Döbrögi élet-halál harcra készül a népszavazás után

Döbrögi vajda a Pikniken beismerte, hogy nincs jogi következménye az októberi kvótareferendumnak.

“Október 2-a után élet-halál harcot kell folytatnunk azért, hogy meg tudjuk változtatni ezeket a döntéseket. Azt sem tudom mondani, hogy ez biztosan sikerülni fog” – károgta tegnap Kötcsén a beavatottak körében Döbrögi, aki szerint a szeánszon Döbrögisztán vajdaság-bár ő szerényen még mindig Magyarországot mondott-“kiemelkedő gondolkodói, orvosok, mérnökök, tudósok vannak jelen”.

Képtalálat a következőre: „Kötcsei piknik-kép”

(Tavalyi felvéte a “kiemelkedő gondolkodókról”l)
Ezen “kiemelkedő gondolkodók” előtt Döbrögink már VALAMELYIK Hunyadiként hirdeti magát. A “kiemelkedő gondolkodók” pedig-bár szerintünk inkább nyereséghajhász spekulánsok-egészen révületbe estek a példátlan szerénység hallatán.
-Három jeles Hunyadi is volt a magyar történelemben-emlékezzünk! János-a törökverő, Mátyás-az Igazságos, és hát ott volt még László is!-akire a bakó háromszor sújtott le! Bár összefüggéseiben Döbrögi alighanem a törökverő és az igazságos ötvözete szerepébe helyezi magát fölöttébb szerényen-ÁM NAGYON MAGABIZTOSAN!-nem lehet kizárni a László opciót! Nagyon nem!
“Az Európai Unió mellett fogok érvelni, amellett, hogy Magyarország az európai közösséghez, és így az Európai Unióhoz tartozik, és jó hogy ez így van”-hirdette meg cselekvési elgondolásait a “kiemelkedő gondolkodók”-de inkább az Új Nemmzetthy Elyth-legnagyobb elismerése és csodálata közepette. Ők már csak ismerik a dolgok természetét! Hiszen az Uniótól jön a júdáspénz!-arra meg csak az teheti rá a markát, akire a népek rátestálják a jogot. Márpedig a nép az a nemzetmentőkre testálja majd a jogot. Ennek a jognak a megszerzéshez szükséges közbülső csatába szólítja most hadba Döbrögi a nemzetet az egész földgolyón.
Ugyan a kvótareferendum senkit semmire nem kötelez (se a döbrögista hordát se az EU-t (ezt már amúgy korábban levajazták egymás közt) de az eddigi Legnagyobb (és legdrágább) Parasztvakításra éppen megfelel! No meg a 2018-as “választások” technikai főpróbáját is meg lehet ejteni, meg a Kubatov listáját is frissíteni!
Lehet hogy a törökverői nimbusz nem fog összejönni Döbröginknek-erre maga is utalt sokat sejtetően-de nem is ez a lényeg. (Az ugyanis biztosan nem fog összejönni neki!)
Döbrögink a László-hasonlatnak még a lehetőségét is szeretné elkerülni! Ami legvadabb rémálmaiban már szokta kisérteni! Eszesebb hűbéreseit is.
Ajánljuk olvasóink szíves figyelmébe Arany János vitézi énekét elolvasni. A “Nagyidai cigányok” című örökbecsűt. Amiből egy aprócska idézet:
“…Csóri fővajdának leesett az álla,
Szíve összelottyant, és magába szálla:
„Ilyen a szerencse!” gondolá foghegyen,
„Ha ma égig emelt, holnap alád megyen.”
Így tünődik Csóri odafen a bástyán,
Semmerre se’ mozdul, ott marad, mint bálvány;
De a hős cigányság lót-fut eszeveszve,
A furólyukba is búna, ha lehetne.
Mint a túri vásár midőn legtömöttebb,
S valaki felkurjant: ahol a veszett eb!
Van lárma, sikoltás, szaladás tétova,
Ezerféle átok, szitok, zenebona;
Zsidó kiált: tolvaj! puffan akit vernek,
Orgonál erősen férfi, asszony, gyermek,
S mindez a juhszélen, egy lebuj csárdába’
Olvad fülrepesztő nyers hármóniába…”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi élet-halál harcra készül a népszavazás után bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  “Október 2-a után élet-halál harcot kell folytatnunk azért, hogy meg tudjuk változtatni ezeket a döntéseket. Azt sem tudom mondani, hogy ez biztosan sikerülni fog”
  Magyarországot csak és kizárólag azzal lehet megvédeni a kötelező betelepítéstől, ha kilépünk az EU-ból. Ez a népszavazás hazug és félrevezető. Orbán maga mondta, hogy britek a kötelező betelepítés miatt léptek ki. Nos, akkor nekünk is ideje búcsút inteni az EU-nak. Van már alternatívája, Eurázsia Gazdasági Uniónak hívják.

  • én szerint:

   Miután az EU-ból szinte kizárt hogy kiléphessünk, a vita akademikus jellegű

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1. Kezdeményezzünk azonnali népszavazást az Eu-ból való kilépésről, ha erdogan szultán októberben rá engedi európára a migránsait. Ebben az esetben ugyanis az európai unióak rövid időn belül igy is úgy is vége

   • én szerint:

    szerinted a germán ringyó mikor hagyná hogy elvesszenek a gyarmatai ? b.szhatjuk a kilépési népszavazást

  • forradalom! szerint:

   +++++

 2. István Fekete szerint:

  Ha a kilépést meg sem próbáljuk, na az a nagy hiba.Nem kell népszavazás .Ha 56 forradalom volt, akkor ez a népharag is lehet az. Az igát igy önként még nem vállalt be nép, mint mi magyarok.A Fidesz ellen, csak a Fidesz stilus a hatásos. Hajrá Magyarok, Hajrá Magyarország.

 3. Vászoly szerint:

  Na Fideszbirkák! – Ezt is ti szavaztátok meg?
  A kormány spórolna az özvegyi, rokkantsági nyugdíjon és az árvaellátáson is.
  A jövő évi a költségvetésben jó néhány terület rosszul járhat a kormány 1000 milliárdos megszorításával. A végleges állapot jövő hétre várhat.
  A Világgazdaság szerint a költségvetés 2500 sorából 1500 esetében nem emelkedik az előirányzat 2016-hoz képest, viszont 381 tételnél kisebb lesz az állami pénz az ideinél. A jövő évi kiadások 1500 milliárd forinttal, 10 százalékkal lesznek magasabbak, de a növekményből nem jut mindenkinek.
  Rosszul járhatnak a tanárok, mert jövőre csak 22 milliárdot kaphat a Klik az idei 45 milliárd forinthoz képest, de 4,6 milliárd forintot spórolnak a milánói világkiállítás pavilonján, amire nem kell költeni 2017-ben. A közfoglalkoztatás keretét viszont 15 milliárd forinttal csökkentik.
  A nyugdíjasokat is jelentől elvonások érintik, mert a korhatár alatti ellátásokra 17 milliárd forinttal, árvaellátásra pedig 3 milliárd forinttal fordítanak kevesebbet.
  Az özvegyi nyugellátások értéke 3,5 milliárddal fog csökkenni, de csökken majd a rokkantsági és rehabilitációs ellátások kerete is 2,5 milliárd forinttal.
  A családi pótlékra szánt keret is 3,2 milliárd forinttal lesz kevesebb az ideinél.
  Pályázatfigyelő.info

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.