Ma 31 éve…

Ma 31 éve robbant Csernobil.

Éppen ezen a napon, 1986. április 26-án következett be az ukrajnai Csernobilban, a világ legsúlyosabbnak tartott atomerőmű-szerencsétlensége.

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ma 31 éve… bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwjGsNaR_8HTAhVBWhoKHZjYBQ8QFggiMAA&url=http%3A%2F%2Fdnr-news.com%2Fdnr%2F40193-lukashenko-petr-alekseevich-tretiy-raz-govoryu-my-rodnye-lyudi.html&usg=AFQjCNFJo5vqwjyaCyB5ALSR-KdOdxgtCQ Belorusszia álamfője, Alesander Lukasenko ma Csenobilben megemlékezett, a 31éve történt katasztrófa áldozatairól. Petro Porosenko “társaságában” Ez a szöveg, amit elmondot,természetesen Valcman beszédére VÁLASZKÉNT, ha jól értettem a tartalmát, Valcman próbálta rávenni, rábeszélni Lukasenkot a Donyeck Luganszk elleni katonai fellépésre, amelyet Lukasenko, válaszában 3x háromszor is kategorikusan visszautasitott. Nem hosszu a szöveg, megkérhetném t. Fergeteg 11-et,hogy legyen szives forditsa le magyarra ? Itt jön a képbe az a mult heti, Zacharcsenkoi nyilatkozat, hogy Valcman mindent megpróbál, idegen álamokat is, minden áron belerángatni a Donbaszi komfliktusba. Különösen a nyelvrokonságban lévőket egymás ellen igyekszik uszitani .

 2. furnan szerint:

  Meghívták P. Porosenko-t a megemlékezésre ? ?

  Valahogy ez nálam nem jó pontot érdemel.

  A tragikus “esemény” az ukrán népet érintette elsősorban.
  P. Porosenko nem képviselheti az ukrán népet, hiszen nem demokratikus uton került a hatalomba, hanem a pucs szervezői “beültették.

  Sakkoznak a politikusok, ahhelyett, hogy a tisztesség vezérelné őket….
  Ráadásul a saját népét Keleten évek óta írtja, elüldözi…..

  Csoda hát, hogy Dombasz függetlenedni akar ? !

  • Már Tamás szerint:

   Abban tévedsz, hogy keleten a saját népét irtja. Az ő népe Kijevben, Lembergben, Judapesten és a közel kelet legdemokratikusabb országában található.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  T. furman ! Szerintem Lukasenkot hívta meg Porosenko. Mint azt ön is jól tudja Csenobil Maradék Ukrajnában van és nem Belorusziában. Tehát Lukasenko van Ukrajnában, nem Porosenko Belorusziában (Fehéroroszországban) . Tapasztalt már tisztességet Valcmantól, vagy akár más ország politikusától is? De, hogy még közelebről vegyük a kérdést, már idestova négy éve van hatalmon Porosenko, mikor tapasztalt tőle egy mákszemnyi “tisztességet” is ? A “tisztesség” és Porosenko olyan messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemhez.

  • furnan szerint:

   Köszi a kiigazítást, eltájoltam magam.
   Viszont Porosenkáról változatlan a véleményem. Háborús bűnös, akinek népírtásért felelnie kell……. (..lene….)

  • Paul Aradi szerint:

   Ezért és csak is ezért támogatja a történelem és kultúra nélküli fő horda hatalom az USA!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.