Naponta 47 magyart tettek földönfutóvá!

Közel 3500 magyar családot tettek az utcára tavaly

Képtalálat a következőre: „kilakoltatás-kép”

A kilakoltatási moratórium lejártával drasztikusan megnőtt a szám.

Csaknem 3500 kilakoltatás vagy birtokbaadás volt tavaly Magyarországon, ezerrel több, mint egy évvel korábban – közölte a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar csütörtökön. Adataik szerint 2016-ban összesen 3474 alkalommal került sor kilakoltatásra vagy birtokbaadásra, a legtöbb, ezer eset a második és harmadik negyedévben volt. Az első negyedév adatai ennél jóval alacsonyabbak a kilakoltatási moratórium miatt.
A legtöbb esetben ingatlan sikeres árverezését követő birtokbaadás volt, de jelentős a lakásügyben hozott határozat végrehajtása is.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: Közel 3500 MAGYAR CSALÁDOT-mintegy tizennégyezer magyar embert-tettek a bankok földönfutóvá tavaly!
MINDEN MUNKANAPON NEGYVENHÉT MAGYART NYOMORÍTOTTAK MEG EGY ÉLETRE!
Az idén ez a szám jóval magasabb lesz!
Megy ez egy darabig!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Naponta 47 magyart tettek földönfutóvá! bejegyzéshez 21 hozzászólás

 1. sándor67 szerint:

  MINDEN MUNKANAPON NEGYVENHÉT MAGYART NYOMORÍTOTTAK MEG EGY ÉLETRE

  admin, bennem az fel sem merül, hogy nem csak a bankok és a rendszer a felelős?
  hidd el, a kilakoltatottak nem véletlen jutottak erre a sorsra, téged vagy engem vagy tovaris barátunkat vagy ép TERMINATORUNKAT mééérnem lakoltassák ki???

 2. sándor67 szerint:

  a hozzáállásod pont olyan, mint amikor a hülyegyerek hazamegy a suliból, és a hülye szülő kérdi, hogy hányast kaptál, kettest, feleli a gyerek, erre a szülő, mert az a rohadt tanár……….stb stb, de meg kellene azt is nézni, hogy a gyerek tanult-e 🙂

 3. sándor67 szerint:

  vagy értelmeset vagy semmit, jaaa, hogy az értelem hiányzik Balázsból 😀 sory 😀

  • Balázs szerint:

   Sanyi.
   Látom hülye vagy.
   A jelenlegi bank rendszer nem más, mint legalizált nagyipari uzsora.
   Ehhez aszisztál Viktorunk is. Meg te is, a magad kis korlátolt, nyomorult módján.
   És nem….nem vagyok svájci frank “alapú” hitelkárosult, nem azért “nyavajgok”, mert a bank viszi a házat.
   Ha nem fogunk össze akkor maradunk lerabolt gyarmat.

   • Nagy szerint:

    És azt, h.ogy ez nagyipari uzs.ora akk.or is tudták mik.or felvették a hitelt. Miért mentek bele a nagyipari uzs.orába ?

  • Balázs szerint:

   A “sorry” két “r”, te kis értelmes.

  • Sándor69 szerint:

   sándor most már tényleg menj a jó büdös kurva anyádba te fideszes köcsög buzi gyerek. Dögölne meg az ilyen genetikai hulladék a kurva anyjával együtt aki a világra szarta ezt a sándor67 alatt kommentelgető buzi fideszes faszszopó kis gecit.

   • Smith szerint:

    “A magyar nyelv költői, gazdag, hangulatos, tele van lelkesedéssel, eréllyel, mindennemű költői célra alkalmatos, bátor, s mégis gyöngéd összhangzatos, dallamos és kifejezése tiszta.” (John Palgrave Simpson)

 4. Paul Aradi szerint:

  IGAZI MAGYAR ÉRTELEM, HUNGARICUM, HOGY MÁSOK BAJÁT NEM MEGÉRTJÜK, HANEM ÖRÜLÜNK! MILYEN EMBERTELENÜL SZEGÉNYES KÁRÖRÖM. AZ ILYEN KÁRÖRVENDŐNEK A SAJÁT CSALÁDJA IS VESZÉLYBEN VAN, HISZEN CSAK ÖNÖN MAGÁT SZERETI A SAJNÁLATRAMÉLTÓ!
  Ezért tart a gyarmatkapitalizmusban ez a nép.

  • Big szerint:

   +1

  • akárki szerint:

   paul aradinak,: nem tudom, de a környezetemben senki sem örül a más bajának. ez inkább a különleges születésűek sajátja . mint pl. paul aradi .a neve félig Magyarosan hangzik,de valójában idegen. feladata,hogy erkölcsileg züllesszen , és a saját népe tulajdonságait ragassza más népre, népekre.

 5. dunai janos szerint:

  a foldet 4 ha felett kozossegi tulajdonba kell venni esberbeadhatatlanul kotelezoen kozossegi megmuvelessel a legmagasabb szinten muvelni.4ha is csak főallasu megmuveles eseten

  • dunai janos szerint:

   es evi 6 milliard eurot allami ipari termeloberuhazasra az evi 55 milliard euro koruli allami bevetetbol.3 iparira -1mercedeszgyar 0,8milliard euro!!.masik 3 uj epitesu felhektaros portas 1 meter vastag vertfalas sajat energias ontozocsatornas portakra viztarozotengerek kozott 1 millio darabot a visszavett foldeken a duna tisza kőrösök kelet nyugati iranyu metszésében.Orbannak olimpiastol takarodni kell es a hazai ipart mezogazdasagot 100%-osan ujjaepitjuk.kapitalizmus nyet.a bankokat kamattalanitjuk.a lakossagi minden tipusu hitelt visszamenoleg is 1989-ig

   • dunai janos szerint:

    budapest felét harmadat kikoltoztetni es beerdositeni mert csak nyeli a penzt.a 19-edik szazadi szerkezetben a kozlekedes horribilis osszegeket visz.le kell allitani a toronyhazak épiteset is.Kamionforgalmat iranyvonatokra

    • dunai janos szerint:

     budapest felét harmadat kikoltoztetni es beerdositeni mert csak nyeli a penzt.a 19-edik szazadi szerkezetben a kozlekedes horribilis osszegeket visz.le kell allitani a toronyhazak épiteset is.Kamionforgalmat iranyvonatokra

     • vitorla123 szerint:

      Dunainak sok igazsága van!Sztálin módszereit a huszonegyedik században másként kell alkalmazni.Ez is igaz.Ugyan azt,csak másképpen.
      Én deviza károsult vagyok.Az egész családom az.Akkor nősültek,szerettek volna boldogan élni Magyarországon!Hát ez lehetetlen.Unokám már Londonban élnek.Sok devizahiteles sülők gyerekével.Magyarországnak nincs szüksége a lakosságára.Főleg,ha munkavállaló (Mert azok vörösfasiszták!El kell őket üldözni,vagy megölni.Megásatni a sírját és tarkón lőni cionista zsidó szokás szerint.) Ez nyilvánvaló!A cionisták nem tűrik az ellentmondást senkitől.
      Már nyilvános,hogy lejárt szavatosságú élelmiszereket forgalmaznak nálunk.Fel vannak háborodva.Amit a német kidobna azt Magyarba jó áron el lehet adni.Nem kell a megsemmisítésért fizetni. Nincs ipar,nincs mezőgazdaság.Enni meg kell!Szóval húzzanak haza Izraelbe ameddig szépen mondjuk!

 6. akárki szerint:

  vajon kik üldözik el különböző módszerekkel a Magyarokat a szülő földjükről.? nagy gyakorlatuk van ebben . már több helyen csinálták és csinálják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.