Kilencvenezres mamuszért tolonganak a pesti aranyifjak

Valami Kanye West nevezetű néger zenebohóc fusiban szokott összefércelni valami lábbelikhez meg gúnyákhoz hasonlító holmikat. Ezekben szokott rángatózni-mondják-a színpadon, mintha éppen a 380 Voltos konnektorba pisilne. Akik meg alant csápolnak neki, megőrülnek a mamuszaiért meg a rajta csüngő cafrangokért.

Namost ez a Kanye West nevű bazári majom azt csinálja, hogy ha látja hogy valami rajta lévő csiricsáré tetszik a nála nem kevésbé majom természetűeknek, elkezdi gyártatni. Aztán aranyárban kínálja. Mint ezt a-állítólag-világítós talpú dorkót.

Amiért Pesten sorban álltak a majmócák. Hogy hozzájuthassanak potom kilencvenezer forintért egy pár ilyen reppermamuszhoz. (Eszküszünk Ötzi inkább megette volna, mert azt nem gondolta volna, hogy lábbeliről van szó!)

Szóval kilencvenezerért juthatott hozzá a nép, amely képes volt fölkelni hajnali tízkor, hogy a déli boltnyitásra odaérjen. Meg hogy ma este már a bulinegyedben ezzel a lábán villoghasson. Voltak legalább százan, akik ott tolongtak a bolt bejárata előtt. A Blahán nincs olyan tömeg ételosztáskor!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kilencvenezres mamuszért tolonganak a pesti aranyifjak bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. János szerint:

  Ezek a rendszerváltó spermiumok gyerekei. Orbán gyerekek, Gyurcsány gyerekek, Pozsgai unokák, Széles gyárromboló Gábor gyerekek, Csányi Sándor gyerekek! Az elmeosztályon fognak fellépni vele. Tél van, síszezon, miért nem síelnek? Bár idén a síbohócokra rájárt a rúd, illetve a lavina! Lehet, hogy ezért vannak itthon? Akinek egy drogos majom példakép lehet, azon már nem segít semmi!!!

 2. Tovaris szerint:

  A “fogyasztói társadalom” a kapitalizmus elmebaja. Fogyasztásra ösztökél, minden áron, még ha sokaknak nincs is pénzük erre a sok értéktelen szarra.
  De mivel a vágy határtalan, irány a bűnözés. Meg kell szerezni a lóvét a szarra…
  Arról már nem szól a fáma, hogy utána mekkora a csalódás…de az ugye, szégyellni való dolog…

  • Kovács szerint:

   A fogyasztói társadalom a materializmus nevű elmebaj következménye.

   • Tovaris szerint:

    Ekkora baromságot már régen nem hallottam. Elmebaj meg valószínűleg az Ön fejében van.

    • Tovaris szerint:

     Nem tudom, érzékelte ennek a honlapnak a fejlécére kiírtak jelentőségét?
     Valószínűleg eltévedt, vagy direkt ide küldték destruálni…

     • Kovács szerint:

      Érzékeltem kedves, érzékeltem, mégpedig a valós értelme szerint.
      Tehát a hazug és félreérthető nemzeti helyett ami lehet zsidó meg mindenféle szemita – cigány söpredék is magyart.
      A radikális rendben lenne, de a balrad ténylegesen nagyon messze van a radikalizmustól, rendkívül felületes, felszínesen és egysíkúan fogja fel és interpretálja a jelenségeket, mint minden ideológia, ami materialista alapú.
      A baloldaliság pedig egy ebből következő rendkívül káros megosztó idiotizmus ( pont mint a jobboldaliság), mintha lenne bármi is a világon ( az egy Möbius szalagon kívül) ami egyoldalú lenne. A magam részéről jobban szeretem az épkézláb embereket és ideákat, de hát mindenkinek joga van a saját hülyeségében élvezkedni.

 3. Realista szerint:

  Lessz ez még rosszabb is. Iszonyat gyorsan romlik a társadalom mentális állapota. Kár olyan illuzorikus megfogalmazásokat használni a jövőben, hogy majd a nép ezt vagy azt fogja csinálni. Lószart. A nép nem fog semmit, egy iszonyat vékony kis politizáló réteg esetleg, de az is szépen megosztva. Úgyhogy semmi. A nagy tömegek lassan belesímulnak a retek klubbok, aranyvasárnapok, fekete péntekek, szulejmánok, celebek, bulvár hírek világába.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.