A Nagy Döbrögi Trükk: Én ott se vaútam…!

Pont ennyit ér Orbán szava: semmit

rad

Még ez év végéig megszűnik a letelepedési kötvény – közölte nagy mellénnyel Lázár János hetekkel ezelőtt. Még Vona Gábort is leszólta, mondván: ezt megígérte Orbán Viktor is, és akinek a miniszterelnök szava kevés, az menthetetlen. Most már látjuk, mennyit ér pontosan az orbáni szó.

A letelepedési kötvények rendszere az intézményesített, országgyűlési felhatalmazással folyó lopás tipikus esete. Rogán Antal gazdasági bizottsági elnökként haveri off-shore érdekeltségeknek kijátszotta az árusítás jogát – a cégek pedig 100 milliárdos haszonnal értékesítenek államkötvényeket.
A Jobbik politikai akciója persze alapvetően független volt a rogáni tolvajtempótól – egyszerűen keresni kellett egy indokot, amiért meg akarják magukat különböztetni a Fidesztől. Épp a kötvényüzelmek estek kézre, ennél nem bonyolultabb az ellenzéki logika.
A kormányzati reakció már érdekesebb: bár nem engedtek a jobbikos zsarolásnak, azt mégis jelezték, hogy a ráfizetéses ügyet, amely messziről bűzlik a korrupciótól, maguk is megszüntetésre méltónak tartják. Orbán maga mondta a parlamentben, hogy felülvizsgálják a rendszert és kivezetik az államadósság finanszírozásából.
Erre fel Lázár János nagy mellénnyel tromfolt: még idén megszűnnek e kötvények, hisz ezt maga a miniszterelnök mondta.
Az igazság: a parlament kedden tartja idei utolsó ülését. A kormány nem nyújtott be olyan törvénymódosítást, amely beszüntetné a kötvények – még egyszer: a magyar állam számára ráfizetéses – forgalmazását. Más módja pedig jelenleg (még) nincs egy hatályos törvény felülírásának. Magyarul: ebben az évben biztos, hogy nem szűnik meg a letelepedési kötvény, bármit is mondott Orbán vagy Lázár.
Vagyis az egész nem volt más, mint porhintés, olcsó hazudozás. Legalább újra pontosan kiderült, mennyire is érdemes adni Orbán vagy emberei szavára.
(b1)
Bal-Rad komm: “…Most már látjuk, mennyit ér pontosan az orbáni szó…”
-PONTOSAN ITT VAN A DÖBRÖGI-CSAPDA LÉNYEGE!
Mert MIT IS MONDOTT Döbrögi Vonának? Mit is jelentett be a parlamentben?
A parlamentben bejelentette, hogy “…felülvizsgálják a rendszert és kivezetik az államadósság finanszírozásából…”
-Mit mondott Vonának? Hogy az IDÉN VÉGET VETNEK A KÖTVÉNYBIZNISZNEK? Miért kételkednénk Vona szavaiban. Miszerint NEKI!-NÉGYSZEMKÖZT!-ezt mondta! NÉGYSZEMKÖZT!
Vonán kívül ezt senki nem hallhatta! Sok fül hallatára CSAK AZT MONDTA, hogy MAJD…
Hogy a Lézerjani beindult? Hát az a Lézerjani!-és nem Döbrögi!
Vegyük tudomásul: KÉNYES DOLGOKHOZ DÖBRÖGI EDDIG MÉG NEM ADTA A NEVÉT! Mamelukjai, fogdmegjei intéztek/intéznek mindent!
Egy hidegen számító Keresztapa jól fizetett katonái. Akik amúgy csak morzsákhoz jutnak a Keresztapa asztala alatt! De vagy szolgálnak a morzsákért, vagy megdöglenek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Nagy Döbrögi Trükk: Én ott se vaútam…! bejegyzéshez 37 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  “Orbán egy geci!”

 2. Paul Aradi szerint:

  A tartalom jó ADMIN de a stílussal valamit kezdeni kell! Gimnazista fiataloknak mutattalak be benneteket és a stílus miatt elriadtak! Dobbal, és zsidózással, -ami a nem több mint a ló másik oldala, a fasisztákkal való bratyi baloldali hangon-, talán érdemes volna valamit kezdenetek. Az más kérdés, amikor történelmi ítéletet kell megfogalmazni, de ne valódi baloldaliság elriasztásával!

  Stílustalanság, a közönségesség, soha nem lehet az igazság hangja!

  • Emeric szerint:

   Kezdenünk? Nekünk vagy adminnak? Hiszen ide ír boldog-boldogtalan aki csak akar. Leginkább a jobbszéli kommentszekciókból kiszorultak jönnek ide önkielégülni.

   • Illuminátus 2017 szerint:

    Nyakig jártok a szarban a lopásban hazugságban csalásban.
    Azt a stilus a lényeg?
    Mi több országban trollkodunk.

    De Magyarországhoz pont ez az alpáristilus valo.
    Majd ha nem loptok csaltok hazudtok, akkor majd beszélhetünk
    a stilusrol.

    Emésztö gödörbe stilus?
    Ez nem a Millánoi skála hülyegyerek. 🙂
    Budapest=kazárok=lopás=csalás=pöcegödör
    Nektek stilus? 🙂

   • Szélsőbal szerint:

    Admin eredeti stílusa miatt jönnek ide. A cigánytenyészet, ribancozás például nem jellemzően baloldali kifejezések. Nem meglepő, hogy Elvtársők nem is kommentálják már az oldalt. Szibériázásra mit lehet mondani? Egyre kevesebben követik az oldalt.

    • Emeric szerint:

     Szibériázás = fáradt gőz.

     Most komolyan, szerintem nem olyan hülye akád Putyin vagy akármelyik orosz hogy oda vitethessük a népkirabló burzsoáziát és politikai kiszolgálóikat, ot nyissunk fegyházkomplexumot…

     Másrészt, azokra a disznóságokra semmi szükség, amiket a ii. Vh utáni időkben csináltak. A revans csúnya dolog elvtársak.

 3. zz szerint:

  Kedves esetleg megbetegedő honfitársaim !

  Azt tudtátok a táppénz első 15 napja 70 százaléka a bérnek utána 60 százalék persze a ha nem rúgnak ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  És kaptok nulla ellátást !!

 4. Tovaris szerint:

  Kénytelen vagyok felszólitani a lap szerkesztőit, hogy sürgősen hagyjanak fel az antiszemita és cigányellenes stílussal, a valcmanozással, mert ez nem kommunista terminológia.
  Nem tudom, mi szükség van erre a kurucinfóra hajazó stílusra, amely teljesen ellehetetlenítette annak idején a “kommunista.net” c. honlapot is.
  A kommunista elvek nem nemzeti elvek, hanem nemzetköziek. Ettől még lehet egy kommunista is jó hazafi – sőt, jó internacionalista is csak az lehet, aki saját hazáját is szereti.
  A haza nem azonos a rendszerrel.

  • Emeric szerint:

   +1, bár én is bűnös vagyok a szibériázással. Ami nekem csak egy kis hangulatcsináló, remélem orbánéknak hidegrázó, bár értem a probléma lényegét.

   • Tovaris szerint:

    Járt már Szibériában?

    • Emeric szerint:

     Nem, de recsken igen.

     Valamint voltam tanyán a kiskunságban egy télen át… voltak kemény minuszok (szigetelés földház, fűtőanyag kevés), el tudom képzelni milyen lehet szibériában.

     Egyik dédapám anno megtapasztalta a szovjet nép vendégszeretetét, az ötvenes években tért haza hadifogságból.

    • Emeric szerint:

     A komoly véleményem az, hogy amit és ahogy ott csináltak, azt nem szabad megismételnünk.

     Egyrészt mert puszta revans volt. Semmi köze a szocialista eszméhez, amolyan vöröscsillagos szent inkvizíció.

     Másrészt mert “több mint bűn, hiba” (Phoenix után szabadon) volt. Egy rakás ember aki értelmesen is tehetett volna a szocializmus jövőjéért, megtöretett egy iszonyú fagyos, éhezéssel, gyötrelemmel és bántalmazásokkal teli, de leginkább értelmetlen munkával eltelt hosszú éveken át.

     Ennek ellenére is gondolom, hogy igenis legyen kőtörős meló. Ugyanúgy ahogy van gyodagyártós fegyház. Mert igenis lehet normálisan csinálni. De legyen a betáborozottnak érdekében a munka. Legyen ez amolyan kiváltság, legyen ennek is becsülete, és megbecsülése egy cellában unatkozó életmódhoz képest. Egyes bűnök esetén akár büntetési időt is lehessen vele kiváltani. Ugyanis rengeteg építési hulladékot kellene újrahasznosítani, apróra zúzni, és még csomó ilyen dolog van, amivel rengeteg ember egy kicsi részben ha jóvá nem is, de valamivel jobbá tehetné azt, amit csinált.

     Igen, nem túl marxista-leninista, inkább csak olyan fairség-érzet.

  • akárki szerint:

   tovaris- mint a nemzetközi bankár stb….

  • Havasi Gáspár szerint:

   TOVARIS!, és mindezt a gyarmatosító hatalom melyik erőszakszerve nevében?
   Bizony helytelen a kazárokat szemitázni(hiszen nem is azok), szegény romákat pedig ijesztgetni, miközben végzik áldott magyarellenes tevékenységüket. Még ijedtükben kicsorbul a késük.

   Legyünk internacionalisták, azaz globalisták. Szeressük a leigázókat, magyarokat legyilkolókat, természetesen önként tartsuk oda a fejünket a muszlimoknak, mert a Rothschildok, Rockefellerek, Bilderbergek, és testvéreik ezt várják el tőlünk, mind a kommunista, mind a kapitalista eszmék nevében. Persze részükről ez jogos, hiszen ezen eszméket ők vitték és viszik diadalra.
   Magyarországon büdös magyarozni kell, azt meg is tapsolja a hatalom.
   Tessék más jelzőket használni: pl: mindenhol otthon születetettek, indiai kerekezők, a végtelen tajga üdülője, stb.
   Úgy látom a kommunista.net egy kövület darabja itt kezd éledezni. Nemsokára jogászok, közgazdászok fogják osztani az intelmeket, meg az osztályzatokat, meg egyetemi és főiskolai tanárok, akik persze internacionalista hazafiak, bár szemük gyakran Jeruzsálemre meg a dohány utcára vetődik.
   Az az érzésem, hogy ezt az oldalt a magyarok fogják elhagyni.
   Ebben a tartományban mely az USA-ban, és valószínűleg London City- ben is csak egy cégbejegyzés, vannak szemitákat és romákat védő törvények, meg magyarokat megszorító, üldöző törvények. Ez „Magyarország”- ahol a magyar fasiszta, náci és terrorista, a magyart leigázók és gyilkolók pedig demokraták, jótevők, és főleg üldözöttek, ezért jár is nekik minden
   , amit ez a nép létrehoz.
   És még van aki csodálkozik, hogy a baloldaliság még a legnyomorultabbak szemében is csak egy pokoli látomás?

   • Tovaris szerint:

    Ne haragudjon, de Önnel nem óhajtok vitát nyitni.
    Amit elmondtam, ahhoz ragaszkodom.
    Majd mindenki megítéli saját maga, melyik álláspontot tartja a sajátjához közelinek.

    • vitorla123 szerint:

     Már a Kommunisták Magyarországi Pártja szerkesztőit is sikerűlt meggyőzni Kínai támogatással hogy az első oldalon ott van:Baloldali és nemzeti!Tulajdonképpen Sztálin után szabadon.A lényege,hogy minden kommunista az anyanyelvén lehet internacionalista.És itt mi továbbra is az internetező öregek és fiatalok kommunista oldala akarunk lenni.Bár a szerkesztők közűl talán egyedül vagyok a párt tagja.Még rosszalást is kapok néha Tovarissal egyetértve.De az idő és a változások minket igazolnak.A párt lassan harácsoló ellenes párttá szerveződik.Nemzetivé és baloldalivá.És az a lényeg,aki egyetért ezzel,jöjön és csinálja.Nem könnyű!Napi 6 óra!Higgyétek el ki fog alakulni.A filozófia a filozófusok dolga.

     • Emeric szerint:

      Nyugi Vitorla, Admin is párttag, sőt nem is akármennyire.

   • Fergeteg szerint:

    “Úgy látom a kommunista.net egy kövület darabja itt kezd éledezni. Nemsokára jogászok, közgazdászok fogják osztani az intelmeket, meg az osztályzatokat, meg egyetemi és főiskolai tanárok, akik persze internacionalista hazafiak, bár szemük gyakran Jeruzsálemre meg a dohány utcára vetődik.”
    Ez a veszély nem fenyeget. Megvan nekik a saját körük, egy hétig sem bírnák itt.
    ” Az az érzésem, hogy ezt az oldalt a magyarok fogják elhagyni.”
    Én maradok, amíg tehetem, és amíg Admin lesz az úr. Ha a helyét – ne adja az ég! – esetleg átveszi valaki, aki bőszen fasisztázni kezd mindenre, akkor látogatásaimnak vége szakad.

    • Emeric szerint:

     Kommnetről jöttem vagy két hónapja, remekül érzem magam.

     • Fergeteg szerint:

      Jogász, közgazdász, netán főiskolai vagy egyetemi tanár vagy a kommunista.net-ről? Úgy tudom, programozást tanulsz. Egyébként örülök neked, szerintem megférünk. Japánból még a szibériai táborokat is könnyebben ellenőrizheted majd. 🙂

 5. Istvan szerint:

  Admin!
  Nincs támadás alatt a rendszered?!
  Kezdtem begépelni egy hsz-t,és mire kiderülhetett a tartalma elugrott anélkül,hogy bármihez hozzányúltam volna!A múlt héten lekapcsolták az IP címemet,úgy látszik bekövetkezett az az aljasság,ami kiszivárgott,hogy a fidesz,meg még…. figyeli a tartalmakat,és kitörli a neki nem tetszőket!(?)
  Na,tovább!
  Egyébként nem olyan egyszerű a fenti kérdés!Ugyanis ,ha pl. védelmembe veszem a szocialista múltat,vagy a baloldali eszméket,akkor egyből ugranak az itt,és mindenhol jelen levő trollok!Példa erre “szélsőjobb” troll esete,aki a múltkor ,érvek és vita helyett egyszerűen lehülyézett,mikor a kis,és középvállalkozók függőségéről,,kényszeres,vagy éppen önszántukból űzött ténzkedését,a fidesztől valófüggőségét,amikor fidesz szolgalelkű kiszolgálóinak mondtam őket!
  Nem tudott rá mit mondani,csak azt,hogy ilyen hülyeséggel nem vitatkozik!
  Pedig kellett volna,mivel ezt a vidéket sajnálatomra,elég jól ismerem,és azt is,hogy erre a rétegre nem lehet számítani semmiféle reform,rendszerváltás kérdésében!
  Cigányozás,zsidózás,az csak levezető gyakorlat,jelentősége itt nincs,csak ballasztként van itt jelen,mikor már nincs miről beszélni!!
  Tovarisnak igaza van,de ezt még fel kellene ismerni!De ,egyenlőre,egyik témára sincs megoldás!Sajnos!

  Admin:

  Tegnap magam is válaszolni akartam egy kommentelőnek!-reklám ügyben. Úgy el szállt, mint a sóhaj! Vannak itt furcsa történések!

  • veres szerint:

   Mindenki Fidesz kiszolgáló, mindenki fizetett troll, mindenkit a Soros fizet, mindenki szembejön az autópályán, mindenki hülye…. 🙂 Vagy?

 6. Istvan szerint:

  Veres!
  Nem túloztam el semmit!Fidesz-rajongók,fidesz-nyaloncok,kényszeres támogatók éppen annyian vannak,hogy a teljesen széttagolt,elnyomott,semmibe vett kizsákmányoltak érdekeinek érvényesítését, a fidesz hatalmon tartását támogassák,sikerrel!

 7. Tovaris szerint:

  Minden honlapot figyelnek, nyugodjunk meg. Azaz ne nyugodjunk bele, csak vegyük tudomásul. Nem csak a “nemzetthbiztonság”, hanem a különféle hírszerző ügynökségek is. Nyilván, nem a “nagy testvér” elképzelései szerint, hanem kulcsszavakra “buknak rá” – s ha érdektelen elengedik.
  Mikor szkájpolok, mindig bemondom: Hülye, aki hallgatózik!
  Időnként nem árt megnézni, hogy van-e valamilyen kémprogram a gépen. Távolról bekacsolható a kamera és a mikrofon is. A laptopba beépített kamerát egy fekete szigetelőszalaggal lefedtem, ha kell, leveszem. A mikrofon csatlakozóba (rózsaszínű dugó) pedig bedugok egy ugyanolyan “jack” dugót, ami nincs bekötve. Ez kikapcsolja a beépített mikrofont, de hangjelet nem ad a bemenetre.
  Éppen elég, ha e-mail-eket, meg a böngészést ellenőrzik – azt nem tudjuk kivédeni. A fontos számítógépem, amin dolgozom, az nincs rákötve az internetre.

 8. Tovaris szerint:

  Hazafiság: a haza szeretete, „egyike a legmélyebb érzéseknek, mely elkülönült hazák évszázados és évezredes fennállása során gyökeresedett meg” (Lenin művei). A hazafiság nem valamiféle titokzatos „nemzeti szellemből” vagy „faji lélekből” fakad, mint ahogy a polgári szociológusok állítják, hanem meghatározott társadalmi-gazdasági viszonyokból. A hazafiság történelmi jelenség, amelynek konkrét tartalma a különböző korokban változó. A hazafiság mint a társadalmi tudat egyik eleme, különösen nagy jelentőségre tett szert a fejlődő kapitalizmus korában, a nemzetek és a nemzeti államok kialakulásával kapcsolatban. Az osztályellentétek további fejlődése és kiéleződése során azonban egyre nyilvánvalóbbá vált a burzsoá hazafiság hamis és képmutató jellege. A burzsoázia a haza érdekeinek fölébe helyezi a profitot és a „világ tőkései szövetségének védelmét a dolgozókkal szemben” (Lenin művei). A nemzeti érdekek igazi hordozója csakis az az osztály lehet, amely a társadalmi fejlődés haladó tendenciáját képviseli. A tőkés társadalomban a dolgozók, elsősorban a proletariátus ilyen osztály. Habár a proletariátusnak a kapitalizmusban nincs és nem is lehet igazi hazája, miközben a társadalom forradalmi átalakításáért és a szocializmus felépítéséért harcol, egyben országa s az egész nép legmélyebb nemzeti érdekeit képviseli. A hazaszeretet csak a szocialista forradalom eredményeként fonódik össze – a munkásosztály vezette dolgozók által létrehozott – új társadalmi rend, új állam iránti odaadó hűséggel. A dolgozóknak első ízben van igazán hazájuk. Ezen az alapon fejlődik ki az új szocialista hazafiság, amely a szocialista társadalom egyik mozgatóereje. A szocialista hazafiság szorosan összefonódik a proletár internacionalizmussal és kizárja mind a nacionalizmust, mind a kozmopolitizmust.

  Azt hiszem, ez pontosabban fejezi ki a hazafiságot, mint az én néhány mondatos megjegyzésem.

 9. Tovaris szerint:

  Proletár Internacionalizmus: a világ proletárjainak és dolgozóinak nemzetközi szolidaritását kifejező ideológia, a munkásosztálynak és pártjának egyik alapvető ideológiai elve. A proletár internacionalizmus gondolatát első ízben Marx és Engels vetették fel „A Kommunista Párt Kiáltványa”-ban, melyben kifejtették, hogy a világ proletárjainak közös érdeke a kapitalista iga alóli felszabadulásáért vívott harc. A proletár internacionalizmus lényegét a „Világ proletárjai, egyesüljetek” jelszó fejezi ki. Az egyes nemzetek munkásosztálya nem hagyhatja figyelmen kívül más nemzetek proletariátusának harcát, hiszen nemcsak saját országának burzsoáziája, hanem a többi országok burzsoáziája is ellensége. Ebből fakad az egész nemzetközi proletariátus alapvető érdekközössége. A proletár internacionalizmusban szervesen összefonódik a proletariátus hazaszeretete, az a törekvés, hogy országát az osztályelnyomástól és mindenféle elnyomástól szabaddá tegye, más országok dolgozói a békéért, demokráciáért és szocializmusért vívott harcának támogatásával. A proletár internacionalizmustól távol áll bármely más nemzet lebecsülése, hiszen minden nemzet hozzájárul a világ anyagi és szellemi kultúrájának fejlesztéséhez. A Nagy Októberi Szocialista Forradalom és a szocializmus győzelme a Szovjetunióban meggyengítette az imperializmus világrendszerét, aláásta alapjait és nagy segítséget nyújtott a nemzetközi proletariátusnak igazságos harcához; ugyanakkor a proletár internacionalizmus elve nyilvánul meg abban a támogatásban is, amelyet a nemzetközi munkásosztály nyújtott a fiatal Szovjetköztársaságnak. A nemzeti kérdés megoldása a Szovjetunióban és a többi szocialista országban, valamint új típusú, a népek barátságára épülő sok nemzetiségű államok létrehozása, szintén a proletár internacionalizmus eszméjének megvalósulása. A szocialista világrendszer létrejöttével a proletár internacionalizmus tartalma még tovább bővült. A proletár internacionalizmus egyik konkrét formája napjainkban a szocialista világrendszer országainak barátsága és kölcsönös segítsége. A proletár internacionalizmus legfőbb követelményei: az egész szocialista tábor biztonságának védelme, a békeharc, a gazdaságilag elmaradott országok népeinek támogatása nemzeti gazdaságuk és kultúrájuk fejlesztése érdekében. A proletár internacionalizmus szorosan összefügg a szocialista hazafisággal, a szocializmus és a szocialista világrendszer iránti odaadó hűséggel. A kommunizmus építése a Szovjetunióban a szovjet nép nagy nemzetközi feladata, amely egyben az egész szocialista világrendszer, a nemzetközi proletariátus, az egész emberiség érdeke is. a jelenlegi körülmények között a proletár internacionalizmus elve kíméletlen harcot követel a nemzeti elszigetelődés, a kozmopolitizmus mindenfajta megnyilvánulása ellen, a kommunista és munkáspártok egységének határozott védelméért.

 10. Tovaris szerint:

  Ugyan, most ideiglenesen nincs szocialista világrendszer, csak néhány hősiesen küzdő szocialista berendezkedés felé hajló ország, de egy új szocializmus csak a fentiek szerint, azok átértékelésével, ill. a kor szellemének való továbbfejlesztésével képzelhető el.

  • vitorla123 szerint:

   Nincs vita!Ez igy volt! A társadalmi mozgás már más dimenzióba van.Ugyanis a kommunista rendszereket elárulták,a lakosság munkahelyeit megszüntették felszámolták.Gyakorlatilag megszűnt a szervezett munkásosztály.De talán a munkásosztály is.AS kolhozokat felsazámolták,megszünt a mezógazdasági munkás osztáűly is.Egyetzlen szervező bázis maradt:az internet.Itt azonos anynyelvűeket lehet könnyen szervezni,de még nem eléggé elterjedt,nem mindenki tudja használni.Ugyanakkor nemzetközi is egy kattintással (fordítás) bármely nyelvről le tudom fordítani érthetően a közleményt.Hazafiasság nélkül nincs kommunista párt.Csak a burzsoázia nemzetközi.Velük szemben nemzeti alapon lehet ellenállni.Még az is nehezen szervezhető.Itt a példa csökken a Bal-Rad olvasottsága.Pedig itt jobboldali és baloldali magyarok nézetei ütköznek.Ki is jön:magyar vagyok,és proli!í.Ilyen érdekeim vannak!Mint magyr prolinak elopták az életem.12 órát dolgozom 1/4 fizetésért mint Londopnban.Ezen akarunk változtatni.És köszönöm azoknak akik Londonban is minket olvasnak!

 11. Havasi Gáspár szerint:

  ” Kénytelen vagyok felszólítani a lap szerkesztőit, hogy sürgősen hagyjanak fel az antiszemita és cigányellenes stílussal, a valcmanozással, mert ez nem kommunista terminológia.”

  Én nem is vitatkozom, hanem véleményt nyilvánítok, és rámutatok a hamis igazságokra, mert az elő valóság, ideológiákkal szemben maga az igazság.
  A fenti mondata valami felsőbbrendűségi érézs megnyilvánulása. Milyen jogon szólít fel itt bárkit is bármire? Ön lenne itt a kijelölt cenzor?
  Ráadásul mi a valcmanozás? Valcman Porosenkóra gondol Washington ügynökére, az új galíciai birodalom vezérére – őt védi?
  Az ilyen merev és álbaloldali gondolkodás, mint az Öné árt legtöbbet a baloldaliságnak.
  XIX. századi és XX. század eleji ideológiák, gondolkodásmódok. Miért nem azt a részt idézi, ahol Marx elmeséli, hogy hol kellene először létrejönni a szocialista mozgalmaknak – csak nem a legfejlettebb országokban? Nem, mert a cionizmus érdeke mást diktált, ezért egy elmaradott nagyhatalom területén Lenin lelki állapotát kihasználva hozzák létre azt a társadalmi rendszert, amire még majd 100 évet kellet volna várni. Mellé tesznek egy világháborút, meg még egyet és Trianont, egy Tanácsköztársaságot, a németországi spartakistákat és megkezdődik Európa elpusztítása. Egyben elvetél a létező szocializmus is. Ezért dolgoznak Ön és társai oly lelkesen a merev, ráadásul eltorzított ideológia fenntartásán, mert így az emberek végleg elfordulnak attól, ami értük lenne. Most próbálkoznak az iszlám ránk szabadításával. Megy a sok irányú agymosás.

  “,A proletár internacionalizmus egyik konkrét formája napjainkban a szocialista világrendszer országainak barátsága és kölcsönös segítsége.”

  Na ez most hol van, és hol volt, amikor jött a rendszerváltás. Hol volt az élcsapat? Hol voltak a népi milíciák? A Pártok és Kormányok élcsapatainak az élcsapatai ( Központi Bizottságok, kormányok) vidáman eladták azt az ideológiát, melyet oly lelkesen vertek az emberekbe értelmetlen szemináriumok tömegén keresztül, velük a nemzetet is eladva, mert ők voltak a belső ügynökök. A marxizmus által áldott hatalmas osztályöntudattal rendelkező osztályok pedig lelkesen rohantak a saját szakadékuk felé. A proletár internacionalizmust pedig globalizmussá alakították. Ami nem is különös, hiszen ezeknek az árulóknak egyik nemzethez sem volt semmi közük.
  Persze maradjunk az internacionalizmusnál. Az EU mindenhol otthon született vezetői is ezt hirdetik, ránk szabadítva az IÁ-t menekülteknek álcázva.
  A kommunizmus építése a SZU-ban pedig végeredményül kapitalizmust és milliárdos Putyinokat szült.
  Hány millió ember is halt meg ezért?
  A hazafiság nemzeti, és Európa népeinek nemzeti alapon kell felszabadítania magát. Ha csak itt körbe nézek a szomszédokban, mindenki vicsorog ránk.

  Közösködjünk a szlovákokkal, románokkal, akik át akarják vágni a torkunkat, vagy a sógorokkal, akik a mi vérünkön híztak és maradtak fenn? Vagy a nemhiába születettjeinkkel, akik jó nomád módjára élősködnek rajtunk? Na , azért mi magyarok ilyen hülyék nem vagyunk. Nem megyünk hamis próféták után. Harcolni sem fogunk , mert még nincs itt az ideje, és nem visszük romlásba a maradék nemzetet. Mert a nemzet egy rassz, és nem ömlesztett, szedett-vedett polgárok gyülekezete.
  Mivel a baloldal képtelen a hibás beidegződésektől megszabadulni, ezért ezt valószínűleg a jobboldali ( ma néppártok) populistának titulált mozgalmak fogják végrehajtani, ami azt eredményezi, hogy a kapitalizmus nemzetivé fog válni, de marad mint kizsákmányoló társadalom. . Na erre lehet majd nemzeti baloldali mozgalmat építeni, ha egyáltalán lesz ilyen.
  Mert ha hívatlan prókátorok fogják végig hirdetni az igét, süket fülekre fog találni.

 12. Szaszi szerint:

  Havasi Gáspár észnél van.Nem kicsit,nagyon.
  +1.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.