A kapitalizmus áldozatainal emléknapja

MERT VOLT ILYEN IS! CSEPELEN VOLT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: A BALOLDAL HÍREI | A közvetlen link.

A kapitalizmus áldozatainal emléknapja bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Nagy. szerint:

  0,4 % ?

  • olvasó szerint:

   Hát szar ügy ez, ha a munkások nem munkásnak érzik magukat.
   Ideje lenni valamit másképp cselekedni a párt körül, mert valahogy az itteni dicshimnuszokat a látható és mért társadalmi eredmények egyáltalán nem támasztják alá! Sajnos!?

   • vitorla123 szerint:

    10%-ig igazad van!Én nem az embereket hibáztatom!Mi nem végezzük jól a dolgunkat.A Bal-Rad és a Red-Help ezért alakult meg. Maradtunk 3-an az alapítók közül.Az emberekkel beszélgetni kell és tévedéseikre rámutatni.Ez nagyon nehéz.Könnyebb a másikat lehülyézni ész nélkül!És ez a pártomra is igaz.”Mert hülyék az emberek!”Mára minden választáson (időközin) elidűl a párt.Meg tudjuk oldani.Aki el megy szavazni ott a listán szerepel a Munkáspárt (A munkavállalók pártja) Aki munkavállaló,ha 7 órát vagy 5 órát akar dolgozni mert ez az érdeke csak erre a pártra szavazhatna.És ha hatalomra segítik a választók (amunkavállalók) akkor meg is valósítja.Mivel neki ez egy fillérjébe sem kerűl. Egy tövény javaslat és te 5 órát fogsz dolgozni.A minimál béred meg 200 ezer forint lesz Mindjárt más az ábra.A zöldséges zsidó becsukja a boltot és haza megy Izraelbe mert jobban jár.Nem zsidózni kell.Úgy mint Kádár!Bezárta az Izraeli nagykövetséget.Pont.

 2. stefimrich szerint:

  Kevesen hallgatják/hallgatták Thürmert!Úgy mentek el a platz mellett,mintha nem lett volna ott senki!
  De még mielőtt valamelyik fidesz-fan itt elkezdené mondani,hogy kevés hitele van a MP-nek,ez nem így van!Az embereknek van kevés hitelük,és a becsapottak szégyenkezésével kerülik el a annak lehetőségét,hogy változtassanak a sorsukon!

 3. furnan szerint:

  “…a becsapottak szégyenkezésével kerülik el a annak lehetőségét,hogy változtassanak a sorsukon!…”

  Ez igaz.
  ….és a nagypofájú hazudozva igérgető “rendszerváltók” hatalmi vitájában inkább a remélt stabilítást folytató Fideszre fogják adni szavazatokat.
  Mert “ezek” már megszedték magukat…. az esetleges újak, meg újból kezdenék a harácsot….. meg nem is biztos, hogy értenek valamihez, az igérgetésen, meg az okoskodáson kívül….
  Ez az MMP tragédiája, – szerintem, – de méginkább a magyar társadalomé….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.