Donbassz

Semmi újdonság Donbasszban! Akár meteorológiai szakkifejezésekkel is jellenezhetnénk a hadihelyzetet.

A donyecki fronton viharfelhők, többnyire heves gránátzáporokkal. A közeljövőben változás nem várható.

A rosztovi határőrkerület parancsnokságának közleménye szerint tegnap Valcman regimentjének három katonája dezertált Oroszország területére. Fegyvertelenül lépték át a határt.
Az LNR katonai szóvivőjének ma reggeli luganszki tájékoztatóján jelentette be Andrej Marocsko, hogy tegnap a kora esti órákban Popasznajához közel egy robbanásra figyeltek fel a milicisták a pufferzóna luganszki oldaláhot egészen közel.
Három halott valcmanistára bukkantak. “Gondatlanul” bántak a magukkal cipelt holmival. Ha valakinek hiányoznak, jelentkezhetnek értük Pervomajszkban, a városi kórház hűtőszekciójában.
Harkovban ismét megtelt minden egészségüggyel foglalkozó intézmény. Sebesült valcmanistákkal.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. bobóka szerint:

  Donbaszban gránát eső van, eközben Moszkvában a zsidó oligarchák, élükön Putyinnal, tovább gazdagodtak.

  • Caporal szerint:

   Putin mióta zsidó??? Voltál te már oroszországban? Ismered egyáltalán az oroszokat? Gyönyörű ország, csodálatos emberekkel. Bárcsak nálunk lenne 90%-os támogatottsága a mindenkori miniszterelnöknek.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   bobóka ! Ha nem tuná V.V. Putyin NAGYON IS NEM ZSIDÓ. Ha nem tudná akkor FELVILÁGOSITOM JÓ ! V.V PUTYIN HIVŐ KERESZTÉNY EMBER a PRAVOSZLÁV VALLÁS HITE SZERINT, ami magyarra forditva a GÖRÖG KATÓLIKUS VALLÁSNAK FELEL MEG. ismét csa magyarra forditva ÓSZLÁV,vagy igaz SZLÁVOT jelent. MÁSKOR csak olyat írjon, vagy jellemezzen, amiről megvan legaláb 50 %-ra győződve !

   • Hollerbi szerint:

    A pravoszláv vallás ortodox keresztény vallás és nem fogadják el a pápát egyházfőnek. A görög katolikus vallás elfogadja a pápát egyházfőnek. A Görög Katolikus Egyház az Ortodox Egyházból vált ki és csatlakozott a Római Katolikus Egyházhoz.

  • POZSONY. 907 szerint:

   Provokálod a semmit bobojsza, aztán majd megunod, vagy elnyered az oldal bolondja címet, rajtad áll.

 2. .... szerint:

  Bobóka jól tudja, Putyin valóban zsidó. Sőt, édesapja csekista volt. Makarov tipusú pisztolyával sok ember találkozhatott, úgy tarkóilag.
  Vagyona 40 milliárd dollárt is meghaladja. Arcát botoxolta, attól ilyen fapofa, semmi mimika. Miniszterelnöke az a Medvegyev Dimitrij Anatoljevics (igazi neve: Menahem Mendel Aaranovics), aki Porosenko-t Putyin figyelmébe ajánlotta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.