A történelem első, repülőgépanyahajóról indított orosz légicsapása megtörtént!

A történelem első, repülőgépanyahajóról indított orosz légicsapása megtörtént!-jelentette Szergej Sojgu honvédelmi miniszter Vlagyimir Putyin orosz államfőnek.

A repülőgépek Homsz és Idlib tartományok területén lévő terrorista célpontokra mértek/mérnek csapásokat!
Tájékoztatta arról is az államfőt Sojgu, hogy az “Admiral Grigorovics” rakétafregatt is akciózott azidőtájt. “Kaliber” rakétákat eregetett megadott szíriai terrorista célpontokra. A rakétacsapásolat helyi idő szerint 10:30 és 11:00 közötti időszakban hajtotta végre a Földközi-tenger keleti medencéjéből az orosz flottacsoport.

adg

Hírügynökségek Saraqib és Jabal al-Hoss martalócok uralta városokból jelentettek “nagyon komoly, repülőgépek és tüzérség jelenléte nélküli” robbanásokat! Mindkét település Aleppotól délre található.

Franc Klincevics orosz HM tisztségviselő szerint a Szíriai Arab Hadsereg készen áll az ostromgyűrűbe zárt Kelet-Aleppo 24 órán belüli felszabadítására.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A történelem első, repülőgépanyahajóról indított orosz légicsapása megtörtént! bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Már épen ideje lenne kiűzni onnan az ellenséget,hogy fel tudják szabaditani egész Szíriát a kormány csapatok. Nem kelletetvolna még enyi ideig sem várni,felszólongatni a megadásra, úgy is tudták, hogy nemleges lesz a válasz. Kutyából nem lesz szalona !

  • vitorla123 szerint:

   Így van!Aki hülye haljon meg!

  • Gonda István szerint:

   Szerintem az oroszoknak eddig sem volt érdeke a gyors győzelem. A harcok elhúzódása talán optimálisabb nekik a világpolitikai szerepük és a fegyverexportjuk növelésére, plusz othon is ezzel maximalizálhatják leginlább Putyin népszerűségét.

   • Nemo szerint:

    Azért ez sokba kerül, nem hiszem, hogy érdekük az elhúzódó háború! Az újjáépítésben is vannak lehetőségek és orosz cégek lesznek ott elhiheted.

   • Kiez!? szerint:

    Nem lehet, hogy ez az érdeke hanem szó szerint ez! Az iráni gáz nem kell európába jusson, hiszen konkurenciája lenne az orosznak! Az egész háború a gázvezetékek miatt történt. Az orosz érdek csak annyi, hogy a tengerészeti bázisa ott megmaradhasson. Szíria keletebbi része az lehet folyamatos terror és gerillatámadások színtere még vagy 50 évig 🙂 Bírom mikor az oroszt vagy az amerikait vagy bárki mást a jóságos szereplőnek kiáltják ki 😀 Itt nincsenek se jók se rosszak csak érdekek. De azok mindenek felett. A felek csak módszereikben különböznek de ugyanolyan mocskosak mint bármely másik.
    A gázvezetékekről bővebben: https://www.youtube.com/watch?v=1V6BksPPDK4

 2. Gonda István szerint:

  Az utolsó videón szereplő Basztion rendszert most vetik be először Szíriában?

 3. zls-179 szerint:

  Gyönyörűek ezek a harci repülőgépek,nem kevés ízlésre vall már csak sárkányszerkezetük se.A teljes harci díszbe belegondolni is hajmeresztő!Egy ilyen úszó erődön szolgálni,legyen az bármilyen poszt több mint kihívás!

 4. Jakocs Gábor szerint:

  Nekem azért a velencei gondola szimpatikusabb, bárhogy is nézzük!

 5. .... szerint:

  Az orosz egyetlen anyahajón nem tom hányan dolgoznak, de az amerikai 11 db -on 4 – 6000 fő teljesít szolgálatot. Az Enterprise -on , ott 4700 fő élt. Nagyon fegyelmezett élet megy, egyhangúság van.

 6. mor szerint:

  Fölszabadithatná már ukrajnátis ezeknől a jenkibérencektől

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.