Ma Brüsszelben pávatáncol Döbrögi!

Szerdán Orbánra figyel Brüsszel

Ez a hét Orbánról szól az Európai Parlamentben, ugyanis hétfőn az Európai Bizottság a CEU rektorát fogadta, kedden az Európai Parlamentben a CEU jövőjéről tartottak meghallgatást, a további menetrend szerint

-szerdán Dmitrisz Avramopulosz migrációért felelős biztos fogadja Pintér Sándor belügyminisztert és Trócsányi László igazságügyi minisztert. Az EP-ben plenáris vitát tartanak a magyarországi helyzetről,
-csütörtökön kötelezettségszegési eljárásokról dönt az Európai Bizottság. Aznap Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, valamint Vera Jourová igazságügyi biztos fogadják Soros Györgyöt, a Nyílt Társadalom Alapítvány elnökét,
-pénteken Frans Timmermans és Jyrki Katainen gazdasági növekedésért és munkahely-teremtésért felelős bizottsági alelnök fogadja Soros Györgyöt,
-szombaton az Európai Néppárt elnöksége (a Fideszt is soraiban tudó pártcsalád) ülést tart a magyarországi helyzettel összefüggő kérdésekről.
A szerda azért is kiemelt fontosságot élvez, mert ezen a napon Orbán Viktor is felszólal az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén a magyarországi helyzetről szóló napirendi pont keretében. Ezután a magyar miniszterelnök várhatóan sajtótájékoztatót tart.
Szerda reggel arról is írtunk, hogy a Fidesz európai parlamenti delegációja levélben igyekszik győzködni a az Európai Néppárt (ebbe tartozik a Fidesz is az EP-ben) képviselőit, hogy készek a hibák kijavítására, és ez EU klubba tartoznak. Az elmúlt hetek eseményei miatt felmerült, hogy valamilyen retorzióval – akár a Néppártból való kizárással is – fegyelmezné meg az Orbán Viktor vezette Fideszt az Európai Néppárt.
Kedden magyar felsőoktatási törvényről vitáztak Brüsszelben, amin felszólalt Sabine Verheyen, az Európai Néppárt német képviselője is, aki szerint a párt kiáll a nemzetköziség, a tolerancia, a nyitottság mellett, amit a CEU megtestesít. Kijelentette, hogy a oktatás és kutatás szabadságát tiszteletben kell tartani, ez vonatkozik a magyar kormányra is.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Az időbeli sorrend azért lényeges! Ma Döbrögi Brüsszelben előadja a pávatánca esedékes kűrjét, amit holnap Soros és Juncker értékelni fognak.
Pénteken Soros kiadja az ukázt a “munkahelyteremtésre”-azaz a migráncsok “integrálásának” felgyorsítására. Szombaton pedig a pártcsalád dönt a rosszgyerek büntetéséről.
MINDEZEKET MEGALAPOZZA MAJD A SINTÉR-TRÓCSÁNYI ALÁÍRÓDUÓ KIHALLGATÁSA!-MIGRÁNSÜGYILEG!
Szóval nem Döbrögi lesz a hét brüsszeli sztárja, hanem Soros! Aki CSAK filantróp amúgy! SEMMI TÖBB! Illetve még a Nyílt Társadalom Alapítvány elnöke is!
Vajon hány ilyen-olyan alapítvány elnökét fogadta eddig a legmagasabb szinten az EU?
(Persze tudjuk: CSAK Sorosnak van fogadási KÖTELEZETTSÉGELRENDELÉSI JOGA!)
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ma Brüsszelben pávatáncol Döbrögi! bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Paul Aradi szerint:

  Ez bizony nem pávatánc!
  A magyar történelem lényege és jellemzője, hogy mindig belülről győzték le a magyart. Nem kellett erőlködni a külső támadónak soha sem, belülről akadtak mindig árulók, akik elvégezték a külső ellenség győzelmét biztosító aljas árulást!

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Teljes mértékben egyet tudok önnel érteni, t.Paul Aradi !

  • Janó szerint:

   Kivéve 1849 mikor az orosz verte le a szélsőbaloldali Petőfi Vasvári féle jakobinusi felforgató mindenkit megölűnk aki nem velűnk van még a csecsemőket is. Na ezt bazd meg.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Igen,de ez a “pávatánc egy ország és népe biztonsága jogos megvédése Minden álamfőnek, miniszer elnöknek ez a kötelessége a NÉPÉVEL SZEMBEN ! Ő legaláb kimondta azt az igasságot, amit az előző “kormányMSZP” nem mert,vagy szándékosan nem mondot volna ki, nyiltan,köntörfalazás nélkül hogy valójában honnan is fuj a szél . Külömben csak azt vágta az EU “parlament” fejéhez, ami itten a balradon is számtalanszor elhangzott Soros-sal kapcsolatban . Nyiltan és őszintén, az igazságnak MEGFELELŐEN .

 3. vitorla123 szerint:

  nem frissűl?

 4. Janó szerint:

  tehát ha ez a mocskos cionista cigány bűnöző aki jelenleg a magyarságot képviseli megbocsátást élvez ha a cionista ország hódító elit érdekében jár el már feloldozást nyer mondjuk a devizahiteles mártír halottak előtt kérdőjel bazd meg….. kérdőjel kurva anyád.

 5. SZASZI szerint:

  Admin jól vagy?
  Történt valami?

 6. Azorka1861 szerint:

  USA, civil szervezetek, Soros György, CEU
  http://latoszogblog.hu/blog/a_baloldal_sirasoja
  A CEU “olasz egyetem”
  http://magyarhirlap.hu/cikk/84399/A_CEU_olasz_egyetem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.