Folyamatos kampányban élünk! Lopnak és hazudnak!

Döbrögi döntött: A letelepedési kötvény marad, és az osztogatás elkezdődhet

kov

Úgy tűnik, Döbrögink beletörődött abba, hogy egyelőre nem lesz tákolmányának legitimizálása, így az amúgy is lanyhulni látszó migránsellenes retorika helyett a “nemzetgazdasági” ügyeket forszírozza. Kétségtelenül, a huszonnegyedik órában jár, ha stratégiai fordulatra készül, hiszen jövőre már késő lenne a 2018-as választási kampányt áthangolni konkrét belpolitikai kérdésekre. Most a szükségest elegyíti a horda számára hasznossal, hiszen komoly fordulatra van szükség a munkaerőpiacon Az ezzel járó béremelést és járulékcsökkentést kiválóan lehet majd kommunikálni a kampányban. Építve a magyarok közismerten rövid emlékezetére.

Döbrögi vajad húsz körömmel-vagy még annál is jobban-ragaszkodik azokhoz a konstrukciókhoz, melyek gyorsan, nagy hatékonysággal termelnek pénzt a hordája és annak közvetlen környezetéhez tartozó egyedek számára.
Ilyenek például az álellenzék által sokat támadott, ám továbbra is rengeteg közpénzt égető jegybanki alapítványok, az úgynevezett TAO-pénzek, melyek alkalmasak arra, hogy adómilliárdokat csoportosítsanak át a hordaérdekeknek megfelelően, és persze ide tartozik a letelepedési kötvények árusítása is.
A Jobbik ugyan meghekkelte a hordatákolmány legitimizációját, és így fontos fegyvert vert ki a vajda vasmarkából a nemzetközi politika színpadán, de a jelek szerint a Döbrögisztán kegyura inkább beáldozza a migránsügyet a jól tejelő kötvények oltárán, ráadásul szeretné elkerülni, hogy úgy tűnjön, engedett a Jobbik zsarolásának. Ha elengedi a migránskérdést, akkor csöndben elismerte ugyan, hogy teljesen értelmetlen volt 20-30 milliárd forintot beleforgatni a hosszú, uszító kampányba, de új lapot nyithat a politikai kommunikációban azzal, ha béremelésekről és adókedvezményekről kezd beszélni a migráncsok szapulása helyett.
Az is biztosra vehető, hogy az unió elleni kirohanásai is csillapodni fognak, hiszen jól tudja, a Brüsszelből csordogáló júdáspénzekre a következő másfél esztendőben mindennél nagyobb szüksége lesz. Szakértők szerint birodalma költségvetésének van egy 500 milliárd forint körüli mozgástere, vagyis ekkora összeget akár a cégeknél és a munkavállalóknál is “hagyhat” a ővajdasága, mégsem fenyeget a fizetésképtelenség réme. Ha azonban ezt a tartalékot beáldozza garázdálkodásai közben, akkor sokkal érzékenyebben érintik birtokát a nemzetközi pénzügyi folyamatok, egy esetleges gazdasági válság pedig akár végzetes is lehet a horda számára. (Akkor pedig…)
A LETELEPEDÉSI KÖTVÉNY RÁADÁSUL TIPIKUSAN A KETTŐ AZ EGYBEN ALAPON JUTTATJA ELŐNYÖKHÖZ AZOKAT A KÜLFÖLDIEKET, AKIK ESETÉBEN SENKI SEM FIRTATJA, HONNAN VAN KÖZEL 100 MILLIÓ FORINTJUK A KÖTVÉNY MEGVÁSÁRLÁSÁRA.
Döbrögi tehát döntött: bedobja a gyeplőt a lovak közé, és lényegében megkezdi az osztogatást a 2018-as “választás” ürügyén. Hordája és qrmánynak nevezett bűnszervezete lényegében 2010 óta kampány üzemmódban funkcionál, hiszen mindig talált témákat, melyek mentén uralhatta a közbeszédet, ám az igazán íncsiklandozó falatokat a végére tartogatja. Nincs ugyanis az a migráncsellenes hangulat, amely felérne egy kis életszínvonal javulással, nincs az a terrorfenyegetettség, amely felülírná a jelentős nyugdíjemelést.

bimp

A vajda most úgy taktikázik, hogy egyelőre csöndben kivonul a migráncsügyből, hiszen itt a hideg, a migráncsok tavaszig csak szórványosan érkeznek, hacsak a törökök fel nem rúgják az Európai Unióval kötött megállapodásukat, és nem irányítják a Balkán felé a szírek és irakiak tízezreit. Ha pedig már úgyis kifulladni látszik a ez a móka, akkor legalább meg lehet tartani a letelepedési kötvényeket, melyek valószínűleg szépen tejelnek olyan hozzá közeli bűnözői köröknek, melyek eddig is rendesen karmolták a koncot, de a vajdai központi büdzsé nem jár vele túl jól.
Ezt a tényt a Magyar Nemzet számokkal is alátámasztotta, hiszen a lap szerint a jogszabály szerint ugyan a kötvények után a piaci árazásnál másfél százalékkal kisebb kamat jár, de valamiért rögzítettek egy minimum 2%-ot is. Ezzel pedig gyakorlatilag azt vállalja a qrmány, hogy ha csökkennek a kamatok, akkor is több közpénzt fizet ki a forgalmazó banditacégeknek. A Magyar Nemzet cikke szerint drasztikusan csökkentek a kamat az elmúlt két évben, a kötvényprogram indulásának évében 4% volt az átlaghozam, 2016-ra azonban már csak 0,58%. Ehhez képest fizeti a büdzsé-közpénzekből-a fix 2%-ot, amivel a következő veszteséget termeljük.
A letelepedési kötvény ráadásul tipikusan a kettő az egyben alapon juttatja előnyökhöz azokat a külföldi vevőket, akik esetében senki sem firtatja, honnan van közel 100 millió forintjuk a kötvény megvásárlására. Ez a konstrukció amellett, hogy busás haszonnal kecsegteti a spekulánsokat, magyar állampolgárságot és szabad mozgást biztosít az Európai Unión belül, ami például egy arabus bandita számára nagy haszonnal jár filléres befektetésért. Ugyanakkor semmilyen kézzelfogható bizonyítékot nem mutatott fel a vajdai adminisztráció arra nézvést, hogy az ide pénzért érkező külföldiek hasznos befektetésekkel, vállalkozások indításával segítették volna országunkat. Ugyanakkor a garantált hasznot hozó kötvények sokkal vonzóbbak a külföldi spekulánsok számára, mint bizonytalan haszonnal és sok adminisztrációval járó vállalkozást indítani Döbrögisztánban.
Érdemes idézni Magyar Nemzet összegzését, mely arra bizonyíték, milyen zsíros üzletet tartanak továbbra is a kezükben a vajdáhozhoz közel álló személyek, és miért nem volt drága tákolmány legitimizálását is beáldozni a rablókonstrukció fenntartásáért: “október végéig több mint négyezer külföldi vett részt a letelepedési programban, családtagjaikkal együtt több mint 15 ezren kaptak tartózkodási engedélyt. A közvetítő cégek a 36 milliárd forintos kamattal és a 75 milliárd forintos jutalékkal együtt több mint 112 milliárd forintot nyertek az üzleten. Ezek a cégek kivétel nélkül az Országgyűlés fideszes többségű gazdasági bizottságától kaptak engedélyt a kötvényforgalmazásra.”
Ahogy egy dakota közmondás tartja: “Minden álszentnek maga felé hajlik a keze.”

Képtalálat a következőre: „Minden szentnek maga felé hajlik a keze-kép”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Folyamatos kampányban élünk! Lopnak és hazudnak! bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Kazárok a kazárok ellen. szerint:

  Orbán orvosi kartonja szerint MÁNIÁS SKRIZOFÉN.
  Ehez hozzá jönn plussz a cigány genetikája.
  Lopás
  Hazugság
  Akaratos

  Azt mondjátok meg magyarok:
  Hogy jutatatok el idáig,hogy egy bolond cigány lett a miniszterelnökötök?

  • Kazárok a kazárok ellen. szerint:

   Ez a bolond a nyakatokra hozza az összes Isis fönököt.
   Az eladott olajbol könnyen megvásárolják a magyarpapirokat.
   Azt Budapest pokolá változik,mikor Pharaon kolégái tömegével telepednek le
   Budapesten.

   Ezek tényleg diletáns barmok.
   Nincsenek tisztában a cselekedeteik következményével.
   A pénznél tovább nem látnak.

   • Kazárok a kazárok ellen. szerint:

    15ezer osztva néggyel. Szerencsésebb esetben 4 tagu családokat számolva.

    Azok vesznek uj papirokat akik valahonét menekülnek,mert ott körözik öket. Akik 100 milliot kitudnak fizetni a papirokra
    azok nem piti bünözök.

    Te kurva élet ezek a barmok europa-közepére bevonzák a világ összes csucs bünözéjét. Budapest rosszabb lesz mint Demján Montenegroja.

 2. Kazárok a kazárok ellen. szerint:

  Miközben a tek november 11-én lerohan egy 65éves férfités 68éves feleségét,és
  3és fél éves unokájukat Baracson.
  Addig Orbán Viktor szomszédja a világ egyik legjobban keresett terroristája.

  Mia kurva élet folyik Budapesten?

  • vitorla123 szerint:

   Pedig egyszerű!A szélső jobb félti a jobboldal hatalmát és merényletre készült Orbán ellen.Rendőr sérültek és halott is van.De lehet,hogy halottak is.Nem a baloldal a merénylő,hanem a jobboldal!Az ész megáll és ácsorog!

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Úristen!
    Kezdek aggódni a Munkáspárt “mentális egészségéért.”
    Vitorla pontosíts kérlek!

    Orbánék által generált önhisztéria az egész igazolva próbálva azt, hogy a JOBBIK “meg akarja dönteni a fennálló demokratikus rendszert.”

    Ez kb így helyes megfogalmazás – Te meg összekevered itt jobboldal-szélsőjobboldal-baloldal féle “instantlevesedet”.

    Ne állj már be sokadik hülyének az Orbánék táborába!

    • "Szélsőjobb" :D szerint:

     Logikai levezetésednek kb annyi volt az értelme Vitorla, mint itt alább Halász József Fideszes szóvivő offshoreozásának. – szegénykém az is belekeveredett. 🙂

     https://youtu.be/KZurRSTSvK4

    • vitorla123 szerint:

     Kösz a kiigazítást.Ugy van!.Vagy úgy látszik!Azt sejtem,hogy ez szélesebb kör mint a JOBBIK.Ez csak sejtem mint macska az esőt!Hogy a FIDESZ felbomlana és a JOBBIK -al együtt alakulna új formáció az nem kizárt.Orbánt a jobboldalon is gyűlölik!Félnek tőle ezért akarták megölni!Már a parlamentbe is golyóálló mellénybe van!Látszik a felvételeken.

     • "Szélsőjobb" :D szerint:

      Nem bomlik fel a Fidesz, legfeljebb “átalakul”, de lényegében változni nem fog. Orbán ha bukik a legvalószínűsíthetőbben Lázár János fog a helyébe lépni.
      A Fidesz és a JOBBIK “katyvaszából soha a büdös életben nem fog új “pártformáció” megalakulni.
      Szélesebbek és mélyebbek ott már a lövészárkok mint mondjuk a Munkáspárt és a Fidesz között.

      Egy esetleges koalíció pedig a JOBBIK és a Fidesz között már elvi szinten is elképzelhetetlen.

      Ölik egymást ahol érik: A JOBBIK többé-kevésbé tényekkel kooperál Orbánék gazemberségeit illetően, míg a Fidesz csupa hazugsággal.
      Mondok még valamit: Ha ezek ketten kinyírják egymást, nem lesz nevető harmadik!
      Az MSZP, vagy a Gyurcsány féle DK bármiféle módon történő hatalomra jutása esetén itt lángolni fog az ország. Egyedüli közös a Fideszben és a JOBBIK-ban, hogy őket mindkét tábor egyformán utálja.

      2018-ban két narratíva maradt: Vagy a Fidesz, vagy a JOBBIK. Ki ki döntse el, hogy szerinte melyik vinné előbbre az ország sorsát.

      Az álmodozásokat meg tegyük félre, mert proletárforradalom itt már a büdös életben sem lesz!

      Amúgy ismerve a JOBBIK programját, még az hasonlít az összes többi közül legjobban a Kádári szociális programokhoz, több-kevesebb sikerrel átültetve, igazítva a jelenkor kihívásaihoz.

      Tehát döntsön ki-ki saját belátása és józan esze (ha van még neki) szerint.

     • vitorla123 szerint:

      A tulajdonviszonyok változása nélkül nem lehet a neo-Kádári vonalat megcsinálni.Megígérni meg lehet,de teljesíteni nem!Ha mindenki mindenki ellen termel és kereskedik nincs hatékonyság!Az áruk fele,beleértve a munkaerőt is eladhatatlan Földbolygó összesen-be. Ez ennyire egyszerű.A béremelésekkel egyébként a Munkáspárt programja irányába húz a FIDESZ! “Biztos jövedelmet!” Csak megcsinálni nem tudják!Sőt Trump is ezt akarja és a munkásokról beszél!Mondom az ész megáll és ácsorog!Balról előz minket a jobboldal!

     • Emeric szerint:

      Vitorla, szélsőjobb, nincs mit tenni. Be kell tólni a munkáspártot a parlamentbe. Az, hogy szavakban a fidesz is munkáspárti programmal nyert, az nem jelent mást, mint hogy igen is munkáspárti programra, valóban kommunista változásra vágyik a nép.

      Fel kell őket világosítani, hogy csak a munkáspárttal lehet megvalósítani.

     • "Szélsőjobb" :D szerint:

      Emeric
      Hidd el,szerintem a JOBBIK örülne e legjobban egy Munkáspártnak a parlamentbe jutásához. Sokkal jobban, mint mondjuk egy LMP, DK, vagy más szarzsák formációknak ott.
      Viszont maradjunk a realitás talaján.
      A Munkáspárt addig nem jut be a hatalomba (by Parlament), míg a Kun Béla, Szamuely, Rákosi, Sztálin, Lenin “örökséggel” (by dicsőítésükkel) nem szakít.
      Ezek a múlt árnyai mostani divatos szóhasználattal élve: “nem eladható termékek”.
      Az internacionalizmust sem fogjátok letolni az emberek torkán, mert azt meg a jelenlegi globalizmussal definiálják.
      Az ellenkezőjéről meg a büdös életbe sem tudjátok meggyőzni az embereket.
      Legyetek azok, ami a nevetekben is szerepel, a munkások pártja, mindenféle izmus nélkül.
      Ami “termék párosítható” még ehhez az a nemzeti érzelmek “húrjainak pengetése”, egy kis irredentizmussal párosítva.
      A Vitorla össz-államosítási vágyait meg tegyétek félre, arról mondjatok le. Különben lebonthatatlan és megmászhatatlan kőfalakba ütköztök – akárcsak eddig. Az emberek, mégha nyűg is nekik, akkor sem fognak lemondani a kínkeservesen összeguberált édeskevesükről.
      Nem fogjátok őket meggyőzni erről soha. Ha továbbra is ezen lovagoltok, nagyobb rablónak fognak benneteket tartani mint Orbánékat. – Jelenlegi helyzetetek is ezt mutatja.
      A stratégiai ágazatok állami kézbe vételét, vagy szigorúbb kontroll alatti tartása az OK.
      De ha mindenáron államosítani akartok egy darab is jól vagy kevésbé jól menő családi céget akkor ne is álmodjatok, hogy valaha is a hatalom közelébe tudtok szagolni.
      Az embereknek meg kell hagyni az előbbrejutás, a fejlődés, az egyéni gyarapodás lehetőségét, sőt ösztönözni, segíteni kell őket ebben.
      Gazdag állampolgárokkal (széles spektumú tehetős középréteg) nincs szegény állam.
      Ez az én meglátásom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.