcsány,Sólyom,stb. dísz vacsorát adtak Putynnak és kiséreténk 2006-ban a szépművészeti muzeumban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.