Donbassz

Donyeckben ma temetik katonai díszpompával Arszenyij Pavlov “Motorola” vezérőrnagyot, “Újoroszország Hőse” kitüntetettjét.
A terrorcselekmény áldozatává vált zászlóaljparancsnok koporsóját a Donyecki Operaház és Balett épületében ravatalozták fel.

A “Rosszija 1”-televíziós csatorna az “Este Valagyimir Szolovjovval” című műsorában Alekszandr Zaharcsenko a következőképpen nyilatkozott a műsorvezető-szerkesztő kérdésére: “Ha nem kapunk lehetőséget a békés rendezés irányába, akkor kell-ahogyan Vlagyimir Vlagyimirovics mondta-elsőként lépünk. Katonai egységeink készen állnak a Kijev elleni támadásra.”

(Nem világos a rendelkezésünkre álló anyagból és szövegkörnyezetből, hogy Zaharcsenko kire gondolt akkor, amikor “…Vlagyimir Vlagyimirovics…”-ra hivatkozott.)
Donbasszban egyébként CSAK A SZOKÁSOS dolgok történtek, “kirívónak” számító harci cselekmény mindössze Gorlovka környékén volt. A latortüzérség Golmovszkij falut fehér foszforos gránátokkal ágyúzta.
A viszonylagos csendesség talán annak tudható be, hogy ma este vecsernyézik Berlinben a “Normandiai Négyek” formáció. A háziasszony Germánia Ribanca invitálására ülnek vacsoraasztalhoz Oroszország, Germánia, Gallia államfői, és Maradék-Ukrajna helytartója.
A vacsoraasztalnál helyet foglalók titokban-vagy nem is nagyon titokban-maguk is elismerik, hogy a formátum kiüresedett!-de nincs egyéb alternatíva.
Általános vélekedések szerint a kulináris élvezeteken kívül sok egyéb örömben a négyek egyik tagjának sem lesz része.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    ….. “akkor kel-ahogyan Vlagyimir Vlagyimirovics mondta-elsőként lépnünk. Katonai egségeink készen álnak a Kijev elleni támadásra”. Szerintem nincsegy köröm feketényi esély sem a békés rendezésre, mert nincsen akarat, a békés rendezésre,a “három normandiai” részéről, és nem is lesz soha akarat, mivel ők örölnekannak, hogy a két szláv nemzetet sikerült összeugrasztániuk, Oroszországot meg szeretnék mindenáron berángatni ebbe a komfliktusba, gondolván NAGY ON OSTOBÁN,hogy ők lesznek, mármint a nyugat, a győztes. Csakhogy az ilyen elgondolás balul fog elsülni a számukra ők fognak a legjoban megégni. A tűzzel való játék kétélü . Lehet,hogy az fog elégni, aki mást akar elégetni .

  2. man utd szerint:

    Nem érdekel a sok duma lépni kell vagy levadàsznak minden kitt.A hősöket nem felejtik el te se lesszel Motorola elfelejtve soha!

  3. TERMIN8ATOR szerint:

    Szerintem mink, baleadosok, HALGATÓLAGOSAN tudjuk, hogy ki is az a V.V. A be ne avatottak meg RÁÉRNEK találgatni, keresztrejtvényt meg-fejtegetni . Maradjon is a mi titkunk !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.