Üzenetek Moszkvából Aleppoba

Valerij Geraszimov altábornagy, orosz vezérkari főnök ma délelőtt udvarias hangú üzenetben tudatta Aleppo körbezárt martalócaival, hogy…

Képtalálat a következőre: „Valerij Geraszimov-kép”

Hogy ideje lenne ha befejeznék a makacskodást, és fegyvereiket hátrahagyva elhagynák a várost. Két folyosót is felajánlott erre a célra. Az egyik a török határ felé, a másik Idlib irányába. Az ajánlat péntek este hétig él.
Szergej Sojgu is közölt ma. Vlagyimir Putyin államfő rendelkezése értelmében pénteken 9 és 19 óra között humanitárius tűzszünetet tart a szír hadsereg. A civileknek címzett Sojgu-üzenet figyelmezteti a maradni kívánó terroristákat is, hogy a civilek “rábeszélése” a maradásra rossz ötlet. A bűnözők figyelmét arra is fölhívta, hogy az általuk a civilektől a távozás lehetőségéért elvárt 300 dollárnyi összeg/koponya megintcsak rosszallást váltott ki az ostromlók köreiben. Ezt a sarcot is jó lenne ha elfelejtenék martalócék, vagy különben nem lesz idejük és alkalmuk a pénz elköltésére.
Megfigyelők a két orosz főkatona üzeneteit úgy értékelik, hogy ma-holnap-legkésőbb holnapután-teljessé válik a Földközi-tengerre menesztett orosz flottaegység. Amely némi cihelkedés után…”díszsortűzzel” fogja köszönteni az amerikai elnökválasztás eredményét.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Üzenetek Moszkvából Aleppoba bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Istvan szerint:

  Lesz amerikai elnökválasztás?!

  • forradalom! szerint:

   Soha nem volt még Amerikában nép által választás.Cirkusz van a pénzükön.Már évekkel előre megvan minden alkalommal,ki lesz az elnök.Csak a Monsanto termékein hosszú évek óta élő ameroka hiszi,hogy ő választ.

 2. Paul Aradi szerint:

  Ez így igazi katonai korrektség. Az oroszok soha nem siettek!

 3. manchester united szerint:

  Az a baj túl sok itt a duma valami màs kéne màr terroristàk is csak mosolyognak ezen.Mivel offenzivàkat inditanak hogyha anyira szar a helyzetük nem tudnànak.Hiàba lövik a vàrost ilyen olyan fegyverekkel jöhet szàz hadihajó gyalogsàgot nem potolja.Tűzszünet meg semmire se jó csak arra,hogy terroristàk feltöltik készleteiket egyre modernebb fegyverekkel és friss élőerövel.

 4. zls-179 szerint:

  Jobb élve mint remélve,ezt kéne tudomásul venni azoknak akik komolyan gondolják a könnyű pénz kereseti lehetőségét, és annak elköltését!
  Nem dumáról van itt szó, hanem udvarias gesztusról és nem kötelező vele élni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.