Működik ez az uniós kvóta ránk erőltetése nélkül is!

Idén eddig 300 menekültet fogadott be Magyarország

Az érintettek többsége férfi, és a déli határon keresztül érkezett Magyarországra. Főként afgán, szír, iraki, szomáliai és iráni állampolgárokról van szó.

Az év első hét hónapjában 302 ember kapott Magyarországon valamilyen nemzetközi védelmet – ismerteti szombati számában a Magyar Nemzet. A lappal a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal azt közölte: az érintettek többsége férfi, de negyven nő és nyolcvan 18 év alatti is van a befogadott menekültek között.
Főként afgán, szír, iraki, szomáliai és iráni állampolgárokról van szó, a legtöbben a magyar-szerb határszakaszon léptek be Magyarországra.
(MTI)
Bal-Rad komm: Kihangsúlyoznánk: EZ DÖBRÖGISZTÁN VAJDASÁG QRÁNYÁNAK SZUVERÉN DÖNTÉSE ALAPJÁN TÖRTÉNT MEG!

Ha ezek között csak fél százaléknyi a szélsőséges hajlamú, akkor már komoly okunk van félni!

mgrÍme itt az élet által igazolt gyanú: HA DÖBRÖGIÉK ÚGY AKARJÁK-JÖHETNEK A MUSZLIM MIGRÁNSOK! Mindegy, hogy a kvótaellenes népszavazáson miként határoz a nép többsége.

DÖBRÖGISZTÁN TÖRVÉNYGYÁRA – BÁRMI LESZ IS A VÉGEREDMÉNY – BETELEPÍTHET! Fog is betelepíteni!
Ezért nem hajlandóak tákolmányukba foglalni ennek tilalmát! Maguknak vindikálják a mindenkori döntés jogát!
Az már csak hab a tortán, hogy a hírek szerint Brüsszelben a döbrögista Völner Pál maga ismerte be: CSAK HÜLYÍTIK A MAGYAR NÉPET A KVÓTANÉPSZAVAZÁSSAL!
Attól ugyanis csak választástechnikai “hibafeltáró” jellege lesz! Előkészülve a 2018-as “választásokra”! “Szavazatszámlálásilag”!
A Bal-Rad VÁLTOZATLANUL AZT JAVASOLJA, HOGY MINDENKI MENJEN EL A REFERENDUMRA, ÉS “LOPJA EL” A SZAVAZÓCÉDULÁT!
EZZEL ÜZENJÜNK A FÉREGELITNEK ÉS AZ ÁLELLENZÉKNEK: ARRA SEM MÉLTATUNK BENNETEKET, HOGY AZ ÖTLETEITEKKEL FOGLALKOZZUNK! NEM ADUNK HIVATKOZÁSI ALAPOT A KEZEITEKBE!
Aztán gyűjtsük össze az általunk “ellopott” szavazócédulákat, és borítsuk eléjük a pesti Kossuth téren!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Működik ez az uniós kvóta ránk erőltetése nélkül is! bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. M G Miklós szerint:

  Hercegszántónál az elmúlt napokban számos migráns hatolt be Mohács környékére.
  És még mindig vannak olyanok,akik hisznek a kvóta szavazásban, és a magyarországi parlament magyarságában, nemzeti elkötelezettségében.

 2. Gonda István szerint:

  “És még mindig vannak olyanok,akik hisznek a kvóta szavazásban”
  És attól jobb lenne a helyzet, ha nem lenne szavazás?

  • Szabi szerint:

   Miért attól jobb lesz hogy lesz?

   • petymeg szerint:

    Feltétlen!Megmaradna a hiába kidobott pénz és nem hergelték volna fel a fél országot!Vissza élve a még mindig naiv/botor/nép bizalmával!

    • Gonda István szerint:

     Szerintem az emberek “felhergeléséhez” (amit én inkább az önvédelmi reflex felélesztésének mondanék) még ennél is több pénzt kellene elkölteni.

  • klaranemes szerint:

   Hol van a katonaság? A laktanyákat bezárták. Majd megvéd minket a NÁTO https://www.youtube.com/watch?v=qfORQdmuT28&feature=share

   Admin:

   A legritkább esetben lehet egy KATONÁNAK elmagyarázni, hogy “figyelj testvér…!” Ez bizonyos esetekben működik Donbasszban. Az azonos nyelv, az azonos kultúra, az azonos történelmi gyökerek okán.

   EGY MUSZLIM FEGYVERFORGATÓ NEM AZÉRT JÖTT IDE, hogy hagyja magát lebeszélni a zsákmányszerzésről! CSAK EL LEHET TŐLE TÉRÍTENI! Fegyverrel. Mostmár-úgy tűnik-csak azzal! Hiszen TÁMADÓ SZÁNDÉKKAL JÖTT EURÓPÁBA! Itt van! Innen csak KIÜLDÖZNI LEHET!

 3. Rosszarcu szerint:

  És az nem lehetséges, hogy ezek a befogadások azért vannak , hogy ne tudják azt mondani ránk magyarokra, hogy idegenellenesek, emigráns ellenesek vagyunk, így hát beengedi a kormány azokat az embereket akiket le tud informálni és esetlegesen még keresztények is és később valamicskét hozzá tudnak tenni a magyar nép jó létéhez? Csak kérdezem a tisztelt nagyérdeműt?

  • Fergeteg11 szerint:

   A származási országok miatt elég valószínűtlen, hogy számottevő lenne köztük a keresztények aránya. A leinformálhatóság kérdéses, bár elképzelhető, hogy megvan (talán emiatt húzódott idáig, ezek az emberek tavaly érkeztek). Az meg, hogy mennyit adhatnak az országnak, a törököknél biztosan szerepet játszik, de Magyarországon azt kell bizonyítaniuk, hogy üldöztetésnek vannak kitéve ott, ahonnan jöttek. És mivel a déli határnál Szerbia már biztonságos ország (ha pedig EU-ban gondolkodnak, akkor Bulgária és Görögország szintén), kérdéses az is a leinformálhatóságon kívül, hogy mi a fészkes fenéért kell Magyarországon védelemért folyamodniuk. Ezek bizony aligha akarnak “adni” valamit, valószínűbb az, hogy elfogyott a pénz, nem elég Germániáig, vagy egyéb akadályok hátráltatták őket. 40 nő és 80 “gyerek” (18 év alatti) is van köztük.

  • ő szerint:

   De azért van.

 4. Smith szerint:

  Annyira megvédik a magyarokat, hogy a napokban zaklatott Budapesten egy nőt egy szomáliai néger. Meghálálta, hogy befogadták. Gyurcsány is megmondta (őszödi beszéd), hogy a politikusok hazudnak reggel, délben meg este.

 5. ő szerint:

  Ekkora hülyeséget mint ez a cikk már régen olvastam, még itt is

 6. Próféta szerint:

  Amennyiben ránk szabadítják a migránsokat, úgy minden volt és jelenlegi állami vezetőt, politikust, hordatársat ki kell nyírni… Ők se legyenek biztonságban.

 7. Fergeteg11 szerint:

  Ó, kik hisznek!
  »Az illegális határátlépés ügyében a miniszterelnök azt mondta: az illegális bevándorlást minden esetben törvénysértésnek kell tekinteni, az ugyanis nem egy „bocsánatos bűn”, nem egy „kedélyes délutáni szórakozás”.

  „Ha nem szabályozzuk a bevándorlókat, hanem egy ilyen kollégiumi házibulit hirdetünk, hogy mindenki jöhet, aki ráér és akar, és addig marad, ameddig a kakas kukorékolni nem kezd”, akkor a kormány által célul tűzött polgári berendezkedésnek semmi esélye nem lesz – fogalmazott Orbán Viktor.«
  http://www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/hirek/az-illegalis-hataratlepes-torvenysertes

 8. joco szerint:

  Én annak hiszek amit az én szemem lát. A Tescoban négerek dolgoznak, az ingatlannyilvántartónál arabok adják be lakás vásárlási papírjaikat, az okmányirodában migránsok jelentleznek be, a II.ker-ben arab család kapott állami lakást, a kincstári vagyonkezelő vagy 100 lakást adott át a devizahitelesek közül migráns szállásnak, a letelepedetteknek havi 150 ezer zsebbpénz jár, srb. Egyetlent sem fogadunk be, sem volt a szöveg és egyetértettem, de hazudnak, becsapnak és mindegyik politikai párt.

 9. szaszi szerint:

  Majd lesz közös európai hadsereg Orbán kívánságára muszlimokból,és cigányokból.
  Rendet vágnak köztünk.Mindent el tudok képzelni,csak azt nem hogy a mi érdekünkben.Úgyis egyre többet és hangosabban morgolódik a többség.

 10. M G Miklós szerint:

  Észre kellene venni, hogy a kvóta csak a háttérhatalom színjátéka, miközben szervezetten hurcolják Európába a sáskahadat. Amit el terveztek, végre fogják hajtani és hajtatni.
  Jönnek kerítéssel és kerítés nélkül is.
  Miért a kvótáról kell szavazni, miért nem a bevándorlás megakadályozásáról? Ne feledjük a zsigány parlament dönt.
  Az eszébe jutott valakinek, ha a kvótát elutasítják, jogilag sem lesz felső határ?
  A kvóta nem a bevándorlás (iszlám hódítás) megállításáról szól, hanem a hatalom korlátlan döntési jogáról ( mert a szavazás ezt fogja legitimizálni), melynek jogát maga a hülye nép adja a parlament kezébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.