Répa busófejek sokkolják a migráncsokat!

Műkoponyákkal riogatják a magyar határon a migránsokat!

“Döbbenetes” fotó

pt

Már Amerikába is elért a híre, hogy alighanem biztonsági erők cukorrépából kifaragott koponyákat szögeznek ki a határkerítésre, így akarják elriasztani a menekülteket- hangzott el a Klubrádió reggeli műsorában.

Köztudomású, hogy a magyar hatóságok előszeretettel tartják távol a menekülteket. A jobboldali kormány azok közé tartozik, amelyek igencsak nyíltan hangoztatják az emberáradat feltételezett veszélyeit.

pt1

A szögesdrót csak ideiglenesen segített, sok szír továbbra is megpróbál átjutni rajta. De így is sok ezren vesztegelni kényszerülnek a túloldalon, a pokol tornácán.

pt2

Ezért valószínű, hogy a  sajátos madárijesztőkről maguk a térséget ellenőrző erők készítettek felvételt, mert oda közönséges halandó nemigen léphet be.

pt3

Úgy tudni különben, hogy az adott szakaszon az elmúlt időszakban egyetlen menekült sem bukkant fel – írja a Klubrádió által szemlézett Washington Post.
(nepszava)
Bal-Rad komm: Van ugye a csodaGYODA! Ami a csatolt részeivel is csak a kitervelői anyagi reményeit váltotta valóra. De a migránsok-AKIK KÖZÖTT TALÁN A SZÍREK VANNAK LEGKEVESEBBEN-nem igazán rettentek meg az előttük “tornyosuló” méregdrága “akadály” láttán. Néhány ágfa, egy-két ajándékmatrac beáldozása!-és máris letaposva a “magyar” qrmány reménye!
Lőni a bezúduló sokadalomra nem lehet! (Nem úgy, mint az amerikai-maxikói határon!) Csak ha…! De hát attól egyelőre még tartózkodnak migránsék! Majd…! Ha már a védelem hátában kellő számban jelen lesznek!
Mivelhogy erőszakkal SEM lehet a migránshordát feltartóztatni, jön a magyaros tréfa! A cukor-vagy takarmányrépából-kifaragott busófej. Ez már évszázadokkal is hatékony volt mint tudjuk a törökök ellen azon a vidéken. A jelek szerint az igazhitűek lelkivilága azóta sem változhatott. EURÓPAI EMBERT NEM DÖBBENT MEG a látvány, ám muszlim migráncsékat a jelek szerint igen!
Inkább a pokol tornácán tolonganak és Allahu Akhbaroznak!-mintsem vegyék maguknak a bátorságot a faraványok melletti behatolásra.
PSZICHIKAILAG MEGNYOMORÍTJÁK GERMÁNIA RIBANCÁNAK MEGHÍVOTTJAIT! EZ EGYENESEN ŐRÜLET!
A Washington Post olvasói egyenesen sokkot kapnak a beszámoló olvastán!
Vajon a sorosista fősodratú miket írna, ha a határvédelmünk VALÓBAN VÉDENÉ IS országhatárainkat? Amerikai módra!
Talán azzal érdemesebb lenne foglalkozni, hogy a pokol tornácán TÚL!-ott mi van? A pokolban!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Répa busófejek sokkolják a migráncsokat! bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. öreg kun szerint:

    Hahaha mint a Tenkes kapitánya, meg Buga Jakab, eltréfálkoznak, ahelyett, hogy lőnének….

  2. D vitamin szerint:

    Jó ötlet! Illetve egy korabeli jó ötlet – Busójárás -, felelevenítése.
    Na és még egy ötlet – ami szintén nem új -, elrettentésre felhasználni a “mocsárgázt”, amelyet a magyar népnyelv lidércfénynek is nevez, és amelyet gyerekkoromban gyakran láttam a Zalai erdők és a Kis-Balaton meleg nyári esték, éjszakák zivatarait követő kipárolgásaiban. Tényleg hátborzongató, misztikus látvány……és főleg az lehet egy sivatagi migránsnak, aki talán még esőillatú, párolgó erdőt sem látott…..és ha ehhez még hozzákeverünk némi kuvik hangot, a fekának örökre elmegy a kedve a magyar határtól!

    • Ne hidd!Nem akarnak idjönni!Csak átmenni! Onnan a magyarokat kiszorítani!Hát lidérces az igaz!

    • Sub Zero szerint:

      Tényleg a Busójárás mai változata! Ezekkel csak így lehet, annyira babonásak. Vaddisznókat kéne tenyészteni és a határsávban makkoztatni. Aztán a határsávban néha néha egy disznóvágás természetesen a látványpékségek mintájára. Olyan lenne ez nekik, mint nekünk az emberevők földje.

  3. Smith szerint:

    Sokkal hatásosabb lenne, ha elektromos áramot vezetnének a kerítésbe.

  4. jfszabo szerint:

    A kerítés megteszi azt, amire hivatott. Hogy ki mennyit nyert rajta, hogy ki készítette és mennyiért, az nem érdekel, de jó, hogy van. Azt tudjuk, hogy nem hozzánk jönnek, de mi nem engedhetjük regisztráció nélkül tovább, és ha tovább is mennek, és itt regisztrálták őket, akkor vissza kell venni. Akkor már jobb nem beengedni a migránsokat, akiknek az elenyésző kiseb ségük szíriai.

  5. fickó szerint:

    Senki nem veszi észre ,hogy ezek a busó répák Magyarország felé néznek !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.