Valamennyi bejegyzés

Még az ablakokban is migránsok lógnak a Keleti pályaudvaron!

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Megint tele a Keleti, a rendőrök idegei sincsenek kötélből Mintegy kétezer menekülő várakozik a Keleti pályaudvarnál – informált az Országos Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi főosztályvezetője a rendőrség és a bevándorlási hivatal csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján, Budapesten. Lakatos Tibor elmondta: a rendőrség folyamatosan dolgozik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 20 hozzászólás

A csendes Donbassz!

Donbasszban mintha valóban béke lenne! Itt-ott hallatszik egy-egy sorozat, néha hangosabb robbanás!-de ezek csak emlékeztetők: egyelőre csak többé-kevésbé betartott tűzszünet állt be a háború menetébe. Mára virradóan mindenfelé általános csendesség uralta az éjszakát. Minden valószínűséggel elérte Nyalókakirályt is a kijózanodás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 9 hozzászólás

Nyüszög az amerikai prérikutya!

A galéria tartalmaz 3 fotót.

Az USA nem örül a szíriai orosz jelenlétnek John Kerry amerikai külügyminiszter szerdán öt nap alatt másodszor is beszélt orosz kollégájával, Szergej Lavrovval, és megismételte az Egyesült Államok aggályait azokkal a jelentésekkel kapcsolatban, amelyek szerint Oroszország erősíti katonai jelenlétét Szíriában. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 12 hozzászólás

Új a rekord!

Ennyi migráns még soha nem érkezett egyetlen nap alatt Magyarországra Minden eddiginél több, 3011 határsértőt – köztük 661 gyermeket – fogtak el a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szerdán – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 11 hozzászólás

Telefonon átbeszélték…!

Telefonos konferenciát tartottak Oroszország, Ukrajna, Németország és Franciaország vezetői tegnap a donbasszi békeszerződés megvalósításáról – adta hírül szerda este az orosz elnöki hivatal. A Kreml tájékoztatása szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök Angela Merkel német kancellárral, Francois Hollande francia kormányfővel és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 7 hozzászólás

Talán…

A galéria tartalmaz 2 fotót.

Talán mégse kergetik öngyilkosságba a szegedi kerekes székes családot A Raiffeisen Bank hajlandó leállítani a végrehajtást, és így nem teszik az utcára a kerekes székes Biharvári Gyulát és feleségét, ha az építési vállalkozó befizeti a nevükben a végrehajtó által elárverezendő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 4 hozzászólás

Rémisztő nyugdíjkilátások

Szakértők szerint a férfiak 40 év munka utáni nyugdíjba vonulása helyett azt kellene számolgatni, hogy aki idő előtt visszavonul, annak mennyivel csökkenjen a nyugdíja. Több nyugat-európai államban már két évtizede arról gondolkodnak, hogyan tehető fenntarthatóvá a nyugdíjrendszer az elöregedő társadalomban, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 2 hozzászólás

Alighanem megvan az új napi csúcs!

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Szerdán országszerte 3321 migránst fogtak el a rendőrök, még most is százak vannak a gyűjtőponton. Tegnap napközben megint le kellett zárni az M5-ös autópályát egy időre, mert ott akartak vonulni. Még mindig az a gond, hogy sokan nem akarják megvárni … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 13 hozzászólás

Látszik a fény az alagút végén?

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Nem engedi el Oroszország a szíriai kormány kezét Megerősítette tegnap az orosz külügyminisztérium, hogy Szíriában orosz katonai szakértők is tartózkodnak, de közlése szerint csak azért vannak ott, hogy segítséget nyújtsanak az odaérkező orosz katonai eszközök használatának elsajátításában. Moszkva azt is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 9 hozzászólás

“Új magyar ikon” termett a röszkei síkon!

A galéria tartalmaz 5 fotót.

“BOSZMEG, RIBANSZ!” – AZ EGÉSZ VILÁG GYŰLÖLI A RUGDOSÓDÓ “OPERATŐRNŐT” Válogatott sértésekkel gyalázzák a migráns férfit a kislányával a karjában Röszkénél elgáncsoló “operatőrt” a neten. Az ügynek külön hashtagje is van már. Folyamatosan olvasnak be az internet minden ágán a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 60 hozzászólás

Van-e annyi jogom Magyarországon, mint egy …?

A galéria tartalmaz 1 fotót.

        Van-e annyi jogom Magyarországon, mint egy menekültnek? – Kifogás a József Attila utcai leülés miatt kirótt pénzbüntetés határozatára Az albumban a határozat, a kihallgatás jegyzőkönyve, a rendőri jelentést is olvasható: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1206974615995148.1073741958.626932930665989&type=3 A kifogásból néhány fontosabb részlet: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 9 hozzászólás

Dán reccs!

Leállították a vonatokat Németország és Dánia között Párszáz Németországból érkező migráns miatt Dánia vasúttársasága leállította a vasúti közlekedést a két ország között. Mind a dán rendőrök, mind pedig a vasúttársaság besokallt az állítólag Svédországba és Norvégiába igyekvő néhányszáz migráns okozta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 22 hozzászólás

Donbassz

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Donbasszban ismét civilek életét követelte a “béke”. Bár heves összecsapásokról nincsenek hírek, kissebb tusakodások számtalan helyen előfordulnak! Az ilyesmikkel már szinte nem is foglalkoznak. Donbassz igazi témája az 1700 kilométerre nyugatra találtatik. Igen!-a Magyarországra zúdult migránsáradat most ott nagyobb téma … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 13 hozzászólás

A galéria tartalmaz 1 fotót.

Megütötte a közmunkást a csoportvezető Székkutas – Megütötte és megrúgta Mayer Gellért székkutasi közmunkást a csoport szintén közmunkás vezetője. A történetre a két érintett másképp emlékszik, a rendőrség garázdaság miatt nyomoz. A bántalmazott férfi édesanyja az ügy miatt visszaadta díszpolgári … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 5 hozzászólás

Megvan a ránk kimért penzum

A galéria tartalmaz 1 fotót.

54 ezer menekült kötelező átvételét javasolják Magyarországtól Magyarországtól 54 ezer menekültet venne át a többi uniós tagállam a Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök által szerdán ismertetett javaslatcsomag értelmében. Az Európát érintő migrációs válság kezelését célzó, a Juncker-beszéddel egy időben nyilvánosságra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 12 hozzászólás

“Az a bizonyos” video

A Bal-Rad-on a “Röszkei honleány” cím alatt futó sztori világelsőségnek “örvend”. Ami az egészben a legfélelmetesebb, hogy az arab világban is. Az alábbi videon arab nyelven magasztalják fel a fasisztáink szűk körében amazonná nemesült ringyót! https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xal1/v/t42.1790-2/11978776_662321260535692_1347693679_n.mp4?efg=eyJybHIiOjc1NywicmxhIjo1MTJ9&rl=757&vabr=421&oh=8024b9c5219b884413081e65da4181a6&oe=55F04BC2 Hanem ami már lehangoló: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 65 hozzászólás

Az ÁSZ kiszámolta…

A galéria tartalmaz 1 fotót.

A számvevőszék kiszámolta, megéri-e Magyarországnak az EU-tagság Az Állami Számvevőszék átfogóan bemutatja tanulmányában a Magyarország részére különböző jogcímeken és céllal juttatott uniós források és az uniós tagsággal járó befizetések pénzügyi egyenlegét és gazdasági hatását. Magyarország számára az EU-tagság nettó pénzügyi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 10 hozzászólás

Röszke élőben!

Hogy Oroszország mennyire figyelemmel követi a magyarországi migránsválságot, itt a bizonyíték. Az RT állami televíziós csatorna élőben közvetíti a Röszkén zajló eseményeket! És minden más EGYÉB történéseket!

További galériák | 36 hozzászólás

Röszke

A galéria tartalmaz 5 fotót.

Nem unatkoznak Röszke lakói mostanság! Éjjel-nappal megvan a program. Néhány bátrabb helybéli érintett határszemlét tartott ma délelőtt a tegnapi ciriburi helyszínén. Megállapították, hogy amit az aszály megkímélt kukoricát a nyáron, azt a tegnapi kergetőzés teljesen letarolta. Egy-két gazda-miközben kárfelmért-megegyezett abban, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 2 hozzászólás

Kiútkeresés?

A galéria tartalmaz 2 fotót.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán telefonos megbeszélést folytatott Vladzimir Makej fehérorosz külügyminiszterrel, akivel megvitatták a modernkori tömeges népvándorlás okozta európai kihívásokat – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) az MTI-vel. A minisztérium közleménye szerint a fehérorosz tárcavezető kormánya támogatásáról … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 9 hozzászólás