Buzik, cigányok, zsidók, rablók

A parókacsináló tévéje megint Vona Gábris feneke körül szimatol

Hát ilyen nincs: Terry Black most már azt kamuzta a TV2 Tényekben, hogy egy jobbikos vállalkozó 5 millióval akarta lefizetni, hogy visszavonja azt a kamuvádját, miszerint Vona Gábor meleg. Ezt azután mondta, hogy el sem ment az ellene a hazudozása miatt indított perre. A TV2 el is küldte a kérdéseit Vonának, mindegyik arról szólt, hogy szokott-e melegeskedni, és a kérdésekre adott összes válasz szerint nem szokott.

A Fidesz-médiában a Vona Gábor homoszexualitását sulykoló álriportjai már akkorát mentek, hogy még a miniszterelnök sem tudta kihagyni. Vona szerint egyébként a Fidesz-média még a hazugságaival kapcsolatos perekről is hazudozott.
(444)
Bal-Rad komm: A dobrögista horda potentátjai EGY DOLOGBAN NEM HAZUDTAK: ISZONYÚAN UNDORÍTÓ KAMPÁNY LESZ! Ezesetbeni igazmondásuk nem ad okot az örömködésre senkinek!
Itt tartunk 27 évvel a rendszerváltás után!
Nincs országunk, csak egy lepusztított-kifosztott, letérkövezett, fölszékelykapuzott terület. Mérhetetlen és soha vissza nem fizethető adóssággal, kilátástalansággal, acsarkodó szomszédsággal, egymással is acsarkodó népséggel. Egymást hazaárulózó, buziző, cigányozó, zsidóza, rablózó “politikai elittel”! Demokrácia van! Polgári! Amelyben tombol az emberi aljasság, az önzés, a megosztottság!
A magyar nép történelme során soha ekkora bajban még nem volt! Tudja-érzi ezt mindenki!
Zsidó kiált rablót és fordítva! A cigány buzizik és fordítva! A gyilkos rablót ordít és fordítva! Amikor pedig egy kórusba állnak össze!-BÜDÖSKOMMUNISTÁZNAK! Együtt!
A magyarok pedig lelkük mélyén NEM ERRE VÁGYNAK!
Saját országra, szociális biztonságra vágynak! Ahol CSAK az emberi tisztesség számít!

VOLT EGYSZER EGY ILYEN ORSZÁG! ÚGY HÍVTÁK: MAGYAR NÉPKÖZTÁRSASÁG.
De hol van az már?!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Buzik, cigányok, zsidók, rablók bejegyzéshez 27 hozzászólás

 1. Realista szerint:

  “Saját országra, szociális biztonságra vágynak! Ahol CSAK az emberi tisztesség számít!”

  Ez a mondat a lényeg. A normalitás. A deviancia, a másság, a kisebbség őrjöngése helyett a normális közállapotokat, a többség érdekét. A rendetlenség után jönni kell, és jönni fog a rend. Minél nagyobb a rendetlenség, annál nagyobb erővel jöhet a rend, a normalitás. Nem pár százezernyi liberális agymenése kellene hogy legyen a sikk, hanem a csendes többség millióinak igénye. De sajnos a csendes többség millióinak is úgy jó ahogy van. Levitték a társadalom igényét, mélyponton a társadalom mentális állapota és aktivitása.

  • Paul Aradi szerint:

   A cím nem többet jellemez, mint az írójának “egészségi” állapotát. No igen, van akit az értelme irányít. Illetve van akinek az ösztöne(sokszor állati) irányítja az értelmét. Van akinek az értelme az ösztönét. No ez utóbbi az értelmes ember, az EMBER!

 2. Big szerint:

  Nem lesz itt semmi,nincs rendszerváltó párt.A Jóbik elárulta a támogató tömeget,a Magyar gárda lefejezésével.

  • vitorla123 szerint:

   A jobbik nem rendszerváltó párt.Magyar fasiszta párt.Hisznek a magyarok felsőbbrendűségében,atom,rakéta és elektromágneses és lézert fegyver nélkül.Halálra ítélt ötlet.A politika folytatása nem más mint a fegyverek alkalmazása .Ez lenne a más eszköz.Pedig a célok mindenki számára egyformák.Mi kommunisták ezt úgy oldanánk meg,hogy csökkentjük a munkaidőt,emeljük a béreket és letörjük az árakat. Más szóval maximalizáljuk a profitot.Akinek nem teszik az ne vállalkozzon .Adja át a proliknak a tulajdonát. Lehet önkéntesen is.Nem kötelező kurvázni (pasizni),dőzsölni,repkedni a világban.Mindenkire ráfér egyébként az életfogytiglan tanulás,hogy ne legyenek fukcionális analfabéták,mikor szavazni kéne menni!

   • zimezumm szerint:

    “Hisznek a magyarok felsőbbrendűségében” – milyen magyarra gondolsz? Mert a miénkben nem hisznek. Már, ha egy gyékényen árulunk vitorla.

   • Janó szerint:

    Magyarországon nincs jobboldali párt. A jobbik baloldali párt.
    Szőröstül bőröstül baloldali. Fasiszta meg pláne nincsen, esetleg buta álságos módon iskolázatlan büdös prolikat próbálnak meggyőzni jobboldalinak hazudott antitüdőkkel.
    Vedd már le a szemellenzőt már bocsika.
    A simicska baloldali felforgató szponzor anarhista cionista zsidó szopó cionista . Neked erre nincs szükséged.
    Te baloldali és nem szélsőbaloldali nemzeti kommunista vagy .
    Ehez tartsd magad.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   A Magyar Gárdát nem a JOBBIK árulta el. Azt a MSZP és a Fidesz közös bulival bírósági úton betilttatta. A gárda egyenruhákat viselőket pedig súlyos pénzbüntetésekkel és mással is szankcionálják ma is!
   Felelős vezető (pl Vona) ebben a közegben nem kérhet olyat, hogy csakazértis vegyétek fel az egyenruhákat és úgy vonuljatok tiltakozni. Mert egyrészt súlyos tízezrekre büntetik azt aki felveszi, másrészt pedig utánanyúlnak. Ismerek olyan gárdistát, akit a munkahelyéről rúgtak ki ezért! Egyszerűen leszóltak a munkaadónak, ha nem akar magának kellemetlenségeket akkor bocsássa el a “fasisztát”.
   Aztán most figyelj te Big nick nevű!
   Kifizeted te valamelyik helyett is az akár Százezer Forintos büntetést?
   Adsz enni a gárdista családjának, feladod helyette a csekkeket, ha az elveszíti a kenyérkeresetét?
   Ne uszíts hapsikám pláne ne úgy, hogy közben te a karosszékedből biztonságban üldögélve követeled, hogy mások tegyék kockára a szaros valagadért mindenüket és akár a családjukat is!

   • vitorla123 szerint:

    Ugyan ez igaz a Munkáspárt tagjaira és szimpatizánsaira is..A liberális fasiszták egymás mellé bombázzák a gárdistákat és a kommunistákat.(Györkös ügy)Azután lehet utálkozni.Ráadásul közös az ellenség a liberál fasiszta (zsidó fasiszta)A bosszúállók!Lehet ezt szépíteni,de a tapasztalt más.Fel kéne ismerni a közös ellenséget.Sztálin meg merte lépni.Sajnos hátba támadták.Pedig de más lenne a világ!

   • olvasó szerint:

    Szeretnék már egy olyan gárdamellényt látni, amelyen a szivárvány, a kék, a narancs játszik színt.
    Akkor mi lenne a betiltás indoka?
    Vagy nem mernének hozzányúlni?

  • dum dum, szerint:

   Vona ennek szellemében távolit el minden magyart a vezetésből.

 3. Smith szerint:

  Orbánnak nem kell messzire mennie, ha buzit akar találni. A kampánystratégája, Finkelstein például olyan meleg, mint a radiátor. Orbánról is köztudott, hogy fallosz-imádó. Máskülönben nem lenne ennyire maszkulin a kormánya, valamint nem térdepelne minden metélt fütyi elé.

 4. dum dum, szerint:

  Orbán fia a meleg.
  De ettl még vona is az, emlékszem, mikor a balrad Erzsikének hívta.
  Keringett egy fotó is, egy meleg bár ajtajában Vonával, befelé menet

 5. hiteles szerint:

  Orbánnak a fia meleg

 6. hiteles szerint:

  Ettől még Vona is az, vagy csak Bisex, emlékszem a Balrad is Erzsikének hivta, és volt fotó is egy melegbár ajtajában befelé menet.

 7. hiteles szerint:

  Vona is meleg

 8. Havasi Gáspár szerint:

  Tény, hogy törvénnyel gátolták a Gárda működését, de Vonáék nem ártatlanok benne. Hiba a vezetésüket védeni. Különben számos gárdista családot tettek tönkre, egészen az öngyilkosságig. És ez volt az a korszak, ahol a fehér ing, fekete nadrág és mellény, csizma bűncselekménynek számított. Nos az intézkedő hatalom és bérencei voltak a fasiszták.
  Érdekes, hogy az újonnan létrehozott Gárda működhet. Igaz hogy nem is tesznek semmit.
  A gárdisták és a jobbik szimpatizánsok zöme bizony nem volt és nem is fasiszta, viszont egyszerű tagjaik ma is nemzeti érzésűek.

  Ők hisznek abban, hogy az országban a nemzet joga a magyarok joga. Ezt a tudatot pusztítják minden áron. Ez nem felsőbbrendűségi érzés, hanem jogos nemzeti öntudat, amit már Gézától kezdve próbáltak kitörölni a tudatból, s melyre Trianon tette a pontot.
  Az életfogytig tanulás a tőke találmánya, neki ez olcsóbb és több a profit.

  A ma is működő cionista internacionalizmus, ami tönkre teszi az országot és a világot. A felsőbbrendűség nem a fegyverektől függ. Saját atomfegyver 93ezer négyzetkilométeren öngyilkosság. Gazdaságilag sem működne, kérdem mi juttatná ezeket az eszközöket célba, mi védené a hazai légteret, milyen elektronikai rendszer kellene? Mennyi adót kellene szedni és honnan szereznénk be ezeket az eszközöket.?

  ”Mi kommunisták ezt úgy oldanánk meg,hogy csökkentjük a munkaidőt,emeljük a béreket és letörjük az árakat. Más szóval maximalizáljuk a profitot. Akinek nem teszik az ne vállalkozzon”-
  – ez nem kommunista módszer, a módszer a magántőke felszámolása lenne. Az a kommunista típusú párt, ami így próbálná megoldani a tulajdonviszonyokat, még egy hónapot sem élne meg. Kilóg a lóláb.

 9. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  A GARDAT mi hozztuk létre Magyarországon.
  Ugy osztotuk a lapokat,hogy a Tikosszolgálatok ráharaptak a horogra,és
  maguk hozták létre.

  Emlékszem mikor 2006-ban dezinformáltuk a magyar szolgálatok ügynökeit
  Gyálon. Mikor rájöttek ,hogy palimadarak már késö volt,saját maguk hozták létre a Magyar Gárdát.

  Orbán Viktor Gyöngyöspatán tiltotta be évekkel késöbb.

  Akkor meg Orbán kapta be a horgot,mert rá jöttek,hogy csak szavakban nemzeti.

  MI VAGYUNK A LEG JOBBAK.

 10. zimezumm szerint:

  “Zsidó kiált rablót és fordítva! ” – a kutya ebben van elásva. A többi csak ezt követte. Ha jól meggondolja valaki, beláthatja, hogy réges-réges-rég is ez volt a probléma.

 11. dum dum, szerint:

  Vajon miért az egyetlen nép melyet mindenhol a világon utálnak az emberek.

  • Paul Aradi szerint:

   Ez az igazi kérdés kívülről. Belülről pedig az, hogy miért nem a Szózat lett a magyarok Himnusza és miért a Fohász? Ugye, ugye, egy kis irodalomtörténet. Kölcseyt kellene ismerni és az eredeti akaratát. De mivel a kiegyezés korában az árulók, megalkuvók képviselték a magyarságot, az Isten elérhetetlensége adta a kontroll nélküli hitet és a himnuszt. Hiszen Isten nevében nem csak százmilliókat lehetett ki irtani a hittérítések korában, hanem azóta is ezzel lehet palástolni, megbocsájthatatlan bűnöket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.